up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit sukellus

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

n merkit Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

Vinkkejä parhaiden sukellusvarusteiden valitsemiseen

Evälaukut ja täysjalkaevät

Eväpussilla ja kokojalkaeväillä on erittäin tärkeä rooli sukeltamisessa. Eväpussit antavat hienon suojan vaurioilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Eväpussit suojaavat erityisesti evien materiaalia UV säteilyltä. Täysin jalan evät tekevät tasaisen ja vakaan työntävän liikkeen, joka saa sinut liikkeelle kuluttamatta sinua.

Kokonaamarit

Kokonaamarit mahdollistavat kommunikoinnin laitesukellusten välillä. Niissä on pieni volyymisuunnittelu, joka tekee kaiken selväksi. Kokonaamareissa tulee olla sukeltajan säädettävä säätönuppi. Nämä on valettu korkealaatuisesta silikonikumista.

Graduoidut linssit

Sukellusobjektiivit ovat erikoislinssejä, jotka on suunniteltu parantamaan näkyvyyttä ja kontrastia veden alla. Näitä linssejä käytetään tyypillisesti sukellusmaskeissa, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä sukeltajille, jotka kohtaavat usein vaihtelevissa valo olosuhteissa, kuten niille, jotka sukeltavat alueilla, joilla on voimakasta häikäisyä tai jotka sukeltavat eri vuorokaudenaikoina. Graduoiduille linsseille on ominaista asteittainen siirtyminen tummemmasta sävystä linssin yläosassa vaaleampaan sävyyn alaosassa. Linssin yläosassa oleva tummempi sävy auttaa vähentämään pinnan häikäisyä ja kirkasta valoa, kun taas linssin alaosassa oleva vaaleampi sävy tarjoaa paremman näkyvyyden pimeässä. Tämä gradienttitehoste auttaa tarjoamaan sukeltajalle luonnollisemman ja mukavamman katselukokemuksen.

Maskit ja naamarit

Naamarit ja naamionpäälliset ovat olennainen osa sukeltajille. Sukellusnaamarit ovat erikoisnaamioita, jotka on suunniteltu suojaamaan sukeltajan silmiä, nenää ja suuta veden alla, samalla kun sukeltaja näkee selvästi. Ne ovat olennainen osa sukellusvarusteita ja niillä on useita tärkeitä toimintoja. Sukellusmaskia valittaessa on tärkeää valita sellainen, joka istuu mukavasti ja antaa hyvän tiivistyksen kasvojen ympärille. Tämä auttaa estämään veden vuotamisen maskiin ja heikentämästä sukeltajan näköä.

Monofins ja avoimet kantapääevät

Monoevät ja avoimet kantaevät ovat molemmat uintievätyyppejä, joita käytetään uimiseen ja sukeltamiseen. Vaikka niillä molemmilla on samanlainen tarkoitus ajaa uimari veden läpi, näiden kahden välillä on joitain keskeisiä eroja. Yksievä on yksi, terän muotoinen evä, joka peittää molemmat jalat ja jota käytetään tyypillisesti virkistys ja kilpailuuinnissa sekä vapaasukelluksessa ja vedenalaisessa valokuvauksessa. Monofin terä on suunniteltu luomaan sulava ja tehokas uintiliike. Monofiinit vaativat uimarin käyttämään tiettyä tekniikkaa, eikä niitä tyypillisesti käytetä laitesukelluksessa. Sen sijaan avoimet kantaevät on suunniteltu erityisesti laitesukellusta ja snorklausta varten. Jalkatasku on avoin kantapäässä, joten sukeltaja voi helposti pukea ja riisua evät, ja sitä voidaan säätää mukavaksi. Avokantaräpylöitä on eri muotoisia ja kokoisia eri sukellustyylien ja olosuhteiden mukaan.

Snorkkeli ja snorkkelisarja

Snorkkeli ja snorkkelisarjat ovat tärkeässä roolissa laitesukelluksessa. Snorkkeli on laite, jota käytetään hengittämään ilmaa pinnan yläpuolelta, kun sukeltajan pää on alaspäin vedessä ja suu ja nenä ovat veden alla. Ne ovat myös erillisiä ja yhdistettynä sukellusmaskiin.

Lisää eväistä, naamioista ja snorkkelisukelluksesta:

Jos ajattelemme sitä, niin lisävarusteita on paljon enemmän, kuten naamarit, linssit, huurtumisenestoaineet, terät ja jalkataskut. Voit ostaa näitä tuotteita merkeiltä, kuten Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Apeks ja Aqualung .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje