up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Flessen duiken

Flessen duiken

Vind een breed scala aan Flessen-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Flessen

Merken in Flessen

Hoe een duikfles kiezen?

Flessen

Scuba flessen , ook wel bekend als duikflessen of cilinders, zijn een essentieel onderdeel van duikuitrusting. Deze hogedrukcontainers bevatten perslucht of andere ademgassen waarmee duikers onder water kunnen ademen. Scuba flessen zijn meestal gemaakt van aluminium of staal en zijn er in verschillende maten en capaciteiten. De grootte en capaciteit van een duikfles bepalen de hoeveelheid lucht die deze kan bevatten, wat weer de duur van een duik bepaalt. Scuba flessen zijn meestal gevuld met perslucht, die wordt gefilterd en gezuiverd om onzuiverheden en vocht te verwijderen voordat ze onder druk worden gezet.

Compressoren

Scuba compressoren zijn hogedrukluchtaanjagersystemen die zijn gemaakt om tanks bij te vullen die duikers gebruiken om onder water te ademen. Het verschil tussen dit type compressor en klassieke compressoren die voor andere doelen worden gebruikt, is meestal de druk en de resulterende snelheid van de lucht die het condenseert.

Riemen, rugzakken en cilinderbanden

De riemen, rugzakken en cilinderbanden zijn erg belangrijk voor duikuitrustingen. De riemen worden gebruikt om het harnas op zijn plaats te houden en te voorkomen dat de uitrusting omhoog valt tijdens het duiken. Rugzakken worden gebruikt om alle benodigdheden veilig en op één plek in te bewaren. De cilinderbanden zijn over het algemeen van roestvrij staal, dat wordt gebruikt om twee cilinders samen te binden als een dubbele set.

Oppervlakte manometers

Oppervlaktemanometers , ook wel SPG´s of onderwaterdrukmeters genoemd, zijn essentiële instrumenten die door duikers worden gebruikt om de hoeveelheid lucht in hun duikfles te controleren. Deze meters zijn ontworpen om de druk van water te weerstaan en kunnen worden bevestigd aan de eerste trap van een duikfles. Met oppervlaktedrukmeters kunnen duikers hun luchtvoorraad controleren en hun duik dienovereenkomstig plannen. Duikers moeten altijd de luchtdrukmeter controleren voordat ze het water ingaan om er zeker van te zijn dat ze genoeg lucht hebben om de duik te voltooien. Ze moeten tijdens de duik ook regelmatig de meter controleren en hun luchtverbruik controleren om te voorkomen dat ze voor het einde van de duik zonder lucht komen te zitten.

Tank equalizer

Een duikflesequalizer , ook wel flesdrukequalizer of cilinderdrukequalizer genoemd, is een apparaat dat wordt gebruikt om de druk tussen twee duikflessen in evenwicht te brengen. Het is ontworpen om de luchtdruk gelijk te maken tussen twee flessen die tegelijkertijd door een enkele duiker worden gebruikt. De equalizer bestaat meestal uit een klep die de twee tanks met elkaar verbindt, waardoor er lucht tussen kan stromen. Deze klep is ontworpen om automatisch te openen wanneer er een drukverschil is tussen de twee tanks. Wanneer de luchtdruk in de ene tank lager is dan in de andere, gaat de klep open en stroomt er lucht van de tank met hogere druk naar de tank met lagere druk, waardoor de druk daartussen gelijk wordt.

Meer over flessen:

De meer over flessen omvatten accessoires en onderdelen, kleppen en analysatoren . Deze worden allemaal gebruikt voor de beste duikervaring en professionele duikers bewaren ze als de belangrijkste spullen in hun rugzakken. Je kunt al het materiaal kopen van merken als Cressi , SEAC , Mares , Aqualung en Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden