up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dykkeflasker

Dykkeflasker

Finn et bredt utvalg av Dykkeflasker-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Flasker

Merkevarer av Flasker

Hvordan velge en dykkeflaske?

Flasker

Scuba flasker , også kjent som scuba tanker eller sylindre, er en kritisk komponent i dykkerutstyr. Disse høytrykksbeholderne holder komprimert luft eller andre pustegasser som lar dykkere puste under vann. Scubaflasker er vanligvis laget av aluminium eller stål og kommer i forskjellige størrelser og kapasiteter. Størrelsen og kapasiteten til en dykketank bestemmer mengden luft den kan holde, som igjen bestemmer varigheten av et dykk. Scubatanker er vanligvis fylt med trykkluft, som filtreres og renses for å fjerne urenheter og fuktighet før de settes under trykk.

Kompressorer

Scuba kompressorer er høytrykks luft supercharger systemer som er laget for å fylle tanker som dykkere bruker for å puste under vann. Forskjellene mellom denne typen kompressorer og klassiske kompressorer som brukes for ytterligere formål er for det meste trykket og den resulterende hastigheten på luften den kondenserer.

Remmer, ryggsekker og sylinderbånd

Stroppene, ryggsekkene og sylinderbåndene er svært viktige for dykkerutstyr. Stroppene brukes til å holde selen på plass og hindre at utstyret faller oppover mens du dykker. Ryggsekker brukes til å oppbevare alt det viktigste i dem trygt og på ett sted. Sylinderbåndene er vanligvis av rustfritt stål, som brukes til å binde to sylindre sammen som et dobbelt sett.

Overflate trykkmålere

Overflatetrykkmålere , også kjent som SPG er eller nedsenkbare trykkmålere, er essensielle instrumenter som brukes av dykkere for å overvåke mengden luft som er igjen i dykkertanken deres. Disse målerne er designet for å tåle vanntrykket og kan festes til første trinns regulator i en dykketank. Overflatetrykkmålere lar dykkere overvåke lufttilførselen og planlegge dykket deretter. Dykkere må alltid sjekke lufttrykksmåleren før de går i vannet for å sikre at de har nok luft til å fullføre dykket. De bør også sjekke måleren regelmessig gjennom dykket og overvåke luftforbruket for å unngå å gå tom for luft før dykket er slutt.

Tank equalizer

En dykkertankutjevner , også kjent som en tanktrykkutjevner eller sylindertrykkutjevner , er en enhet som brukes til å balansere trykket mellom to dykketanker. Den er designet for å utjevne lufttrykket mellom to tanker som brukes samtidig av en enkelt dykker. Equalizeren består vanligvis av en ventil som kobler de to tankene sammen, slik at luft kan strømme mellom dem. Denne ventilen er designet for å åpne seg automatisk når det er trykkforskjell mellom de to tankene. Når lufttrykket i den ene tanken er lavere enn den andre, åpnes ventilen og luft strømmer fra tanken med høyere trykk til tanken med lavere trykk, og utligner trykket mellom dem.

Mer om flasker:

Jo mer om flasker inkluderer tilbehør og deler, ventiler og analysatorer . Disse brukes alle for den beste dykkeopplevelsen, og profesjonelle dykkere holder dem som det viktigste i ryggsekkene sine. Du kan kjøpe alt utstyret fra merker som Cressi , SEAC , Mares , Aqualung og Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk