up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Στολές και αξεσουάρ κατάδυση

Στολές και αξεσουάρ κατάδυση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Στολές και αξεσουάρ για κατάδυση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο diveinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Στολές και αξεσουάρ

Οι μάρκες της Στολές και αξεσουάρ

Τύποι στολών για καταδύσεις

Στεγνοστολές

Οι στολές Dry είναι εξειδικευμένα αδιάβροχα ενδύματα που φοριούνται από δύτες, κυρίως σε περιβάλλοντα με κρύο νερό ή τεχνικά καταδυτικά περιβάλλοντα. Σε αντίθεση με τις στολές, οι οποίες επιτρέπουν σε ένα λεπτό στρώμα νερού να εισέλθει και στη συνέχεια να το μονώνουν από τη θερμότητα του σώματος του δύτη, οι στεγνές στολές έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τον δύτη εντελώς στεγνό αποτρέποντας την είσοδο νερού στη στολή. Τα στεγνά κοστούμια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό, όπως νεοπρένιο ή αναπνεύσιμο ύφασμα, και ενσωματώνουν σφραγίδες καρπού, σφραγίδες λαιμού και αδιάβροχο φερμουάρ ή σύστημα εισόδου για να δημιουργήσουν μια στεγανή σφράγιση. Οι σφραγίδες εμποδίζουν την είσοδο νερού στο κοστούμι και κρατούν το σώμα των δυτών μονωμένο από το κρύο νερό.

Ημίξηρα κοστούμια

Τα Semi Dry Suits έχουν στενές φλάντζες από νεοπρένιο, οι οποίες είναι χαλαρωτικές, αλλά επιτρέπουν στο νερό να εισέλθει όταν είναι τελείως βυθισμένες. Ένα ημίξηρο κοστούμι θα διατηρήσει τα ρούχα σας στεγνά αλλά από μόνο του και θα παρέχει μεγάλη μόνωση. Τα περισσότερα υφάσματα επιτρέπουν στον ιδρώτα να επιβιώσει μέσω του υλικού του κοστουμιού.

Κάλτσες και μπότες

Οι κάλτσες και οι μπότες είναι επίσης σημαντικές για την ασφαλή και σωστή κατάδυση. Οι μπότες είναι εξαιρετικές για όταν θέλετε να σκαρφαλώσετε σε βράχους, αλλά είναι επίσης χρήσιμες για πρόσθετη έλξη. Οι κάλτσες δημιουργούνται ελαστικά με αφρό νεοπρενίου και θα επιτρέψουν περισσότερο χώρο για να κινηθεί κάτω από το νερό.

Τσάντες για στολή κατάδυσης

Οι τσάντες για κοστούμια χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση στολών κατάδυσης ή αξεσουάρ στολής κατάδυσης και αποτελούνται από νεοπρένιο. Οι τσάντες κοστουμιών είναι συνήθως υδατοαπωθητικές. Για να έχετε την πιο κατάλληλη εμπειρία κατάδυσης, οι τσάντες στολής κατάδυσης είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να πάρετε μαζί σας.

Κοστούμι εσωρούχων

Το κοστούμι εσωρούχων αποτελείται από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό και έχει δημιουργηθεί για να φοριέται κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το νερό, όπως το κολύμπι ή οι καταδύσεις. Θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στο νερό. Είναι πολύ ευέλικτο και ελαφρύ σε βάρος, βοηθώντας σας να βουτήξετε ή να κολυμπήσετε εύκολα.

Δέρματα στολών

Τα δέρματα βρεγμένων στολών , γνωστά και ως δέρματα κατάδυσης ή προστατευτικά εξανθήματος, είναι ρούχα που εφαρμόζουν στο σχήμα που έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται κάτω από μια στολή ή μόνα τους κατά τη διάρκεια θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από λεπτά, ελαφριά και ελαστικά υλικά όπως Lycra, spandex ή νάιλον. Τα δέρματα Wetsuit προσφέρουν πολλά οφέλη: Τα δέρματα Wetsuit παρέχουν ένα στρώμα προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου, βοηθώντας στην πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων ενώ περνάτε πολλές ώρες στο νερό. Προσφέρουν επίσης ένα φράγμα ενάντια σε πιθανές εκδορές, γρατζουνιές ή τσιμπήματα από τη θαλάσσια ζωή ή τις τραχιές επιφάνειες. Ενώ οι στολές ρούχων δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο μόνωσης με τις στολές νεοπρενίου, μπορούν να προσφέρουν μια ελαφρά αύξηση της ζεστασιάς μειώνοντας τη ροή του νερού πάνω από το δέρμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετο στρώμα κάτω από μια στολή για ενίσχυση της μόνωσης. Ορισμένα δέρματα στολών είναι ειδικά σχεδιασμένα με χαρακτηριστικό προστασίας από μέδουσες ή κεντρί. Προσφέρουν ένα επιπλέον στρώμα άμυνας ενάντια στα τσιμπήματα μεδουσών ή άλλους πιθανούς θαλάσσιους ερεθιστικούς παράγοντες.

Περισσότερα για τα κοστούμια και τα συμπληρώματα για καταδύσεις:

Τα περισσότερα για τα κοστούμια και τα συμπληρώματα κατάδυσης περιλαμβάνουν τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά, τα γάντια και τις κουκούλες και τα Rash Guards. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα από τις μάρκες όπως Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . και Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο