Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Scubapro

Scubapro

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Scubapro
Scubapro on tunnettu brändi maailmassa sukellusta. Yritys on ollut liiketoiminnassa yli 50 vuotta ja tarjoaa laadukkaita sukellustarvikkeita kaikentasoisille sukeltajille. Scubapro-tuotteet tunnetaan lujuudestaan, luotettavuudestaan ja edistyneestä tekniikastaan.
Yritys perustettiin alkuvuosina 1960. Brändi sai nopeasti suosiota sukeltajien keskuudessa ja tuli yhdeksi luotetuimmista nimistä alalla. Scubapro tarjoaa laajan valikoiman sukellustarvikkeita, mukaan lukien säätimet, sukellustietokoneet, uima-asut, siivet, naamarit ja paljon muuta.
Kaikki tuotteet suunnitellaan uusimman tekniikan ja tiukkojen laatutestien avulla, jotta ne täyttävät korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Scubapro on brändi, johon sukeltajat luottavat ympäri maailmaa. Heidän sitoutumisensa laatuun, turvallisuuteen ja suojeluun on tehnyt heistä johtajan alalla. Olipa aloittelija tai kokene sukeltaja, voit luottaa Scubaproon tarjoamaan tarvitsemasi varusteet tutkimaan turvallisesti ja mukavasti vedenalaista maailmaa. Scubapro on maailman ikoninen sukellustarvikkeiden brändi ja on rakennettu niille, joilla on intohimoa vedenalaiseen sukellukseen.

Scubapro on luotettu brändi sukeltajille.

Scubapro-varusteet tunnetaan kestävyydestään, luotettavuudestaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan. He käyttävät edistyneitä teknologioita ja materiaaleja luodakseen tuotteita, jotka vastaavat eri tasojen tarpeisiin, aloittelijoista ammattilaisiin. Scubapro-siivet ovat suosittuja sukeltajien keskuudessa korkealaatuisen rakenteen ja suorituskyvyn vuoksi. Scubapro tarjoaa useita siipiä, mukaan lukien avoksiivet, täysjalkasiivet, hajotussiivet ja teräsiivet. Scubapro on tunnettu brändi sukellustarvikkeiden alalla, ja heidän paino- ja tasapainoventtiilinsä (BCD) ovat yksi suosituimmista tuotteistaan. Scubapro BCD:t auttavat tarjoamaan sukeltajalle mukavuutta, vakautta ja hallintaa. Scubapro on johtava brändi sukellustarvikkeiden alalla, ja Scubapro-säätimet ovat yksi suosituimmista tuotteistaan. Scubapro tarjoaa valikoiman säätimiä eri sukellustarpeiden ja mieltymysten mukaan. Niitä voidaan luottaa kaikentasoisille sukeltajille ja ne voivat parantaa sukelluskokemustasi. Scubapro-naamarit on myös varustettu säädettävillä hihnoilla ja laajalla kokovalikoimalla, joka sopii kaikille kasvojen muodoille ja koolle.
Lisäksi joillakin Scubapro-naamareilla on edistyneitä ominaisuuksia, kuten anti-fog-pinnoitteet ja integroidut snorkkelit lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä varten. Scubapro-uima-asut toimivat pääasiassa sukellusta, snorklausta ja muita vesilajeja varten. Nämä uima-asut on valmistettu korkealaatuisesta neopreenista, joka tarjoaa erinomaisen eristyksen, mukavuuden ja joustavuuden. Ne ovat saatavilla eri paksuuksina eri vesilämpötiloille ja sukellusolosuhteille. Scubapro-uima-asut sisältävät useita suunnitteluelementtejä, jotka parantavat mukavuutta ja toiminnallisuutta, kuten vahvistetut polvet, säädettävät kaulukset ja helppokäyttöiset vetoketjut käsineillä.