up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Apparatuur duiken

Apparatuur duiken

Vind een breed scala aan Apparatuur-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Apparatuur

Merken in Apparatuur

Alles wat u moet weten over een ademautomaat

Octopus regelaar

De octopus is een belangrijke uitrusting die wordt gebruikt door duikers. Het is gewoon een extra ademautomaat van de tweede trap, zeer vergelijkbaar met de standaard ademautomaat van de tweede trap die je tijdens het duiken in je mond stopt. De duikoctopus is echter vaak geel van kleur, met ook een gloeiende gele slang. Octopus regelaar maakt het mogelijk om onder water te weerstaan in moeilijke omstandigheden.

Regulator tassen

De ademautomaattassen zijn de zakken die worden gebruikt om uw ademautomaat, octopus en andere gerelateerde uitrusting veilig te houden tijdens het reizen. De ademautomatentassen worden vaak geleverd met klittenband in de centrale behuizing om alle slangen tijdens het rijden op hun plaats te houden. De ademautomatentassen zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Regelaars van de eerste trap

Ze zijn verantwoordelijk voor het verlagen van de lucht onder hoge druk die in een duikfles is opgeslagen tot een middendruk die geschikt is om te ademen. De ademautomaat van de eerste trap wordt aan je duikfles bevestigd en verlaagt de hoge gasdruk die hij vasthoudt tot een gemiddelde druk tussen 7 en 10 bar. Dit kan dan via een slang naar uw ademautomaat van de tweede trap worden geleid, zodat u kunt ademen.

Regelaars van de tweede trap

Ademautomaten , ook wel ademhalingsautomaten genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van een ademhalingssysteem voor duiken. Ze zijn verantwoordelijk voor het afleveren van lucht van de ademautomaat van de eerste trap naar de mond van de duiker bij inademing. De belangrijkste rol van de 2e trap van de ademautomaat is het verminderen van de middendruklucht die door een ademautomaatslang gaat tot normale druk, de druk van het water in een omgeving die een duiker gemakkelijk kan inademen. De tweede trap van een hoogwaardige ademautomaat kan de druk aanzienlijk verlichten en de veiligheid van de duiker verbeteren.

Regelgevers ingesteld

Een regelaarset bestaat uit de volgende items: 1e regelaartrap is het glanzende stuk dat op de cilinderklep wordt geplaatst. Regulator 2nd stage is de directe ademautomaat die je in je mond stopt en uitademt. De extra luchtbron wordt octopus genoemd en is de secundaire regelaar die functioneel is voor uw metgezel.

Meer over toezichthouders :

Meer informatie over ademautomaten zijn reserveonderdelen, accessoires, slangen en volgelaatsmaskers. Je kunt deze artikelen kopen van merken als Cressi , SEAC , Mares , Aqualung en Apeks en Scubapro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden