up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

plus
C4

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Περιγραφή προϊόντος C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Άνετο και ελαφρύ. Το ελαφρύτερο πλαστικό φινίρισμα στον κόσμο. Το SURFER, διαθέσιμο σε 3 νέα χρώματα, είναι εξαιρετικά άνετο και ευπροσάρμοστο. Όπως με όλα τα πτερύγια που διαθέτουν τις τσέπες των 300 ποδιών, οι λεπίδες είναι αφαιρούμενες. Είναι μια μεγάλη επιλογή για freedivers εισόδου επίπεδο.


Χαρακτηριστικά:

ΥΛΙΚΟ: Πλαστικό υψηλής αντοχής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: 814 x 192 mm.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΒΑΛΒΙΔΑΣ: μέτρια

ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ: λεπίδα 29 ° + 3 ° footcomet = 32 °

ΒΑΡΟΣ: 647 γρ. σε μέγεθος 40/41.

ΤΣΑΚΙ ΠΟΔΙΩΝ: 316 γρ. σε μέγεθος 40/41.

300 ΜΕΓΕΘΗ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ:

Ευρωπαϊκά μεγέθη: 36/37 38/39 40/41 42/43 44/45 46/47 - 48/49

US / Canada μεγέθη: 4 / 4.5 - 5.5 / 6 - 7/8 - 8.5 / 9 - 10/11 - 11.5 / 12.5 - 13/14


300: ΤΟ ΕΡΓΟ

1/3 παράδοση, 1/3 καινοτομία, 1/3 di σχεδιασμός, προσθέστε (θαλασσινό) αλάτι στη γεύση. Αυτή είναι η συνταγή των 300 τσέπης μας. 300 διαθέτουν κομψά ισορροπημένο σχήμα σε μερικές εκατοντάδες γραμμάρια. Η τεχνολογία πίσω από αυτά τα προϊόντα επικεντρώνεται κυρίως στη μείωση του όγκου. Ο όγκος είναι στην πραγματικότητα η πρωταρχική αιτία του "βάρους" τσέπης ποδιών στο νερό, το οποίο στη συνέχεια απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια κατά το κλοτσιές του νερού. Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του νερού, τόσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια. Μειώνοντας τον όγκο, μειώνοντας το βάρος και μειώνοντας έτσι την επίδραση "βύθισης". Ένα μέγεθος τσέπης 300 ποδιών 40 41 ζυγίζει μόνο 315 γραμμάρια. Σε σύγκριση με 600 750 γρ. των τυποποιημένων υποδημάτων στην αγορά.

300: Έλεγχος δύναμης

Το πόδι στην θέση ωθήσεως της λεπίδας είναι περίπου 30mm πίσω, βρίσκεται μεταξύ των ποδιών και του μετατάρρου. Οι Longerons είναι σύντομες όπου τα δάκτυλα είναι και συνεχίζουν κάτω από την τσέπη του ποδιού προς τη φτέρνα. Πρόκειται για μια αδιάκοπη γραμμή κατανομής ενέργειας μεταξύ ποδιού και λεπίδας. Οι Longerons μεταφέρουν σταδιακά ενέργεια στην λεπίδα, επιτρέποντας εξαιρετικές καμπύλες κάμψης. Τα πτερύγια συνεχίζουν για πάνω από 20 χιλιοστά μέσα στην τσέπη των 300 ποδιών προς τη φτέρνα. Πρέπει να κατασκευαστούν ειδικά πτερύγια για να ταιριάζουν τέλεια στις τσέπες των 300 ποδιών.

300: ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

Η 300 μοναδική ανατομία υποδημάτων επιτυγχάνεται με την επικάλυψη των σχημάτων της δεξιάς και της αριστεράς ανατομικής τσέπης ποδιών, του Mustang, με τη γωνία τους 3 °. Η γωνία διατηρήθηκε επίσης στις τσέπες των 300 ποδιών. Το μοντέρνο ανατομικό σχήμα τσέπης για το πόδι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στενά στα πόδια, έτσι ώστε η ενέργεια να μεταδίδεται σε όλες τις περιοχές των ποδιών. Χάρη σε αυτόν τον ανατομικό σχεδιασμό, η ενεργειακή διασπορά που προκαλείται από ανεπιθύμητα κενά μεταξύ ποδιού και ποδιού, είναι το λιγότερο δυνατό. Η δύναμη εφαρμόζεται με τη λιγότερη προσπάθεια. Η τοποθέτηση και η άνεση είναι εξαιρετικά υψηλές χάρη στο καινοτόμο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των παπουτσιών τσέπης των 300 ποδιών, το οποίο επιτρέπει επίσης 7 φορές υψηλότερη αντίσταση σε σύγκριση με άλλα παραδοσιακά υλικά.

300: ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Υδροδυναμική: μια αποδοτική απόδοση βασίζεται στη μείωση της αντίστασης. 300 πτερύγια κομψό σχήμα θα μπορούσε εύκολα να σχεδιαστεί από τις γραμμές του νερού που ρέει στα πόδια σας χωρίς διακοπές και μόνο συνεχιζόμενες ομαλές γραμμές. Η υδροδυναμική είναι το κλειδί για τη μείωση της κόπωσης των δύτες και οι λαμπερές όψεις των παπουτσιών συνδυάζουν την ομορφιά και την απόδοση.

300: ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΧΡΟΝΟΣ

Οι λεπίδες συνδέονται στις τσέπες των ποδιών με δύο ειδικές βίδες Hilo, για καλύτερη μηχανική σφράγιση και μετάδοση ενέργειας. Αυτή η μηχανική λύση, εκτός από την ευκολότερη αντικατάσταση των λεπίδων, αποτρέπει την υπερβολική τάση των λεπίδων.

29 ° + 3 ° = 32 °

Ο σχεδιασμός των σύγχρονων πτερυγίων επικεντρώνεται κυρίως στην επίτευξη καλύτερης απόδοσης αυξάνοντας την ολική γωνία μεταξύ του ποδιού και της λεπίδας πτερυγίου. Η γωνία του πτερυγίου του πέλματος πρέπει να ενισχυθεί. Σε περίπτωση χαμηλής γωνίας, η ακαμψία των λεπίδων θα έχει ως αποτέλεσμα πτερύγια με μειωμένη απόδοση. Μαλακότερα μαχαίρια με ευρύτερη γεύση θα έχουν ως αποτέλεσμα, σε σκληρότερα πτερύγια. Οι ποδιές C4 δεν δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. όλα τα ανατομικά παπουτσάκια C4 έχουν γωνία 3 °. Η γωνία της λεπίδας είναι 29 °, μια τιμή που χρησιμοποιείται πολύ στα σύγχρονα πτερύγια, η οποία καθορίζει μεγαλύτερη προφόρτιση, καθιστώντας την λεπίδα πιο αντιδραστική. Ένα τέτοιο διάλυμα 29 °, φτάνει σε γωνία 32 ° χάρη στη γωνία 3 ° των πατενταρισμένων παπουτσιών C4, παρέχοντας εξαιρετική κινηματική απόδοση.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ

Στο παρελθόν, για να βουτήξετε σε πολύ υψηλά βάθη, τα πτερύγια πτερυγίων, τα μακρυνά και τα πέλματα ποδιών έπρεπε να είναι εξαιρετικά δύσκαμπτα. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν τα πτερύγια που εκτελούνται. Σήμερα, τα πτερύγια είναι μαλακά και λειτουργούν, τροποποιώντας έτσι την αθλητική κίνηση των δύτες καθώς απαιτείται λιγότερη προσπάθεια. Αυτό είναι καταδύσεις, όχι σκι και όχι καν αναρρίχηση, όπου η δύναμη είναι το κλειδί. Οι σύγχρονες λεπίδες μπορούν να λυγίσουν κάτω από μερικές εκατοντάδες γραμμάρια. Τα σκληρά πέλματα ποδιών και ποδιού δεν χρειάζονται πλέον, καθώς περιορίζουν ακόμη και τις επιδόσεις των δύτες. C4 στόχος ήταν πάντα η δημιουργία προϊόντων που επιτρέπουν μια ρευστό και συνεχή κίνηση στο νερό. Στην πραγματικότητα, οι ποδιές πρέπει να εξυπηρετούν δύτες βοηθώντας τους να κινούνται ελεύθερα τα πόδια τους. Γι 'αυτό η βαθμονομημένη ακαμψία των θυλάκων C4 300, σε συνδυασμό με μοντέρνα μαλακά και γωνιακά πτερύγια, προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία κολύμβησης. Αυτό απαιτεί οι σύγχρονοι δύτες, τίποτα περισσότερο από αυτό: μια πραγματικά αποτελεσματική απόδοση.

Διπλή παραβολική καμπύλη DPC

Η λεπίδα λειτουργεί καλύτερα όταν σκύβει πλήρως; Από φτέρνα μέχρι toe !! Αυτό είναι δυνατό χάρη στη διπλή παραβολική καμπύλη των λεπίδων, από τη φτέρνα μέχρι το δάχτυλο. Ένας ουδέτερος ενδιάμεσος πυθμένας και δύο προοδευτικά μειούμενες καμπύλες. Έτσι εκμεταλλεύεται πλήρως το φτυάρι και την ελαστικότητά του.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΕΣ

Τα πτερύγια, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν υδατοστοιχίες, διασκορπίζουν το 50% του νερού που έρχονται σε επαφή με. Αυτό είναι που οι Γάλλοι ονομάζουν "παρασύρονται". Κάνουμε μια προσπάθεια να μετακινήσουμε το νερό για ώθηση, αλλά το διασκορπούμε στο πλάι. Ως εκ τούτου, η ώθηση προς τα εμπρός είναι χαμηλή και η ενέργεια άχρηστη. Η λύση αυτού του προβλήματος επινοήθηκε το 1993. Οι σταθερές ράγες νερού, εμπνευσμένες από αγωνιστικά spoilers αυτοκινήτων, εφευρέθηκαν για να διατηρούν νερό στα πτερύγια και να μην διασκορπίζονται στις πλευρές. Οι δύτες αισθάνονται σαν να χτυπούν σε δύο ράγες. Το νερό δεν διοχετεύεται στο πλάι, τα πτερύγια δεν στρέφονται και η απόδοση του συστήματος είναι εξαιρετική. Ιδιαίτερα ενδείκνυται για βαθιές καταδύσεις, όπου η σταθερή ταχύτητα είναι βασική σε σύγκριση με την επιτάχυνση.

ΠΤΕΡΥΓΙΟ

Πρέπει να σκύψει πλήρως η λεπίδα; Ακόμη και στην άκρη; Για να λειτουργήσει καλύτερα αυτό φαίνεται προφανές, αλλά οι ράβδοι νερού τείνουν να κάνουν τις λεπίδες αρκετά δύσκαμπτες, ειδικά στις λεπτότερες περιοχές τους. Το πτερύγιο είναι η λύση. Επιτρέπει την πλήρη στρέψη του πτερυγίου, ακόμη και στην άκρη, βοηθώντας να συγκεντρωθούν τα υγρά και συνεπώς να μειωθεί η αναταραχή. Η πιο ευέλικτη στρέψη και λιγότερες αναταράξεις οδηγούν σε μεγαλύτερη ταχύτητα.Σκοπεύετε να αγοράσετε C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο; Όλα τα προϊόντα από C4 έχουν την καλύτερη ποιότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές. Τοποθετήστε την παραγγελία σας από C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο και θα το λάβετε σε λίγες ημέρες. Στόχος μας στο diveinn είναι να κάνουμε καλές προσφορές και προσιτές σε όλους. Έχουμε μια μεγάλη προσφορά των προϊόντων κατάδυση εξοπλισμού και life style προϊόντα που είναι μοναδικά.

Χαρακτηριστικά C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Χρώμα
Γκρι
Υλικά
Πλαστικό
Ηλικία
Ενήλικας
Προτεινόμενη χρήση
Άπνοια
Ψαροντούφεκο

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

7 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

C4 300 πτερύγια

-

Το προϊόν είναι ποικίλο καλό και πολύ άνετο Ωραίο ευχαριστώ για τη γρήγορη αποστολή

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Εξοχος

-

Εξαιρετικά πτερύγια τέλεια. C4 top. Αγορά και εξυπηρέτηση των καλύτερων.

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Όμορφη σχεδίαση, αξιόπιστα υλικά και δεξιοτεχνία

-

Όμορφη σχεδίαση, αξιόπιστα υλικά και δεξιοτεχνία, οικονομικά προϊόντα, πρώτη επιλογή για είσοδο

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Πολύ καλά πτερύγια

-

καλής ποιότητας και όχι βαρύ whghit.

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Συνιστώ

-

Το γκαλός είναι σωστό στο μέγεθος, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια χοντρή κάλτσα, μη διστάσετε να πάρετε 2 μεγέθη ακόμη. Πολύ ελαφρύ. Πήρα μέτριο, αλλά μπορείς να πάρεις μαλακό αν δεν είσαι 90 κιλά και πρόκειται να κολυμπήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να είμαι ειλικρινής, η ποιότητα των πτερυγίων με εξέπληξε ευχάριστα. Και η εξυπηρέτηση στο κατάστημα είναι καλή. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Όλα είναι ξεκάθαρα, πολύ ξεκάθαρα και αποτελεσματικά. Ευχαριστώ

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Εξοχος

-

Δροσερά βατραχοπέδιλα! Παραγγείλετε το μέγεθος ανάλογα με το πόδι σας, αν φοράτε 42, θα ταιριάζει 42-43 με δάχτυλο 5 χιλιοστών. Πήρα το μέγεθος 43-44 κάτω από το δάχτυλο του ποδιού 7mm γεμάτο.

C4 Surfer 300 Πτερύγια Με Ψαροντούφεκο

Μεγάλα πούλια. Γρήγορη παράδοση.

-

Στο μέγεθος των ποδιών μου, 42EU ανά κάλτσα κάλτσας μήκους 5mm 42-43 κάθισαν τέλεια, με μια κάλτσα 9mm χρησιμοποιώντας ένα gallosh 44-45.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

 • 30 return

  30-ΗΜΕΡΩΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ
  ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 • Pay

  100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ
  ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑ

 • like or return

  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
  100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ

 • pice

  ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
  ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο
up up