up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ψαροντούφεκα κατάδυση

Ψαροντούφεκα κατάδυση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ψαροντούφεκα για κατάδυση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο diveinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ψαροντούφεκα

Οι μάρκες της Ψαροντούφεκα

Ποια είναι τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ ενός ψαροτούφεκου;

Κορδόνι ψαριού

Το κορδόνι ψαριού είναι ένα απλό εργαλείο ψαρέματος που χρησιμοποιείται για να ασφαλίσει και να διατηρήσει τα αλιευμένα ψάρια ζωντανά στο νερό ενώ συνεχίζετε το ψάρεμα ή μέχρι να είστε έτοιμοι να τα καθαρίσετε και να τα προετοιμάσετε για κατανάλωση. Ουσιαστικά είναι ένα μακρύ σχοινί ή κορδόνι με μεταλλικά ή πλαστικά κλιπ που συνδέονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Γκάφες

Το ψάρεμα είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους ψαράδες για να προσγειώσουν μεγάλα ψάρια. Συνήθως αποτελείται από ένα μακρύ κοντάρι ή λαβή με κοφτερό άγκιστρο ή αιχμή δόρατος στο άκρο. Το gaff έχει σχεδιαστεί για να τρυπάει τα ψάρια και να παρέχει ένα ασφαλές κράτημα, επιτρέποντας στον ψαρά να σηκώσει το ψάρι έξω από το νερό και στη βάρκα ή στην ακτή. Ενώ οι γκάφες μπορεί να ποικίλλουν σε μέγεθος και σχεδιασμό, συνήθως κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα ή άλλα ανθεκτικά υλικά για να αντέχουν το άγχος της προσγείωσης μεγαλύτερων ψαριών. Το αγκίστρι ή η αιχμή του δόρατος είναι συνήθως αγκαθωτό για να αποτρέπεται η εύκολη ολίσθηση του ψαριού.

Γραμμές μονόινα

Οι πετονιές μονόινα είναι ένας τύπος πετονιάς που κατασκευάζεται από ένα μόνο σκέλος συνθετικού υλικού, συνήθως νάιλον. Είναι δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέως στο ψάρεμα λόγω της ευελιξίας και της οικονομικής τους προσιτότητας.

Σειρές Nylon και Dyneema

Οι γραμμές Nylon και Dyneema είναι οι πετονιές που αποτελούνται από τα δύο κατασκευασμένα υλικά νάιλον και Dyneema. Και τα δύο υλικά είναι τεχνητά, αλλά αυτές οι γραμμές είναι εξαιρετικά ανθεκτικές.

κοντάρι δόρυ

Το κοντάρι δόρυ είναι ένα υδάτινο όργανο που χρησιμοποιείται στο ψαροντούφεκο, κρατώντας ένα καλάμι, μια ακίδα και ένα ελαστικό πηνίο. Τα Pole Spears είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ψαροτούφεκου.

Καρούλια

Οι κύλινδροι ψαρέματος είναι ο τροχός με το χέρι που χρησιμοποιείται στο ψάρεμα για να στροβιλιστεί και να ρίξει μια πετονιά, γενικά ανηφορισμένη σε ένα κοντάρι ψαρέματος, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση μιας δεμένης ένδειξης κατά το ψάρεμα με τόξο.

Απορροφητές κραδασμών

Τα αμορτισέρ είναι μηχανικά όργανα που δημιουργούνται για να βυθίζουν και να αποσβένουν τα ερεθίσματα κραδασμών. Αυτό το κάνει μετατρέποντας την κινητική ενέργεια του κραδασμού σε άλλη κατάσταση η οποία στη συνέχεια διασκορπίζεται.

Ψαροτούφεκο

Το ψαροτούφεκο είναι μια εξειδικευμένη συσκευή υποβρύχιου ψαρέματος που έχει σχεδιαστεί για το κυνήγι ψαριών κατά την ελεύθερη κατάδυση ή το ψαροντούφεκο. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από δύτες για να πυροβολούν και να αιχμαλωτίζουν ψάρια κάτω από το νερό.

Άξονες δόρατος

Οι άξονες του δόρατος δημιουργούνται με ξύλινο πάσσαλο, ενώ η άκρη του δόρατος ήταν φτιαγμένη από αιχμές βελών, κομμάτια μετάλλου σαν χαλκό ή ένα μυτερό κόκκαλο.

Μύτες και τρίαινα

Οι ακίδες και οι τρίαινα είναι τα μέρη του δόρατος και χρησιμοποιούνται στο ψαροντούφεκο. Έχουν μυτερές άκρες και χρησιμοποιούνται για να μαχαιρώνουν το σώμα του ψαριού.

Περισσότερα για τα ψαροτούφεκα:

Περισσότερα για τα ψαροτούφεκα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λουράκια, εξαρτήματα, αξεσουάρ, ψαλίδια και τσάντες όπλων . Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα πράγματα από επωνυμίες όπως Cressi , SEAC , Salvimar , Apeks και Aqualung και Omer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο