up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Flippers, maskers en snorkels duiken

Flippers, maskers en snorkels duiken

Vind een breed scala aan Flippers, maskers en snorkels-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Flippers, maskers en snorkels

Merken in Flippers, maskers en snorkels

Tips om de beste duikuitrusting te kiezen

Vintassen en volledige voetvinnen

Vintassen en vinnen met volledige voet spelen een zeer belangrijke rol bij het duiken. De vinnenzakken geven een fijne bescherming tegen beschadigingen tijdens transport en opslag. De vinzakken beschermen specifiek het materiaal van de vinnen tegen UV straling. Vinnen over de hele voet zorgen voor een gelijkmatige en stabiele voortstuwingsbeweging die je op weg helpt zonder je te verslijten.

Volgelaatsmaskers

Volgelaatsmaskers maken communicatie tussen duikers mogelijk. Deze hebben een ontwerp met een laag volume dat alles duidelijk maakt. Volgelaatsmaskers moeten een door de duiker verstelbare bedieningsknop hebben. Deze zijn gegoten van hoogwaardig siliconenrubber.

Gegradueerde lenzen

Gegradueerde lenzen voor duiken zijn gespecialiseerde lenzen die zijn ontworpen om de zichtbaarheid en het contrast onder water te verbeteren. Deze lenzen worden meestal gebruikt in duikmaskers en zijn vooral handig voor duikers die vaak wisselende lichtomstandigheden tegenkomen, zoals duikers die duiken in gebieden met sterke schittering van het oppervlak of die op verschillende tijdstippen van de dag duiken. Gegradueerde glazen worden gekenmerkt door een geleidelijke overgang van een donkere tint aan de bovenkant van de lens naar een lichtere tint aan de onderkant. De donkere tint aan de bovenkant van de lens helpt schittering van het oppervlak en fel licht te verminderen, terwijl de lichtere tint aan de onderkant van de lens zorgt voor beter zicht in donkere omstandigheden. Dit gradiënteffect zorgt voor een meer natuurlijke en comfortabele kijkervaring voor de duiker.

Maskers en maskers

Maskers en maskerhoezen zijn een essentieel onderdeel voor duikers. Maskers voor duiken zijn gespecialiseerde maskers die zijn ontworpen om de ogen, neus en mond van de duiker onder water te beschermen, terwijl de duiker ook duidelijk kan zien. Ze zijn een cruciaal stuk duikuitrusting en bieden een aantal belangrijke functies. Bij het kiezen van een duikmasker is het belangrijk om er een te kiezen die comfortabel zit en een goede afsluiting rond het gezicht biedt. Dit helpt voorkomen dat er water in het masker lekt en het zicht van de duiker belemmert.

Monovinnen en vinnen met open hiel

Monovinnen en vinnen met open hiel zijn beide soorten zwemvinnen die worden gebruikt voor zwemmen en duiken. Hoewel ze allebei een soortgelijk doel hebben om de zwemmer door het water voort te stuwen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Een monovin is een enkele, bladvormige vin die beide voeten bedekt en wordt meestal gebruikt voor recreatief en wedstrijdzwemmen, maar ook voor vrij duiken en onderwaterfotografie. Het blad van de monovin is ontworpen om een vloeiende en efficiënte zwembeweging te creëren. Monovinnen vereisen dat de zwemmer een specifieke techniek gebruikt en worden meestal niet gebruikt voor duiken. Vinnen met open hiel daarentegen zijn speciaal ontworpen voor duiken en snorkelen. De voetpocket is open bij de hiel, zodat de duiker de vinnen gemakkelijk aan en uit kan trekken, en kan worden aangepast voor een comfortabele pasvorm. Vinnen met open hiel zijn er in verschillende soorten en maten om bij verschillende duikstijlen en omstandigheden te passen.

Snorkel en snorkelset

Snorkel en snorkelsets spelen een belangrijke rol bij het duiken. Een snorkel is een apparaat dat wordt gebruikt om lucht van boven het oppervlak in te ademen wanneer het hoofd van de duiker naar beneden in het water is gericht en de mond en de neus onder water zijn. Ze komen ook los en zijn verbonden met een duikmasker.

Meer over vinnen, maskers en snorkelduiken:

Als we erover nadenken, dan zijn er nog veel meer accessoires zoals maskers, lenzen, anti mist, mesjes en voetpockets. Je kunt deze items kopen van merken als Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Apeks en Aqualung .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden