up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Ist Dolphin Tech

Ist Dolphin Tech

Categorieën

Alles ( Ist Dolphin Tech )

Over Ist Dolphin Tech

Ist Dolphin Tech is een gerenommeerde naam in de wereld van onderwaterverkenning en scubaduiken. Met een toewijding aan innovatie, kwaliteit en veiligheid heeft Ist Dolphin Tech al decennialang golven gemaakt in de duikindustrie. Opgericht in 1976, Ist Dolphin Tech kwam voort uit de groeiende vraag naar betrouwbare, hoogwaardige duikuitrusting. Vandaag staat het als een vertrouwde wereldwijde merk, met een uitgebreid assortiment aan duikuitrusting dat zowel voor beginners als ervaren duikers geschikt is.
Ist Dolphin Tech heeft een rijke geschiedenis van het bedienen van de duikgemeenschap met topklasse duikuitrusting. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen gevestigd als een merk waar duikers wereldwijd naar op zoek zijn. Of je nu comfort en bescherming zoekt in pakken, verbeterde zichtbaarheid met masks, efficiënte aandrijving uit vinnen, of betrouwbare ademhaling met regelaars en meters, Ist Dolphin Tech biedt het materiaal om je onderwateravonturen te verbeteren.

Onderwateravonturen verbeteren

Ist Dolphin Tech duikpakken zijn ontworpen om duikers het uiterste comfort en bescherming te bieden in verschillende onderwateromgevingen. Vervaardigd van premium neopreenmaterialen, bieden deze pakken uitstekende thermische isolatie, waardoor duikers warm blijven, zelfs in koudere wateren. Het slanke en ergonomische ontwerp van Ist Dolphin Tech-pakken staat voor optimale mobiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor zowel recreatieve als professionele duikers. Wanneer het gaat om onderwaterzichtbaarheid, zijn Ist Dolphin Tech duikmaskers niet te verslaan. Deze maskers zijn ontworpen met precisie-optiek om een ​​crystalheldere weergave van de mariene wereld te bieden. Hun comfortabele siliconen rokken creëren een betrouwbare afdichting, waardoor waterlekkage wordt voorkomen. Ist Dolphin Tech's selectie aan duikvinnen is ontworpen om aandrijving en manoeuvreerbaarheid te optimaliseren. Deze vinnen hebben innovatieve bladdesigns en materialen die uitzonderlijke duwkracht leveren terwijl de vermoeidheid wordt verminderd. De ergonomische voetzak zorgt voor een strakke pasvorm, waardoor duikers gemakkelijk kunnen verkennen. Van fluttertrappen tot krachtige kikkerkicks, Ist Dolphin Tech vinnen zijn de beste metgezel van een duiker. Ist Dolphin Tech snorkels zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met functies zoals purge-kleppen, sproeiguards en flexibele siliconen mondstukken om de ademhalingsefficiëntie te verbeteren en waterinvoer te verminderen.
Duikregelaars zijn het hart van een scuba-opstelling, en Ist Dolphin Tech-regelaars zijn gebouwd om hierin uit te blinken. Met precisie vervaardigd voor optimale prestaties en betrouwbaarheid, leveren deze regelaars een constante luchtstroom, waardoor duikers op verschillende dieptes soepel kunnen ademen. De Ist Dolphin Tech drukmeter is een essentieel instrument voor duikers om de tankdruk te monitoren en een veilige duik te garanderen. Robuust en gemakkelijk te lezen, het biedt nauwkeurige informatie kort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden