up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fenor, Masker och Snorklar dyk

Fenor, Masker och Snorklar dyk

Hitta ett brett utbud av Fenor, Masker och Snorklar-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Fenor, Masker och Snorklar

Märken i Fenor, Masker och Snorklar

Tips för att välja den bästa dykutrustningen

Fenpåsar och helfotsfenor

Fenpåsar och helfotsfenor spelar en mycket viktig roll vid dykning. Fenpåsarna ger ett fint skydd mot skador under transport och förvaring. Fenpåsarna skyddar specifikt fenornas material från UV strålning. Helfotsfenor gör en jämn och stabil framdrivningsrörelse som får dig igång utan att slita ut dig.

Helmasker

Helmasker tillåter kommunikation mellan dykare. Dessa har en design med låg volym som gör allt tydligt. Helmasker bör ha en justerbar kontrollknapp för dykaren. Dessa är gjutna av förstklassigt silikongummi.

Graderade linser

Graderade linser för dykning är specialiserade linser som är designade för att förbättra synligheten och förbättra kontrasten under vattnet. Dessa linser används vanligtvis i dykmasker och är särskilt användbara för dykare som ofta möter varierande ljusförhållanden, till exempel de som dyker i områden med stark ytbländning eller som dyker vid olika tidpunkter på dagen. Graderade linser kännetecknas av en gradvis övergång från en mörkare nyans i toppen av linsen till en ljusare nyans i botten. Den mörkare nyansen längst upp på linsen hjälper till att minska ytbländning och starkt ljus, medan den ljusare nyansen längst ner på linsen ger bättre synlighet i mörkare förhållanden. Denna gradienteffekt hjälper till att ge en mer naturlig och bekväm tittarupplevelse för dykaren.

Masker och masker omslag

Masker och masköverdrag är en viktig del för dykare. Masker för dykning är specialiserade masker som är designade för att skydda dykarens ögon, näsa och mun under vattnet, samtidigt som de tillåter dykaren att se klart. De är en avgörande del av dykutrustning och ger ett antal viktiga funktioner. När du väljer en dykarmask är det viktigt att välja en som sitter bekvämt och ger en bra tätning runt ansiktet. Detta hjälper till att förhindra att vatten läcker in i masken och försämrar dykarens syn.

Monofins och öppna hälfenor

Monofins och öppna hälfenor är båda typer av simfenor som används för simning och dykning. Även om de båda tjänar ett liknande syfte att driva simmaren genom vattnet, finns det några viktiga skillnader mellan de två. En monofena är en enda, bladformad fena som täcker båda fötterna och som vanligtvis används för fritids och tävlingssimning, såväl som för fridykning och undervattensfotografering. Monofenens blad är designat för att skapa en flytande och effektiv simrörelse. Monofins kräver att simmaren använder en specifik teknik och används vanligtvis inte för dykning. Öppna hälfenor, å andra sidan, är designade speciellt för dykning och snorkling. Fotfickan är öppen vid hälen, vilket gör att dykaren enkelt kan sätta på och ta av fenorna, och kan justeras för en bekväm passform. Öppna hälfenor finns i en mängd olika former och storlekar för att passa olika dykstilar och förhållanden.

Snorkel och snorkelset

Snorkel och snorkelset spelar en viktig roll vid dykning. En snorkel är en pryl som används för att andas in luft från ovan ytan när dykarens huvud är vänt nedåt i vattnet och mun och näsa är under vattnet. De kommer också separat samt kopplade till en dykarmask.

Mer om fenor, masker och snorkeldykning:

Om vi tänker på det, så finns det många fler tillbehör som masker, linser, anti dimmor, blad och fotfickor. Du kan köpa dessa varor från märken som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Apeks och Aqualung .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga