Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Solgt og sendt av

salg

Gratis frakt

Retur av bestillinger

Hjemmeside
xDeep

Bærekraftig

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

$ 597.49

Før:

Du sparer: %

Gratis frakt

Gratis montering

Ingen toll skal betales.

Solgt og sendt av

Se andre selgere()

Farge:

Denne størrelsen er utsolgt

Ikke mist håpet. Skriv inn e-postadressen din, så får du en e-post hvis denne varen kommer på lager igjen.

Beklager, ingen flere enheter av dette produktet tilgjengelige

Tilbake til PC-konfiguratoren

Du sparer:

Legg til pack min 
KJØP NÅ MED 1 KLIKK

Andre tilgjengelige farger

left
right

Kan matches med

left
right

Reportar error

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Evnen til å effektivisere dykkernes kropp og utstyr i vannet har betydelige fordeler. Lav drag reduserer innsatsen som trengs for å bevege seg gjennom vannet. Jo mindre krefter, jo bedre gassforbruk og desto mer tid får vi på undervannseventyret. GHOST ble designet for å være fullstendig strømlinjeformet og holde seg tett mot dykkernes kropp og sylinder. Innsatsen reduseres, glede av dykket blir økt.

Inspirert av tekniske dykkere:

Tekniske dykkere vil nesten utelukkende bruke vingestil BC-systemer. En vinge vil holde deg horisontalt i vannet, og oppnå den fantastiske og flate trimstillingen som forbedrer sikkerheten, forbedrer gassforbruket og teambevisstheten. Å, og ser kult ut! Godta ikke mindre på fritidsdykkene. Vi har besatt GHOSTs geometri i to år for å gjøre dykking i perfekt trim enkelt og uanstrengt. Ditt første dykk i GHOST vil inspirere deg.

Trygt og komfortabelt på overflaten:

Vingesystemer for fritidsdykking har et rykte for å presse deg med ansiktet ned mot overflaten, ikke GHOST. Den øvre delen av vingen er med vilje mindre enn andre enkeltsylindervinger for å forhindre at du blir presset fremover. GHOST maksimerer sin lille størrelse, men betydelig løft på over 17 liter oppdrift. Designen sikrer at omtrent alle BCD-løfterne holdes under vann når du står oppreist på overflaten. Uansett forhold vil du bli støttet trygt og komfortabelt over vannet.

NX-serien:

Revolutionerende design brukt til minste detalj Hos XDEEP brenner vi for å gjøre ting bedre, forbedre og foredle produktene våre. Vi ønsker at BCD-er skal være tryggere, være robuste og pålitelige og være mer komfortable for dykkere. Våre ingeniører og designere etterlater ingen steiner som ikke er snudd i forfølgelsen av dette målet. Fra det overordnede designkonseptet til de små detaljene blir alt undersøkt og forbedret. Når vi har kommet på design, er vi overbevist om å identifisere og bruke de beste materialene. NX-serien er kulminasjonen på vår erfaring, kompetanse og lidenskap så langt. NX-kolleksjonen av produkter har allerede endret dykkebransjetankegang og har forbedret dykkeropplevelser fra leting i grottedykking til tropiske skjær.

Fullstendig bevegelsesfrihet under vann:

Dykking setter et smil i ansiktet av mange grunner, men følelsen av frihet og vektløshet står høyt på listen. Den siste tingen du ønsker er å slå hodet på første trinn i regulatoren på grunn av tankventilens stilling. Hvis du flytter tanken nedover ryggen, blir trim og komfort kompromittert og smilet ditt er borte. GHOST er det eneste BCD-vingesystemet som lar deg justere forholdet mellom sylinder, vinge og tankadapter for å sikre perfekt frihet. Omfanget av bevegelsen mulig betyr at hvem som helst, fra gigantisk til petite, kan dykke i komfort. Nyt friheten til å se deg rundt og nyt severdighetene i vår undervannsverden i perfekt trim.

Enkelt tank adapter:

En klassisk og enkel design med karakteristisk XDEEP-berøring for å løfte adapteren til en enkelt tank til et nytt nivå. Stropper til sylinder kan flyttes raskt og enkelt som et resultat av NX-seriens design. Å sette opp for et dykk og sikre et tilpasset og personalisert system har aldri vært mer oversiktlig.

Lett på, lett av:

Det er en tilfredsstillende utfordring å overvinne de utfordringene som standard bakplate og sele gir, mens de opprettholder den gode passformen. Vi økte ganske enkelt lengden mellom skulderstroppens forankringspunkter med 20%, noe som gjorde selen lettere å ta på. Å spenne i selens linning og trekke tett, trekker også skulderstroppene nedover med kroppen. Lukk midjespennen, og du er i et perfekt passende system.

