up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

C4 Dykfenor Storm

C4 Dykfenor Storm

C4 Dykfenor Storm

C4 Dykfenor Storm

plus
C4

C4 Dykfenor Storm

Produktbeskrivning C4 Dykfenor Storm

Tillverkade helt i C4-fabriken i Italien, STORM-fenor tillverkas genom överformning av en technopolymerblad med 250 fotfickor.

Dessa fenor är idealiska inte bara för nybörjare utan också för erfarna spjutfiskare och fridykare som spjutfiskar i grunt vatten (0-18 m).

Storm-fenor har en bekväm fotficka, en mjuk och reaktiv blad men 10 cm kortare än standardlängden på spjutfiskfenor.

FOTFICKOR 250.

STORM-fenor är utrustade med de nya 250 fotfickorna.

Tack vare användningen av en TPE 75 ShA-polymer ökas energiöverföringen från 250 fotfickan till bladet, vilket ger mycket effektiva fenor.

Studien av geometrierna har gjort det möjligt för oss att få minimala tjocklekar, vilket gör att vikten av 250-fodfickan i storlek 41/42 kan reduceras till endast 250 gram.

FIN BLAD.

Vi har hittat och testat en specifik polymer för att få en mjuk blad med hög elastisk återgång och stark motståndskraft mot brott.

Närvaron av vattenspår i den sista delen av bladet förhindrar att fenan driver under sparken, vilket förbättrar prestandan.

100% MADE IN ITALY.

Alla C4-kolfiberblad har alltid tillverkats helt i vår produktionsanläggning i Italien.

Från och med detta år har en ny plastinjektionsavdelning lagts till i C4-fabriken och här tillverkas 250 fotfickor och STORM-blad.

MB-fenor är 100% MADE IN ITALY av C4.

Alla C4-kolfiberblad har alltid tillverkats helt i vår produktionsanläggning i Italien.

Från och med detta år har en ny plastinjektionsavdelning lagts till i C4-fabriken och här tillverkas även 250 fotfickor.
diveinn är vi dedikerade till att skapa dykprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa C4 Dykfenor Storm? Då har du hittat rätt, för att på diveinn i Fenor, masker och snorklarkatalogen och under Fulla fotarkategorin, erbjuder vi dykprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner C4 Dykfenor Storm

Färg
Svart
Material
Fiber
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Teknisk dykning
Fritidsdykning

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

C4 Dykfenor Storm

Överraskad

-

Otrolig produkt för värdet.

C4 Dykfenor Storm

Storm

-

Kvalitetsfenor, lätta och positivt flytande. Leverans inom utsatt deadline.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up