Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Pakken en accessoires

Pakken en accessoires duiken

Vind een breed scala aan Pakken en accessoires-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Pakken en accessoires

Merken in Pakken en accessoires

Soorten pakken om te duiken

Droogpakken

Droogpakken zijn gespecialiseerde waterdichte kledingstukken die door duikers worden gedragen, voornamelijk in koudwater of technische duikomgevingen. In tegenstelling tot wetsuits, die een dun laagje water doorlaten en dit vervolgens isoleren tegen de lichaamswarmte van de duiker, zijn droogpakken ontworpen om de duiker volledig droog te houden door te voorkomen dat er water in het pak komt. Droogpakken zijn meestal gemaakt van een duurzaam en waterdicht materiaal zoals neopreen of ademende stof, en bevatten polsseals, nekseals en een waterdichte ritssluiting of toegangssysteem om een waterdichte afsluiting te creëren. De afdichtingen voorkomen dat water het pak binnendringt en houden het duikerslichaam geïsoleerd van het koude water.

Semi droogpakken

Semi droogpakken hebben neopreen smalle pakkingen, die ontspannend zijn maar water doorlaten als ze volledig ondergedompeld zijn. Een semi droogpak houdt uw kleding op zichzelf droog en zorgt voor veel isolatie. De meeste stoffen laten zweet door het pakmateriaal naar buiten komen.

Sokken en laarzen

Sokken en laarzen zijn ook belangrijk voor veilig en correct duiken. De laarzen zijn uitstekend geschikt voor wanneer u over rotsen moet klimmen, maar zijn ook handig bij het maken van extra weerstand. De sokken zijn rekbaar gemaakt met neopreenschuim en geven meer bewegingsruimte onder water.

Zakken voor duikpak

De tassen voor pakken worden gebruikt om duikpakken of duikpakaccessoires in op te bergen en zijn gemaakt van neopreen. De pakkentassen zijn meestal waterafstotend. Om de meest geschikte duikervaring te krijgen, zijn duikpaktassen een essentieel item om mee te nemen.

Ondergoed pak

Het onderpak is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en is gemaakt om te worden gedragen tijdens watergerelateerde activiteiten zoals zwemmen of duiken. Het beschermt je huid tegen de chemicaliën die in het water aanwezig zijn. Het is zeer flexibel en licht van gewicht, waardoor u gemakkelijk kunt duiken of zwemmen.

Wetsuit skins

Wetsuitskins , ook wel duikskins of rash guards genoemd, zijn nauwsluitende kledingstukken die zijn ontworpen om onder een wetsuit of op zichzelf te worden gedragen tijdens wateractiviteiten. Ze zijn meestal gemaakt van dunne, lichtgewicht en rekbare materialen zoals Lycra, spandex of nylon. Wetsuit skins bieden verschillende voordelen: Wetsuit skins bieden een beschermingslaag tegen de schadelijke UV stralen van de zon en helpen zonnebrand te voorkomen tijdens lange uren in het water. Ze bieden ook een barrière tegen mogelijke schaafwonden, schrammen of steken van zeeleven of ruwe oppervlakken. Hoewel wetsuitskins niet hetzelfde isolatieniveau bieden als neopreen wetsuits, kunnen ze een lichte toename van de warmte bieden door de waterstroom over de huid te verminderen. Ze kunnen ook worden gebruikt als extra laag onder een wetsuit om de isolatie te verbeteren. Sommige wetsuit skins zijn speciaal ontworpen met een bescherming tegen kwallen of stingers. Ze bieden een extra verdedigingslaag tegen kwallensteken of andere mogelijke irriterende stoffen in de zee.

Meer over pakken en aanvullingen voor duiken:

De meer over duikpakken en aanvullingen omvatten de accessoires en onderdelen, handschoenen en kappen, en rash guards. Je kunt alle producten kopen van merken als Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . en Apeks .