Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Salvimar

Salvimar

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Salvimar
Η Salvimar είναι μια αναγνωρισμένη μάρκα στον κόσμο της λαγωνίας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας εξοπλισμού και αξεσουάρ σχεδιασμένα για τον επιθυμητό καταδυτικό κυνηγό. Με μια υποσχέση για καινοτομία, απόδοση και αντοχή, η Salvimar έχει θέσει τον εαυτό της ως έναν ηγέτη στον τομέα, προσφέροντας στους λαγωνιστές τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν στην διαδικασία τους. Η Salvimar ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1962. Τι ξεκίνησε ως μια μικρή εργαστήριο που δημιουργεί εξοπλισμό καταδύσεων και λαγωνίας, γρήγορα έγινε γνωστή μάρκα για την υποσχέση της ποιότητας και καινοτομίας.

Με τα χρόνια, η Salvimar επεκτάθηκε την γκάμα των προϊόντων της, επικεντρώνοντας στον εξοπλισμό λαγωνίας που συνδυάζει την παραδοσιακή κατασκευή με την τεχνολογία της εποχής. Σήμερα, τα προϊόντα της Salvimar διανέμονται σε όλο τον κόσμο και αξιοποιούνται από λαγωνιστές σε όλους τους επιπέδους. Η Salvimar έχει θέσει τον εαυτό της ως μια αξιόπιστη μάρκα στον τομέα της λαγωνίας, προσφέροντας μια συνολική γκάμα εξοπλισμού και αξεσουάρ για εθελοντές και επαγγελματίες. Με μια υποσχέση ποιότητας, καινοτομίας και ικανοποίησης του πελάτη, η Salvimar συνεχίζει να είναι η προτεινόμενη επιλογή για τους λαγωνιστές που αναζητούν εξαιρετικό εξοπλισμό για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στον καταδυτικό κυνηγί.

Η Salvimar προσφέρει εξοπλισμό για τους επιθυμητούς κυνηγούς

Στο κέντρο της γκάμας προϊόντων της Salvimar βρίσκεται η λαγωνία. Σχεδιασμένη με την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια, οι λαγωνίες Salvimar προσφέρουν ισχύ, ακρίβεια και αξιοπιστία. Κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά, αυτές οι λαγωνίες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε διάφορες καταδυτικές συνθήκες. Η Salvimar έχει μια λαγωνία σχεδιασμένη για τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Η συλλογή εσώρουχων Salvimar είναι κατασκευασμένη με προηγμένα υλικά για να παρέχει τον επιθυμητό θερμικό ενεργειακό περιβάλλον και άνεση. Αυτά τα εσώρουχα σχεδιάζονται για την ενισχυμένη κινητικότητα, ενώ εγγυάται εξαιρετική θερμοπροστασία, επιτρέποντας στους κυνηγούς να μένουν στο νερό για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς άνεση.
Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα στη λαγωνία, και οι δείκτες Salvimar σχεδιάζονται για να ενισχύσουν την ορατότητα και να υπάρξουν ως βασικός δείκτης για τους καταδυτικούς κυνηγούς. Αυτο