up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

plus
SEAC

SEAC BCD Modular Max

Tuotekuvaus SEAC BCD Modular Max

SEACSUB on suunnitellut uuden MODULAR MAX -merkkiviivan virkistyssukellukseen , joka on ihanteellinen saman valmistajan pullojen käyttämiseen. Se purkaa nopeasti ja vie hyvin vähän tilaa.

Siinä on valjaat, joissa on irrotettavat hihnat ja pehmeä selkä ruostumattomasta teräksestä. Siinä on täyttö, jossa on kaksi tyhjennysventtiiliä. Takaosa on pehmustettu parempaan istuvuuteen ja mukavuuteen.

Se on erittäin helppo ja käytännöllinen varastoida lomalle. Jokainen liivin osa on vaihdettavissa. Siinä on nopeasti vapautettavat taskut ja erittäin vahva ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu vatsahihna. SEAC® Modular Max on modulaarisen, SEAC: n takimmaisen vapaa-ajan BCD: n kehitys, joka on suunniteltu käytettäväksi kahden säiliön kanssa.

Munkkirakko, jossa 20 litraa työntövoimaa, kestävässä 1680 Denari Ballistic Nylon -aukon ulkopuolella ja sisäilmakammiossa polyuretaania. Siinä on mäntäpuhallus ja kaksi pikapurkausventtiiliä, jotka on järjestetty mahdollistamaan nopea nousu mistä tahansa asennosta.

Vapaasti muokattavissa: SEAC® Modular Max BCD -laitteen kaikki osat ovat vaihdettavissa.

Voit helposti ja nopeasti säätää BCD: n rakennetta ja löytää juuri oikean kelluvuuden missä tahansa tilanteessa.

Vakiokytkennät: SEAC® Modular Max BCD -reppuun sopiva reppu mahtuu erilaisiin rakkoihin ja selkäreppuihin vakiovälisillä silmämääräisillä silmukoilla, jotka kiinnitetään hihnilla ja muilla kiinnikkeillä. Pehmustus estää selkänojan kosketuksissa olevien puristimien aiheuttaman ärsytyksen.

Kätevä matkustamiseen: SEAC® Modular Max on BCD, joka mahtuu kätevästi matkalaukkuihisi, joten se on ihanteellinen sukeltamista varten.

Se purkaa nopeasti, vie vähän tilaa ja painaa vain 3,1 kg, joten voit käyttää omaa BCD-levyäsi, joka on asetettu tarpeitasi mukaiseksi, jopa matkustaessasi.

Modular Maxin vakiovarusteisiin kuuluu: valjaat, joissa irrotettavat olkahihnat ja pehmeä reppu, jossa irrotettava teräsydin, 20,0 litran kaksois donitsrakko, 2 taskua nopeapainolla, 4 eloksoitua alumiinia D-rengasta ja vatsasolki ruostumattomasta teräksestä.


Haluatko tietää, mitä muita sukellustuotteita SEAC tarjoaa? diveinn:sta voit tilata kaikkia Liivit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. SEAC BCD Modular Max on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet SEAC BCD Modular Max

Matkustus
Kyllä
Väri
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Suositeltava käyttötarkoitus
Vapaa-ajan sukellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

SEAC BCD Modular Max

Seac modulaarinen

-

Sea c -moduuli saapui lyhyessä ajassa. Erinomainen tuote hyvästä työstä. Hihnat sopivat yhdelle sylinterille, uskoakseni 18 litraan asti. Käytän sitä myös 10 + 10 kaksoissäiliön kanssa, mutta käytän terästä liitosten kautta. Vakioselkänojassa on pieni teräsrakenne, mutta se ei ole levy. Ostin sen erikseen, tällä laitteella siitä tulee paljon vakaampi ja suosittelen sitä. Carlo L

SEAC BCD Modular Max

Seac modulaariset max siivet.

-

Erinomainen palvelu, hyvä hinta ja upea paketti.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up