Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Atomic Aquatics

Information för Atomic Aquatics
"År 1995 var två dykare vid namn Dean Garraffa och Doug Toth intresserade av dykning. De gillade inte utrustningen som fanns tillgänglig vid den tiden eftersom den hade vissa problem. Så, de startade ett företag vid namn Atomic Aquatics i Huntington Beach, Kalifornien. De ville göra dykutrustning som var riktigt bra och fungerade perfekt. De hade en stark tro på att använda väldigt precisa tekniker och skapa utrustning som alltid fungerade bra. Atomic Aquatics är ett ledande varumärke inom dykindustrin, känt för sin exceptionella kvalitet och innovativa produkter. Varumärket föddes ur en passion för att utforska djupen i havet och en önskan att skapa överlägsen dykutrustning.
Atomic Aquatics dykfenor är ett måste för alla seriösa dykare. Dessa fenor är skapade med precision och innovation, vilket ger enastående prestanda och kontroll under vattnet. Designade med avancerad teknologi, ger Atomic Aquatics dykfenor optimal kraft och effektivitet, vilket gör att dykare enkelt kan glida genom vattnet. Den unika designen har ett högpresterande blad som maximerar stöten vid varje spark, samtidigt som det minimerar trötthet. Den bekväma fotfickan säkerställer en säker och tät passform.
Atomic Aquatics dykmasker är designade med hjälp av toppmodern teknologi för att ge en exceptionell upplevelse under vattenytan. Atomic Aquatics dykmasker är tillverkade av högkvalitativt härdat glas, vilket garanterar hållbarhet och optisk klarhet. Med en lågvolymdesign erbjuder Atomic Aquatics dykmasker ett brett synfält och eliminera känslan av begränsning.
Atomic Aquatics split fenor teknologi skapar en virvel av vatten som driver dykaren framåt, vilket resulterar i minskad trötthet och ökad manövrerbarhet. Den lätta konstruktionen och flexibla materialen gör Atomic Aquatics split fenor otroligt bekväma, samtidigt som de ger utmärkt kraft och kontroll.
Atomic Aquatics regulatorer har högkvalitativa material och avancerad teknologi. Första stadiets regulatorer ger utmärkt miljöförsegling för att förhindra vattenförorening, medan andra stadiets regulatorer erbjuder justerbar andningsmotstånd för personlig komfort.
Atomic Aquatics regulator set inkluderar både första stadiets och andra stadiets regulatorer, vilket garanterar optimal andningsprestanda och tillförlitlighet under vatten. Atomic Aquatics regulator set första stadiets regulatorer har avancerad miljöförsegling för att förhindra vattenförorening och ge en konsekvent luftflöde. Atomic Aquatics regulator set andra stadiets regulatorer erbjuder justerbart andningsmotstånd för komfort. Med precisionsteknik och högkvalitativa material levererar Atomic Aquatics regulator set exceptionell hållbarhet, prestanda och säkerhet.
Atomic Aquatics erbjuder en komplett lineup av designad utrustning. Varje del är designad med innovativ teknologi och överlägsna material för att säkerställa hållbarhet, prestanda och komfort. Dykmaskerna ger kristallklar syn, medan fenorna erbjuder optimal kraft och effektivitet."