Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

C4

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με C4
Η C4, μια πρωτοποριακή ονομασία στον τομέα των αθλητικών εξοπλισμών για ναργιλία, έχει είναι ένας βασικός σταθμός των προσφορών από την ιδρυτική της στιγμή. Η Diveinn, μια κορυφαία διαμονή για θαλάσσιους επιθεωρητές, παρουσιάζει με ιδιαίτερη εκτίμηση την υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων της C4 που συνδυάζουν την καινοτομία, την απόδοση και το στυλ. Με μια βαθιά ιστορία που πηγαίνει πίσω στην ιδρυτική της στιγμή, η C4 επικεντρώνεται στην συνεχή διασκέδαση των όρων της καταδύσεως, του κολύμπησης και της καρποφάγου.

Σε έναν κόσμο όπου οι θαλάσσιες δραστηριότητες απαιτούν τα υψηλότερα πρότυπα εξοπλισμού, η C4 στη Diveinn είναι η κατάλληλη επιλογή. Βασισμένη σε ένα ιστορικό της εξειδίκευσης και συνεχώς εξελισσόμενη για να ικανοποιήσει τις αλλαγμένες ανάγκες των θαλάσσιων επιθεωρητών, η C4 συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα απόδοσης, διαρκειας και στυλ στον τομέα της καταδύσεως, του κολύμπησης και της καταδύσεως.

Γυρίστε στην Εξειδίκευση με τη C4

Η γκάμα C4 ενδυμάτων κολύμπησης προσφέρει και ευελιξία και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένα με τελευταίας τεχνολογίας υλικά και σχέδια, τα ενδυμάτα κολύμπησης C4 εγγυώνται κορυφαία απόδοση στη θάλασσα. Παρασκευασμένα για να μειώσουν την τριβή ενώ παρέχουν τη μέγιστη άνεση, οι ενδυματολόγια αυτά είναι μια επιλογή και για τους ανεργούς και για τους αθλητές. Τα καπέλα κατάδυσης της C4 αποτυπώνουν την συμμετοχή της μάρκας στην εξειδίκευση. Προσεκτικά κατασκευασμένα με πιο προηγμένο νεόπρεν και τεχνολογία, τα κοστούμια αυτά προσφέρουν θερμική ισορροπία και ευέλικτοτητα, επιτρέποντας στους καταδυτές να πέσουν σε κρύα βάθη με εμπιστοσύνη. Τα κοστούμια C4 προσαρμόζονται σε διάφορα στυλ κατάδυσης, από υγρά κοστούμια για ζεστές θάλασσες ως στεγνά κοστούμια για εκτοξευτήρες σε σκοτεινές θάλασσες.

Εξοπλίστε τον καταδύτη με τα πανιά C4. Αυτά τα πανιά συνδυάζουν την υδροδυναμική με την διαρκεία, παρέχοντας στους καταδυτές μηχανισμούς απεριόριστης ελέγχου και δύναμης. Είτε πλοηγούνται σε λεπτές βραχιόλια ή κάνουν εκτοξευτήρες σε βαθιές θάλασσες, τα πανιά C4 ενισχύουν την ευκινησία και την αποδοτικότητα. Για τους που έχουν αστέθει στη τέχνη της ελεύθερης κατάδ