up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες κατάδυση

Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες κατάδυση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες για κατάδυση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο diveinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες

Οι μάρκες της Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες

Συμβουλές για να επιλέξετε τον καλύτερο εξοπλισμό καταδύσεων

Σακούλες με πτερύγια και γεμάτα πτερύγια ποδιών

Οι τσάντες με πτερύγια και τα γεμάτα πτερύγια των ποδιών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις καταδύσεις. Οι σακούλες με πτερύγια παρέχουν λεπτή προστασία από ζημιές κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Οι σάκοι πτερυγίων προστατεύουν ειδικά το υλικό των πτερυγίων από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα γεμάτα πτερύγια του ποδιού κάνουν μια επίπεδη και σταθερή προωστική κίνηση που σας οδηγεί χωρίς να σας φθείρουν.

Μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο

Οι μάσκες ολόκληρου προσώπου επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ αυτοδυτών. Αυτά έχουν σχεδιασμό χαμηλού όγκου που τα κάνει όλα ξεκάθαρα. Οι μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο θα πρέπει να διαθέτουν ρυθμιζόμενο πόμολο ελέγχου κατά δύτη. Αυτά είναι χυτευμένα από λάστιχο σιλικόνης εξαιρετικής ποιότητας.

Διαβαθμισμένοι φακοί

Οι διαβαθμισμένοι φακοί για καταδύσεις είναι εξειδικευμένοι φακοί που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ορατότητα και να βελτιώνουν την αντίθεση κάτω από το νερό. Αυτοί οι φακοί χρησιμοποιούνται συνήθως σε μάσκες κατάδυσης και είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για δύτες που αντιμετωπίζουν συχνά διαφορετικές συνθήκες φωτός, όπως εκείνους που καταδύονται σε περιοχές με έντονη λάμψη επιφάνειας ή που καταδύονται σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Οι διαβαθμισμένοι φακοί χαρακτηρίζονται από μια σταδιακή μετάβαση από μια πιο σκούρα απόχρωση στο πάνω μέρος του φακού σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο κάτω μέρος. Η πιο σκούρα απόχρωση στο επάνω μέρος του φακού βοηθά στη μείωση της επιφανειακής αντανάκλασης και του έντονου φωτός, ενώ η πιο ανοιχτή απόχρωση στο κάτω μέρος του φακού παρέχει καλύτερη ορατότητα σε πιο σκοτεινές συνθήκες. Αυτό το εφέ κλίσης βοηθά στην παροχή μιας πιο φυσικής και άνετης εμπειρίας θέασης για τον δύτη.

Μάσκες και καλύμματα μάσκες

Οι μάσκες και τα καλύμματα μάσκας είναι απαραίτητο μέρος για τους δύτες. Οι μάσκες για κατάδυση είναι εξειδικευμένες μάσκες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα μάτια, τη μύτη και το στόμα του δύτη ενώ είναι κάτω από το νερό, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στον δύτη να βλέπει καθαρά. Είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του καταδυτικού εξοπλισμού και παρέχουν μια σειρά από σημαντικές λειτουργίες. Όταν επιλέγετε μια μάσκα κατάδυσης, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει άνετα και παρέχει καλή σφράγιση γύρω από το πρόσωπο. Αυτό θα βοηθήσει να αποτραπεί η διαρροή νερού στη μάσκα και η βλάβη της όρασης του δύτη.

Μονοφίνια και ανοιχτά πτερύγια φτέρνας

Τα μονοφίνια και τα ανοιχτά πτερύγια φτέρνας είναι και τα δύο είδη πτερυγίων κολύμβησης που χρησιμοποιούνται για κολύμπι και καταδύσεις. Ενώ και οι δύο εξυπηρετούν έναν παρόμοιο σκοπό να προωθήσουν τον κολυμβητή μέσα από το νερό, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο. Το μονόπτερο είναι ένα μονό πτερύγιο σε σχήμα λεπίδας που καλύπτει και τα δύο πόδια και χρησιμοποιείται συνήθως για ψυχαγωγική και ανταγωνιστική κολύμβηση, καθώς και για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχια φωτογραφία. Η λεπίδα του μονόπτερου έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια ρευστή και αποτελεσματική κίνηση κολύμβησης. Τα μονοφίνια απαιτούν από τον κολυμβητή να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη τεχνική και δεν χρησιμοποιούνται συνήθως για καταδύσεις. Τα ανοιχτά πτερύγια φτέρνας , από την άλλη πλευρά, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Η τσέπη του ποδιού είναι ανοιχτή στη φτέρνα, επιτρέποντας στον δύτη να φορέσει και να αφαιρέσει εύκολα τα πτερύγια και μπορεί να προσαρμοστεί για άνετη εφαρμογή. Τα ανοιχτά πτερύγια φτέρνας διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ και συνθήκες κατάδυσης.

Σετ αναπνευστήρα και αναπνευστήρα

Τα σετ αναπνευστήρα και αναπνευστήρα παίζουν σημαντικό ρόλο στις καταδύσεις. Ο αναπνευστήρας είναι ένα gadget που χρησιμοποιείται για την εισπνοή αέρα από πάνω από την επιφάνεια όταν το κεφάλι του δύτη είναι στραμμένο προς τα κάτω στο νερό και το στόμα και η μύτη βρίσκονται κάτω από το νερό. Έρχονται επίσης ξεχωριστά καθώς και συνδεδεμένα με μάσκα κατάδυσης.

Περισσότερα για τα πτερύγια, τις μάσκες και την κατάδυση με αναπνευστήρα:

Αν το σκεφτούμε, τότε υπάρχουν πολλά περισσότερα αξεσουάρ όπως μάσκες, φακοί, αντιθαμβωτικά, λεπίδες και τσέπες για τα πόδια. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα είδη από επωνυμίες όπως Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Apeks και Aqualung .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο