Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Atomic Aquatics

Σχετικά με Atomic Aquatics
Το 1995, δύο δύτες με τα ονόματα Dean Garraffa και Doug Toth ασχολήθηκαν με την κατάδυση. Δεν τους άρεσε το εξοπλισμό κατάδυσης που ήταν διαθέσιμος τότε, επειδή είχε κάποια προβλήματα. Έτσι, ξεκίνησαν μια εταιρεία με το όνομα Atomic Aquatics στο Huntington Beach της Καλιφόρνια. Ήθελαν να φτιάξουν εξοπλισμό κατάδυσης που θα ήταν πραγματικά καλός και θα δούλευε τέλεια. Είχαν μια ισχυρή πεποίθηση στη χρήση πολύ ακριβούς μηχανικής και στο να φτιάχνουν εξοπλισμό που να δουλεύει πάντα καλά. Το Atomic Aquatics είναι μια κορυφαία μάρκα στη βιομηχανία της κατάδυσης, γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα της. Η μάρκα γεννήθηκε από μια πάθος για την εξερεύνηση των βαθύτητων της θάλασσας και την επιθυμία να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό κατάδυσης.
Οι πτερύγια κατάδυσης Atomic Aquatics είναι απαραίτητα για κάθε σοβαρό δύτη. Αυτά τα πτερύγια είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και καινοτομία, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και έλεγχο κάτω από το νερό. Σχεδιασμένα με προηγμένη τεχνολογία, τα πτερύγια κατάδυσης Atomic Aquatics παρέχουν την καλύτερη δύναμη και αποδοτικότητα, επιτρέποντας στους δύτες να κινούνται εύκολα μέσα στο νερό. Το μοναδικό σχεδιασμό χαρακτηρίζει μια λεπτή λεπίδα που μεγιστοποιεί την ισχύ με κάθε κίνηση, ενώ μειώνει την κόπωση. Η άνετη τσέπη ποδιού εξασφαλίζει μια σταθερή και σφιχτή εφαρμογή.
Τα μάσκες κατάδυσης Atomic Aquatics σχεδιάζονται με τη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία παρατήρησης κάτω από το νερό. Οι μάσκες κατάδυσης της Atomic Aquatics είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας τεμαχισμένο γυαλί, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντοχή και οπτική καθαρότητα. Με σχεδιασμό χαμηλού όγκου, οι μάσκες κατάδυσης της Atomic Aquatics προσφέρουν μια ευρεία γωνία οράσεως, εξαλείφοντας την αίσθηση του περιορισμού.
Η τεχνολογία των διαχωριστικών πτερυγίων Atomic Aquatics δημιουργεί έναν σωρό νερού που κινεί τον δύτη προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα τη μείωση της κόπωσης και την αύξηση της ευελιξίας. Η ελαφριά κατασκευή και η ευέλικτη ύλη κάνουν τα διαχωριστικά πτερύγια Atomic Aquatics απίστευτα άνετα, ενώ παρέχουν ταυτόχρονα εξαιρετική δύναμη και έλεγχο.
Οι ρυθμιστές Atomic Aquatics περιλαμβάνουν υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένες τεχνολογίες. Οι ρυθμιστές της πρώτης σκηνής παρέχουν εξαιρετική προστασία από το περιβάλλον για να αποτρέψουν την ρύπανση του νερού, ενώ οι ρυθμιστές της δεύτερης σκηνής προσφέρουν ρυθμιζόμενη αντίσταση αναπνοής για εξατομικευμένη άνεση.
Το σετ ρυθμιστών Atomic Aquatics περιλαμβάνει και τους δύο ρυθμιστές της πρώτης και δεύτερης σκηνής, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία αναπνοής κάτω από το νερό. Οι ρυθμιστές της πρώτης σκηνής του σετ Atomic Aquatics προσφέρουν προηγμένη προστασία από το περιβάλλον για να αποτρέψουν τη ρύπανση του νερού και να παρέχουν συνεχή ροή αέρα. Οι ρυθμιστές της δεύτερης σκηνής του σετ Atomic Aquatics προσφέρουν ρυθμιζόμενη αντίσταση αναπν