up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Si-Tech Valve Set

Si-Tech Valve Set

plus
Si-Tech

Si-Tech Valve Set

Tuotekuvaus Si-Tech Valve Set

Ominaisuudet:


Shell Inflaatio Valve (tuotenro. 25210) sisältyy.


Tiedot:


Suuri opas harju


KV nänni


Kaksi versiota Valve asettaa saataville


Kukin sarja sisältää yhden pakoventtiilien (tuotenro. 11335), yksi Inflaatio Valve (tuotenro. 25210 tai tuotenro. 24780), kaksi Valve Attachment Työkalut (tuotenro. 18222) ja kaksi Venttiiliaukot (tuotenro. 60852 CUT)


Jos pidät Si-Tech Valve Set:sta, tutustu myös muihin Si-Tech:n sukellustuotteisiin Puvut ja varusteet osastollamme ja Lisävarusteet ja varaosat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia diveinn:ssa, omassa sukellus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Si-Tech Valve Set

Väri
Musta
Alakategoriat
Vaihdevivut
Tuotetyyppi
Venttiilit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Si-Tech Valve Set

Laatu

-

Erittäin hyvä tuote, moitteeton laatu.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up