up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

C4 MB002 25 Πτερύγια

C4 MB002 25 Πτερύγια

C4 MB002 25 Πτερύγια

plus
C4

C4 MB002 25 Πτερύγια

Περιγραφή προϊόντος C4 MB002 25 Πτερύγια

Χαρακτηριστικά:

Mb Ends:
- Ο στόχος του έργου Mb ήταν η ανακαίνιση της μεσαίας-υψηλής σειράς πτερυγίων μας με λεπίδες από ανθρακονήματα.
- Στο C4, τα πτερύγια της σειράς 200 θεωρούνται τα πιο τεχνικά ενώ πιστεύουμε ότι αυτά τα πτερύγια Mb είναι η καλύτερη ερμηνεία μας για την έννοια των παραδοσιακών πτερυγίων από ίνες άνθρακα.

Foot Pocket 250:
- Για την ανάπτυξη αυτών των πτερυγίων ξεκινήσαμε από το σχέδιο της τσέπης του ποδιού. Τα πτερύγια Mb διαθέτουν τη νέα τσέπη 250 ποδιών, μια άμεση παραγωγή του προηγούμενου μοντέλου 300.
- Χάρη στη χρήση ενός πολυμερούς Tpe 75 Sha που έχει χυτευθεί σε μια άκαμπτη σόλα, η τσέπη 250 ποδιών μεταδίδει ενέργεια από το πόδι στη λεπίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα πτερύγια υψηλής απόδοσης.
- Ο σχεδιασμός των γεωμετριών επέτρεψε τη χρήση ελάχιστων πάχους με αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους των 250 ποδιών σε μέγεθος 41/42 σε μόλις 250 γρ.

Εκτέλεση:
- Η μειωμένη μάζα (βάρος) του 250 ποδιού ελαχιστοποιεί την ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να εξοικονομήσει σημαντική ενέργεια και κατά συνέπεια να μειώσει τη μυϊκή κόπωση.
- Η σύνδεση μεταξύ της τσέπης του ποδιού και της λεπίδας, χάρη στην εσωτερική σόλα, είναι άκαμπτη και συμπαγής και μεταδίδει τη δύναμη στις λεπίδες αποτελεσματικά.
- Η συναρμολόγηση της λεπίδας στην τσέπη του ποδιού χωρίς πλαϊνά κέρατα, που έχει ήδη δημιουργηθεί από το C4 το 2006, επιτρέπει μια ελαστική κάμψη της λεπίδας σε όλο το μήκος της.

Ανατομία:
- Η προδιαμορφωμένη ανατομία 3° του 250 το κάνει ιδιαίτερα άνετο στη χρήση.
- Τα μειωμένα πάχη ταιριάζουν στο σχήμα του άνω μέρους στο σχήμα του ποδιού, χωρίς επώδυνους περιορισμούς.

Υλικό:
- Το πολυμερές που χρησιμοποιείται για την τσέπη 250 ποδιών είναι πολύ ελαστικό και επιτρέπει μια εύκολη και απλή εφαρμογή, βελτιώνοντας έτσι την άνεση. Η εσωτερική σόλα σας επιτρέπει να έχετε μια σκληρή τσέπη στην περιοχή της σόλας αλλά άνετη στο επάνω μέρος.

Μεταφορά:
- Το Footpocket 250 διαθέτει μια απλή συναρμολόγηση των λεπίδων χάρη σε μια στιβαρή βίδα M6. Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση της λεπίδας είναι γρήγορη και απλή και οι συνολικές διαστάσεις είναι βέλτιστες σε περίπτωση αεροπορικού ταξιδιού.

Mb Fin Blades:
- Παρά το μειωμένο βάρος, η ύπαρξη μιας τέτοιας συμπαγούς θήκης για το πόδι στην οποία εφαρμόζονται οι λεπίδες έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ιδανική λύση για αύξηση της απόδοσης.
- Στα Mb Fins, ο κύριος παράγοντας που αυξάνει την απόδοση είναι η νέα ειδική πλαστικοποίηση "Reverse Parabolic". Μια παραβολική καμπυλότητα που, αντί να έχει το μέρος με μεγαλύτερη κάμψη στην κορυφή, είναι κοντά στο πόδι. Μια πλήρης αντιστροφή των εννοιών και μια εξέλιξη αυτού που είχαν οι λεπίδες μας Dpc (Διπλή Παραβολική Καμπύλη).
- Αυτή η αποκλειστική πλαστικοποίηση αλλάζει σημαντικά τη μηχανική συμπεριφορά του πτερυγίου. Η επιφάνεια που δημιουργεί την ώθηση είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερη από την επιφάνεια που δημιουργεί υδροδυναμική αντίσταση, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερες ελαστικές παραμορφώσεις και μεγαλύτερη πρόωση. Το πτερύγιο γίνεται μια φυσική προέκταση του ποδιού και όχι απλώς ένα απλό μηχανικό εξάρτημα στο οποίο ασκείται δύναμη.
- Υπάρχει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν πιο άκαμπτες λεπίδες, επομένως με μεγαλύτερη απόδοση, αλλά χρησιμοποιώντας την ίδια προσπάθεια που χρησιμοποιούνται συνήθως με ελαφρύτερες λεπίδες.
- Εκμεταλλευόμενοι αυτό το χαρακτηριστικό έχουμε αυξήσει τη σχετική απόδοση. Ένα «+» προστέθηκε στις σκληρότητες. Αυτό συμβαίνει επειδή, λυγισμένο στο χέρι, ένα Mb 25+ είναι άκαμπτο και πιέζει όσο ένα τυπικό 30 ενώ ζυγίζει στο νερό σαν ένα 25. Ξεκινά ξανά από το κάτω μέρος, οι επιταχύνσεις και οι ταχύτητες είναι τόσο υψηλότερες.
- Τα πτερύγια Mb διαθέτουν νέες ράγες νερού με στρογγυλεμένο τμήμα που βελτιώνουν τη συγκράτηση νερού στη λεπίδα και μειώνουν τις δίνες νερού στις εξωτερικές πλευρές. Οι Water Rails, που εισήχθησαν από το C4 για πρώτη φορά το 1993, κρατούσαν πάντα το νερό στα μέρη της λεπίδας που παράγουν την ώθηση. Το Mb διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια ώθησης και, για αυτόν τον λόγο, οι ράγες νερού είναι ενσωματωμένες, από την τσέπη του ποδιού μέχρι την άκρη των λεπίδων.


Προδιαγραφές:

- Μέγεθος λεπίδας: 874×195 mm
- Μέγεθος πτερυγίου: 980×195 mm
- Υλικό Pale: T700 Carbon Fiber
- Tipo Water Rails: Rounded Section Water Rails
- Βάρος / Ύψος: 55-65 Kg - 1,50 -165 M


Τεχνολογία:

Τα πτερύγια Mb είναι 100% κατασκευασμένα στην Ιταλία από την C4:
- Όλες οι λεπίδες από ανθρακονήματα C4 κατασκευάζονταν πάντα εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο παραγωγής μας στην Ιταλία.
- Από φέτος, προστέθηκε ένα νέο τμήμα πλαστικής έγχυσης στο εργοστάσιο C4 και εδώ κατασκευάζονται επίσης οι 250 τσέπες για τα πόδια.Στην diveinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας κατάδυση προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε C4 MB002 25 Πτερύγια; Είστε τυχεροί, διότι στο diveinn στο Λεπίδες, μάσκες και σωλήνες καταλόγου και Πτερύγια κατηγορία, προσφέρουμε άλλα κατάδυση προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά C4 MB002 25 Πτερύγια

Χρώμα
Μαύρο
Υλικά
Άνθρακας
Ηλικία
Ενήλικας
Προτεινόμενη χρήση
Τεχνική κατάδυση

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

1 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
C4 MB002 25 Πτερύγια

Ποιοτικό προϊόν

-

Είναι πολύ καλή, άνετη τσέπη για τα πόδια και έχει καλή απόκριση, μου αρέσει πολύ

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

 • 30 return

  30-ΗΜΕΡΩΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ
  ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 • Pay

  100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ
  ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑ

 • like or return

  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
  100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ

 • pice

  ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
  ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο
up up