Nøytralt flytende 3D Mesh polstring:

NX Series-selen bruker vårt innovative 3D-nett for polstring. Dette sikrer komfort og sikkerhet da polstringen hjelper systemet med å forme kroppen din og forhindrer at BCD glir rundt på ryggen under dykket. Du kan være komfortabel i alt fra tørrdrakt til brettshorts og en T-skjorte. Det er kritisk at det ikke er komprimering av 3D-nettet og derfor ingen endring i oppdriften på dybden. Du kan vekt deg selv perfekt med selvtillit.

Perfekt vektfordeling:

Betydelige fordeler i trim og balanse kan oppnås ved å bevege vektlommer oppover kroppen, utenfor hoftene og holde dem nærmere sylinderen. NX Series-selen når dette målet med en nøye beregnet plassering av lommene. Du vil ikke lenger føle ledningen som drar deg ned i en sjøhestposisjon. For kvinner er vektfordelingen et viktig skritt fremover. Det vil ta vekten fra hoftene, og du vil føle deg bedre støttet av systemet.

50% lettere, 100% tøff:

Vi har tenkt å utfordre oss selv med GHOST. Vi ville ha det letteste vingesystemet i verden, vi ønsket at det skulle være så tøft som enhver dobbeltskjøving. Tradisjonelle løsninger med plastplater har ikke robustheten som trengs. Nytenking og ny materialteknologi ga svarene. GHOST er utrolig lett og utrolig tøft.

Luftfart legering:

Bakplaten og adapteren er laget av aluminium og magnesiumlegering i romfart. Avledet fra luftfartsbruk, gir denne legeringen stivhet og struktur, er tøff og slitesterkt og er veldig, veldig lett.

Pålitelige 6mm D-ringer:

Du kan ikke gå på akkord med sikkerhet og funksjon, så det gjorde vi ikke. Etter å ha spart vekt i andre områder, kunne vi passe 6 mm D-ringer i full spesifikasjon og legge plastalternativene.

Holdbar 1100 DTex Cordura:

Tøffheten til en dobbelt skallvinge, i et enkelt skalldesign. Ved å bruke dTEX Cordura®, belagt med så mye som et 0,215 mm tykt TPU-lag, ga materialteknologien svaret. En slitesterk vinge, like motstandsdyktig mot brudd som en dobbel skalldesign.

Modulær vekt:

Skreddersy din vektfordeling for dykkingen du gjør. Fra et par kilo som trengs i den varme solen, til den ekstra ledningen som trengs for dykking i kaldt vann, kan du velge lommene som passer best for dine behov.

Vektstyring er enkelt:

Hele lommen blir enkelt og raskt fjernet når du vil føre vekten opp til båten. To lommer er brukervennlige, selv i tykke hansker. Vekter passer i separate spor og er veldig sikre i lommen. De faller ikke ut ved et uhell.

Sikre deg til du vil slippe dem:

Utilsiktet tap av vekter og en resulterende hurtig oppstigning er et alvorlig problem. XDEEP vektlommer bruker robuste ITW Nexus-spenner som glir på plass med et betryggende klikk, en lyd som forteller deg at vekten din er godt festet for dykket. Hvis du trenger å slippe vektene, blir størrelsen og konstruksjonen på spennen rask og enkel.

Beskyttelse for deg og miljøet:

Bly er nyttig for dykkere, for for en liten størrelse har den en stor masse. Bly har noen ulemper. I luft dannes blyoksyd på overflaten av blokken. Blyoksyd er en karsogenogen forbindelse som kan samle seg i kroppene våre. Det vil også forurense luften rundt deg, spesielt i lukkede rom som biler og båthytter. Det anbefales å holde vektene dekket. XDEEP-lommer gir effektiv beskyttelse når vekten er installert.

Nøyaktig:

Vektlommen er designet med en stiv kant for å holde den åpen, noe som gjør det lettere å legge vekten på overflaten eller under vann. Vår falske natur og fokus på de små detaljene gir deg den forbedrede ytelsen til våre XDEEP-systemer.

Teknologi for reiser og eventyr:

GHOST er et virkelig innovativt svar for reisende eventyrere. Produsert i Europa, med de fineste materialene hentet fra Tyskland og USA, og dens avanserte design kompletteres av vår oppmerksomhet på detaljer. For fritidsdykking med en tank er det virkelig den neste generasjonen BCD-er.

CORDURA®Ÿ 1100 dTEX

Anti-bakteriell belegg

TPU 0.215mm belegg

Oppblåser av K-type

3D-nett

Ultrasonisk sveising

HF sveising

Laserskjæring av stoff

Amann Serabond tråd

CNC kantfasning

spesifikasjoner:

Perfekt for: Fritidsdykking med enkel tank. Reiser.

BCD-størrelser tilgjengelig: 17 kg, 37 lbs

Seletype: NX Series Ultralight QR

Sele størrelser tilgjengelig: For dykkere mindre enn 175 cm høye (S)

Selejustering: Justert med ITW Nexus QR-spenner

Rask løsgjøring av skulderstroppene: Standard. Med ITW NEXUS QR spenner

Bakplateputer: Standard, 3D-nett med nøytral oppdrift

Polstring av skulderstropper: Standard, 3D-nett med nøytral oppdrift

Enkelt tank adapter: NX Series Ultralight

Crotch stropp: Komfortabel V-formet crotch stropp

Oppdriftskompensator:

Oppdrift: 17 kg, 37 lbs

Type: Toroidal vingestil BCD

Konstruksjon: Enkelt skall

Blærestoff: Cordura 1100 dTEX

Avstand mellom monteringshull på bakplaten: 11 tommer

Tørr BC vekt (uten sele): 0,65 kg, 1,45 pund

inflator:

Type: K Type

Forsyningstrykk: Mellom 6 bar og 17.23 bar (250 PSI)

Tillatte tankparametere:

Sylindertype: Enkel tank

Maksimal størrelse: 15 L

Diameter: Mellom 140 mm og 240 mm

Driftstemperatur:

Vanntemperatur: Mellom 2 ° C og 40 ° C

Lufttemperatur: Mellom 20 ° C og 60 ° C

Nedtrekkbare vektlommer:

M = 2x3kg

XL = 2x6kg

Spesifikasjoner xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Reise

Ja

Skjønn

Unisex

Alder

Voksen

Anbefalt Bruk Diveinn

Teknisk dykking

Teknologi xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Bærekraftig xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Mer informasjon

Mer informasjon |

Ekspertgjennomgang. xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Dette produktet er også solgt av

Pris + frakt

Leveringsdato

Selgerinformasjon

Størrelse

Bestselgere

Fullfør handlekurven din

Сопутствующие товары

Skriv en anmeldelse og tjen CoINNs

5 / 5

4 Anmeldelser

5 stjerner

100%

4 stjerner

0%

3 stjerner

0%

2 stjerner

0%

1 stjerner

0%

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

輕量化 bcd

01/08/2020

LEE

輕 量 , 舒適 , 使用 了 幾次 , 目前 很 滿意。

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Flott

30/05/2020

Jacopo

Etter noen dykk bekrefter jeg alt, utmerket! Hvordan ikke å ha det på, lett, behagelig for meg, PERFEKT! Bcd å kjøpe!

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Flott

23/05/2020

Jacopo

Utmerket bcd, tilfredsstillende i alle dine forespørsler: komfortabel, vakker, utførende!

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Veldig bra bcd

05/05/2019

Andrei

Så behagelig og veldig bra

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Svar på spørsmålet

Skriv svaret ditt

Spørsmålet er allerede besvart, tusen takk for at du prøver å hjelpe en annen kunde. Vi vil stole på deg for fremtidige spørsmål.

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Vektlommer s

26/11/2023

Enzo

Hvor mange kg bærer vektsettet S? Og hvor mange bærer størrelse L? Takk skal du ha

Svar av Roberto

4 kg med 2 vekter på 2

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Kutte opp

07/11/2023

Alessandro Mariotti

Er det mulig å velge størrelse M, samsvarer det med S/M? Er vektlommene inkludert? Takk skal du ha

Svar av Tomislav

Xdeep Ghost, så vidt jeg vet, er tilgjengelig i to selestørrelser, men størrelsene er noe forvirrende (for meg). Produsentens nettsted sier: "For dykkere under 175 cm høye (S)For dykkere 175 cm og mer høye (L)", men her på DiveInn har de M og XL. Jeg har kjøpt størrelsen XL på DiveInn og den tilsvarer den større (175 cm og over). Jeg tror M-størrelse tilsvarer produsentens S. Siden det ser ut til at det bare er to selestørrelser uavhengig av størrelsesnomenklaturen, vil jeg anbefale å følge høyderegelen - mindre enn 175 cm høy (velg mindre størrelse); 175 cm og mer høy (velg større størrelse). Lommer selges og størrelser velges separat, men her har du et sett, så det kommer med utvalgte lommestørrelser. Sjekk lommestørrelsene på Xdeeps nettside.

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Størrelse

07/07/2022

Markus Walch

Hei jeg ville vært veldig interessert i denne jakken, kan du fortelle meg hvilken størrelse som passer for meg 176 cm 98 kilo kanskje også til min kone 157 cm 63 kilo ville det vært tilbud om jeg ville kjøpt 2 Takk for infoen Markus Walch

Svar av CHEN-FU

For dykkere under 175 cm høye, vennligst ta størrelse S, for dykkere som er 175 cm eller høyere, velg størrelse L.

xDeep Ghost Deluxe Set S Weight Pockets Vinge

Ghost delux revue

28/03/2019

Roger Heron

Meget god service, og til en veldig god pris.

Still et teknisk spørsmål om dette produktet

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed