Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

banner campana

OM DIVEINN

Diveinn er en nettbutikk med profesjonelle, tekniske og rekreasjonsprodukter for alle vannelskere. I Diveinn finner du det beste dykker- og dykkerutstyret fra de beste merkene i markedet.

banner detalle

Hvor ligger Diveinn?

Diveinn er en del av Tradeinn-gruppen, som ligger i Celrà (Girona, Spania) på Calle Pirineus, 9. Diveinn er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av sportsutstyr. Fra Diveinn- anleggene i Spania, sendes alle slags sportsprodukter over hele verden.

Hvor kan du kjøpe fra Diveinn?

Fra hele verden! Gjennom Diveinn kan du kjøpe alle slags sportsutstyr, og vi sender det direkte til ditt hjem eller til et innsamlingssted, uansett hvor du er i landet. Noen av landene vi sender til er Argentina, Brasil, Mexico, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sør-Afrika, USA, Canada, Australia, India, New Zealand, Malaysia, Filippinene, Spania, Storbritannia, Frankrike, Italia, Sveits, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge og Russland.
Hvis landet ditt ikke vises i listen over land øverst til venstre på skjermen, betyr det at vi ikke sender til det landet. Vær oppmerksom på at produktene til noen av merkene vi selger ikke er autorisert til å bli sendt i noen bestemte land på grunn av merkets distribusjonspolicy.

Hva slags materiale selges på Diveinn?

Diveinn , din online dykker- og dykkerbutikk, der vi tilbyr et bredt utvalg av produkter fra ledende merker som Scubapro, Suunto, Mares, Uwatec,
Oceanic, Aqualung, Cressi, Tusa, Apeks, Atomic, Hollis og mer.
Vi har materiale som dykkerdrakter, dykkecomputere og regulatorer, dykker finner, dykking og mye mer.

banner detalle

Det er pålitelig å kjøpe Diveinn?

Diveinn er en av de 17 butikkene som er spesialisert innen sport i Tradeinn-gruppen, med over 1.000.000 legitime produkter og over 1500 pålitelige merker tilgjengelig for levering til over 190 land over hele verden.
Vi stoler på oppfatningen fra mer enn 20 millioner kunder som har kjøpt på en helt sikker måte i Diveinn og dermed har hatt en god opplevelse av å kjøpe i din pålitelige nettbutikk.

Er det trygt å kjøpe på Diveinn?

Å kjøpe på Diveinn er helt trygt. Tradeinn legger stor vekt på sikkerhet i online transaksjoner og betalinger . Av denne grunn er alle kjøp du gjør på nettstedet vårt 100% sikre.
Diveinn har inngått et samarbeid med Adyen og Secure Payments for å garantere maksimal sikkerhet i betalinger og forebygging av svindel og mislighold. Enten du betaler med kredittkort eller foretar en bankoverføring, kan du stole på at bestillingen blir gjort i et sikkert miljø. Hvis sikkerhetsavdelingen vår mistenker en avvik eller svindel, forbeholder Diveinn seg retten til å kansellere transaksjonen for å tilby deg sikkerhet til enhver tid. Bankopplysningene dine er beskyttet og kryptert av den mest avanserte teknologien. De sendes til serveren på en helt kryptert måte gjennom SSL (Secure Socket Layer) -protokollen og behandles i et helt sikkert miljø i banken vår. Tradeinn registrerer ikke disse dataene når som helst for å garantere at betalingene er 100% sikre.
I tillegg har Diveinn fått Confianza Online-forseglingen som garanterer bruk og navigering på nettet på en rolig og helt sikker måte på Internett.

¿Hva synes kundene om Diveinn?

Våre kunder er vår prioritet, vi forstår deres behov og lytter aktivt til deres tvil for å gi dem en løsning.
Vi er forpliktet til våre kunder, og takket være deres kommentarer og meninger forbedrer vi kontinuerlig prosessene våre, og tilpasser tjenestene våre etter deres behov.
Vi forstår at kjøpetilfredshet og service er viktig, våre kunder har total frihet til å avsløre positive poeng og forbedringspoeng gjennom sine anmeldelser. De kan rangere produktene våre direkte på nettstedet vårt og vår tjeneste på plattformer som google reviews og verified opinions . Hvis du vil vite hva de synes Klikk her

banner detalle

Hva er fordelene med å kjøpe fra Diveinn?

Å kjøpe på Diveinn er 100% pålitelig. Du vil finne de beste tilbudene og de beste prisene med mer enn 1 500 000 produkter tilgjengelig å velge mellom med full sikkerhet.
Du kan finne ut om alle våre nyheter og lanseringer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Ikke bekymre deg, vi vil ikke invadere postkassen din.
Dine kjøp blir belønnet, for hvert kjøp du gjør vil du motta CoINNs , vår virtuelle valuta for å innløse ved fremtidige kjøp.
Gi din mening og vinn , det stemmer! Du vinner ikke bare for å kjøpe, du vinner for å gi din mening, dele din mening og vinne CoINNs , løse dem inn som en rabatt på dine neste kjøp
Hvis du er bekymret for å returnere produkter, har vi et Cycleon retursystem som gjør at du kan returnere produktet ditt trygt og mye mer økonomisk.
Våre produkter har fulle beskrivelser og 360 graders bilder som lar deg se produktet som om det var foran deg.
I tilfelle problemer med bestillingen din eller bekymringer, kan du kontakte vårt kundeserviceteam klar for å svare deg på ditt språk. En personlig kundeservice som vil hjelpe deg øyeblikkelig. Teamet vårt er tilgjengelig 24 timer i døgnet via chat, e-post eller telefon.

Hvordan løser jeg inn myntene mine?

Dine kjøp og dine meninger mottar en premie, vårt lojalitetsprogram lar deg samle CoINNs for å bytte dem mot rabatter på produkter i noen av våre butikker.
Husk at for å akkumulere CoINNs dine, må du ha logget på kontoen din før du kjøper.
Finn mer informasjon om hvordan du kan løse inn CoINNs dine ved å klikke her

Kan CoINNs brukes sammen med rabattkuponger?

Når du kjøper online på Diveinn, kan du bare bruke CoINNs eller en enkelt rabattkupong per bestilling. Mynter og rabattkuponger kan ikke brukes på det samme kjøpet. De brukes separat og er ikke kumulative. For eksempel, hvis du har 100 CoINNs og en rabattkupong, vil du ikke kunne bruke begge i samme kjøp og akkumulere verdien.
Husk at rabattkoder gjelder visse produkter. Imidlertid gjelder CoINNs for alle kjøpene dine. Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke CoINNs når du legger inn en ny bestilling, vil de forbli tilgjengelige for neste kjøp.


banner detalle

Hvordan opprette en konto eller logge inn?

For å opprette en konto, gå til øvre høyre del av skjermen, klikk på MITT KONTO, seksjonen. Fyll ut det enkle og raske skjemaet der du må inkludere de forespurte dataene, for eksempel navn, e-postadresse og passord. Klikk på OPPRETT KONTO- knappen, og kontoen din vil være klar til bruk. For å logge inn, skriv inn e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kontoen din, og klikk på Logg inn- knappen.
Hvis du ikke husker passordet ditt, klikker du på Glemt passord- knappen, skriver inn e-postadressen din og du vil motta en e-post og en lenke for å tilbakestille passordet ditt.

Hvordan lagrer jeg en vare for å kjøpe senere?

Hvis du har sett et produkt du liker, kan du lagre det i ønskelisten og kjøpe det senere, uten å måtte lete etter produktet igjen. Bare klikk på hjertet, Legg til i ønskelisten som du finner i alle produktfilene. Og automatisk lagres artikkelen i MIN KONTO i listen over favorittprodukter. Du kan konsultere ønskelisten når du vil og se alle sportsartiklene du har lagret.

banner detalle

Hvordan få en kampanjekode for Diveinn?

Våre produkter har konkurransedyktige priser i markedet, men det er visse produkter eller merker som kan gi en ekstra rabatt.

Husk at denne typen kampanjer ikke gjelder for alle produkter eller merker, men du kan lagre koden for å bruke den i dine neste kjøp.

For å motta kampanjene våre må du abonnere på vårt nyhetsbrev, du vil motta all informasjon om produkttilbud eller rabatter samt Black Friday og de beste juletilbudene .

Kan to rabattkoder brukes samtidig?

Rabattkoder brukes separat, du kan ikke bruke to rabattkoder på samme kjøp.
Mynter og rabattkoder kan ikke brukes på det samme kjøpet, de brukes separat.
Husk at rabattkoder gjelder visse produkter, men CoINNs dine gjelder for alle kjøp.banner detalle

Hvorfor er Diveinn så billig?

Som autorisert distributør kan vi tilby deg konkurransedyktige priser på alle produkter, med garanti for laveste pris . Vi har de beste kampanjene og salgene på markedet, slik at uansett hva du kjøper, får du alltid den beste verdien for pengene. Finn de beste tilbudene og kjøpene på sportsutstyr, og dra nytte av vår svarte fredag for å få den billigste prisen på ditt online kjøp.

Kan jeg finansiere kjøpet mitt i Diveinn?

For å finansiere kjøpet ditt, kan du be om Klarna-tjenesten som lar deg gjøre kjøpet for øyeblikket og betale gebyrer uten renter. Det er en helt sikker og pålitelig metode. For å finne ut om Klarna er tilgjengelig i ditt land Klikk her

banner detalle

Hvilket transportselskap leverer bestillingen min?

Vi vet at kundene våre ønsker produktene sine så raskt som mulig, og derfor tilbyr vi flere transportalternativer for din bestilling.
Før du fullfører kjøpsprosessen og registrerer dataene dine, vil systemet vårt tilby deg forskjellige transportalternativer, som vil være tilgjengelige for å levere produktet til destinasjonen.
Vi har et kraftig nettverk av transportører som kan betjene deg og levere pakken din i mer enn 190 land over hele verden, på en 100% sikker og pålitelig måte og i hjemmets komfort. Du kan kontakte dem når du foretrekker det, vi stiller kontakten til din operatør til din disposisjon. Klikk herSender du gratis?

Foreløpig betales transportkostnadene av kunden . Fraktprisen avhenger av volumet, vekten på varene og leveringslandet.
Fraktkostnaden legges til prisen på alle produkter. Gjennom samarbeid med de viktigste transportselskapene som DHL, SEUR, UPS, MRW og lokale posttjenester, tilbyr Diveinn deg flere transportalternativer med markedets mest konkurransedyktige fraktpriser. Legg til produktet du vil kjøpe i handlekurven, og velg den transportmetoden som passer deg best.

banner detalle

Hva er Diveinn sosiale nettverk?
Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert på våre nyheter og nye produktlanseringer.
Facebook
Twitter

banner detalle

Hvordan kontakte Diveinn kundeservice?

Når vi tenker på kundene våre, har vi laget en del med ofte stilte spørsmål som vil være i stand til å løse alle dine tvil eller bekymringer .
Hvis du til og med besøker FAQ-seksjonen din ikke har vært i stand til å løse dine bekymringer, er vårt kundeserviceteam klar til å svare på spørsmålene dine når som helst på dagen. Kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet og klar til å hjelpe deg på språket ditt.
Kontakt teamet vårt via whatsapp, online chat eller ved å sende en e-post direkte til support@tradeinn.com