up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Svømmeføtter, Masker og Snorkler dykke

Svømmeføtter, Masker og Snorkler dykke

Finn et bredt utvalg av Svømmeføtter, Masker og Snorkler-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Svømmeføtter, Masker og Snorkler

Merkevarer av Svømmeføtter, Masker og Snorkler

Tips for å velge det beste dykkerutstyret

Finneposer og helfotfinner

Finneposer og helfotsfinner spiller en svært viktig rolle i dykking. Finneposene gir god beskyttelse mot skader under transport og lagring. Finneposene beskytter spesielt materialet i finnene mot UV stråling. Hele fotfinner gir en jevn og stabil fremdriftsbevegelse som får deg i gang uten å slite deg ut.

Helmasker

Helmasker tillater kommunikasjon mellom dykkere. Disse har en design med lavt volum som gjør alt klart. Helmasker bør ha en dykkerjusterbar kontrollknapp. Disse er støpt av førsteklasses silikongummi.

Graderte linser

Graderte linser for dykking er spesialiserte linser som er designet for å forbedre synlighet og forbedre kontrasten under vann. Disse linsene brukes vanligvis i dykkermasker og er spesielt nyttige for dykkere som ofte møter varierende lysforhold, for eksempel de som dykker i områder med sterk overflaterefleks eller som dykker til forskjellige tider på dagen. Graderte linser er preget av en gradvis overgang fra en mørkere fargetone øverst på linsen til en lysere fargetone nederst. Den mørkere fargetonen på toppen av linsen bidrar til å redusere overflaterefleks og sterkt lys, mens den lysere fargetonen nederst på linsen gir bedre synlighet under mørkere forhold. Denne gradienteffekten bidrar til å gi en mer naturlig og komfortabel seeropplevelse for dykkeren.

Masker og masker dekker

Masker og maskedeksler er en viktig del for dykkere. Masker for dykking er spesialiserte masker som er designet for å beskytte dykkerens øyne, nese og munn mens de er under vann, samtidig som de lar dykkeren se klart. De er et avgjørende stykke dykkerutstyr og gir en rekke viktige funksjoner. Når du velger en dykkermaske, er det viktig å velge en som sitter komfortabelt og gir en god forsegling rundt ansiktet. Dette vil bidra til å forhindre at vann lekker inn i masken og svekker dykkerens syn.

Monofins og åpne hælfinner

Monofins og åpne hælfinner er begge typer svømmefinner som brukes til svømming og dykking. Mens de begge tjener et lignende formål med å drive svømmeren gjennom vannet, er det noen viktige forskjeller mellom de to. En monofinne er en enkelt, bladformet finne som dekker begge føttene og brukes vanligvis til rekreasjons og konkurransesvømming, samt til fridykking og undervannsfotografering. Bladet på monofinnen er designet for å skape en flytende og effektiv svømmebevegelse. Monofins krever at svømmeren bruker en bestemt teknikk og brukes vanligvis ikke til dykking. Åpne hælfinner , derimot, er designet spesielt for dykking og snorkling. Fotlommen er åpen ved hælen, slik at dykkeren enkelt kan ta av og på finnene, og kan justeres for en komfortabel passform. Åpne hælfinner kommer i en rekke former og størrelser for å passe til forskjellige dykkestiler og forhold.

Snorkel og snorkelsett

Snorkel og snorkelsett spiller en viktig rolle i dykking. En snorkel er en dings som brukes til å puste inn luft fra over overflaten når dykkerens hode vender ned i vannet og munnen og nesen er under vannet. De kommer også separat samt koblet til en dykkermaske.

Mer om finner, masker og snorkeldykk:

Hvis vi tenker på det, så er det mye mer tilbehør som masker, linser, anti dugg, blader og fotlommer. Du kan kjøpe disse varene fra merker som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Apeks og Aqualung .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk