Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sea And Sea

Over Sea And Sea
"Sea And Sea is een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in onderwaterfotografie apparatuur en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1972 door twee fanatieke duikers, Tatsuo Takahashi en Yutaka Sado, die gepassioneerd waren over het vastleggen van de schoonheid van de onderwaterwereld. Sindsdien is Sea And Sea uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige onderwaterfotografie apparatuur, waaronder duikverlichting, duiklampen, armverlichting en duikaccessoires voor elektronica.
De missie van Sea And Sea is om de beste onderwaterfotografie apparatuur te leveren voor duikers van alle niveaus en interesses. De producten van Sea And Sea zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en veelzijdig te zijn. Sea And Sea biedt een breed scala aan producten, van basis tot professioneel, van compact tot modulair en van vast tot verwisselbaar. De producten van Sea And Sea zijn compatibel met de meeste cameramerken en modellen en kunnen worden aangepast met verschillende accessoires, zoals flitsers, armen, trays, lenzen, filters en adapters.
Sea And Sea's duikverlichting en lampen zijn ontworpen om duikers te voorzien van de perfecte hoeveelheid licht om prachtige onderwaterbeelden vast te leggen. De duikverlichtingsproducten van het bedrijf zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van alle soorten duikers te voldoen. Of je nu een professionele fotograaf bent of een recreatieve duiker, Sea And Sea heeft een duikverlichtingsoplossing die aan jouw behoeften voldoet.
Sea And Sea's duiklampen zijn ook ontworpen om duikers te voorzien van de perfecte hoeveelheid licht om de onderwaterwereld te verkennen. De duiklampen van het bedrijf zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van alle soorten duikers te voldoen.
Naast duikverlichting en lampen, biedt Sea And Sea ook een assortiment armverlichting die zijn ontworpen om duikers te voorzien van de perfecte hoeveelheid licht om prachtige onderwaterbeelden vast te leggen. De armverlichting van het bedrijf is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van alle soorten duikers te voldoen.
Sea And Sea biedt ook een assortiment duikaccessoires voor elektronica, waaronder batterijen, opladers, connectoren en kabels. Deze accessoires zijn ontworpen om duikers te helpen bij het beheren van de stroomvoorziening, connectiviteit en bescherming van hun duikapparatuur.
Sea And Sea biedt ook een assortiment zoomlenzen voor camera's die zijn ontworpen om duikers te voorzien van de perfecte hoeveelheid vergroting om prachtige onderwaterbeelden vast te leggen. De zoomlenzen van het bedrijf zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van alle soorten duikers te voldoen.
Sea And Sea is het merk dat je verbindt met de zee. Of je nu een beginnende of ervaren duiker bent, op zoek bent naar plezier of avontuur, of geïnteresseerd bent in natuur of cultuur, Sea And Sea heeft het juiste product voor jou. Met Sea And Sea kun je de wonderen en mysteries van de zee verkennen en je ontdekkingen en verhalen delen met de wereld. Sea And Sea is het merk dat je laat zien en laat genieten van de zee."