up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man rullar för spjutvapen?

Rullarna för spjutgevär är de enheter som är fästa vid basen för pipan på spjutvapen runt handtaget och är den mest produktiva delen. Den har en Dyneema lina upprullad på den som kan beräknas från 25m till 45m i mått och denna lina är fäst vid spjutet. De märken som erbjuder rullarna för spjutvapen är Cressi , SEAC , Mares , Salvimar och Beuchat . När du väljer en rulle för en spjutvapen finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Här är några viktiga aspekter att tänka på:

Linjekapacitet : Tänk på linkapaciteten på rullen, vilket hänvisar till mängden lina den kan hålla. Linjekapaciteten bör vara tillräcklig för den typ av spjutfiske du planerar att ägna dig åt och det djup du tänker dyka. Välj en rulle som rymmer tillräckligt med lina för din önskade räckvidd och målart.
Linjematerial : Välj en rulle som är kompatibel med den typ av lina du föredrar att använda. Vanliga linmaterial för spjutfiske inkluderar monofilament och flätade linor. Se till att rullen är designad för att hantera det specifika linjematerial du tänker använda.
Hämtningsmekanism: Rullar för spjutvapen använder vanligtvis antingen en manuell handupprullningsmekanism eller ett automatiskt hämtningssystem. Manuella rullar kräver att du manuellt lindar linan tillbaka på rullen efter varje användning, medan automatiska rullar har en mekanism som automatiskt hämtar linan med ett tryck på en avtryckare eller spak. Tänk på dina personliga preferenser och den bekvämlighet som varje typ av hämtningsmekanism erbjuder.
Line Release System : Line release systemet är en viktig funktion som gör att linan kan släppas smidigt när spjutgeväret avfyras. Leta efter en rulle med ett tillförlitligt och effektivt linfrigöringssystem för att säkerställa att linan är utplacerad utan att trassla eller haka under dina spjutfiskeaktiviteter.
Hållbarhet och konstruktion : Välj en rulle som är byggd för att motstå påfrestningarna vid spjutfiske. Leta efter rullar gjorda av hållbara material som högkvalitativ plast, aluminium eller rostfritt stål. Se till att rullen är designad för att tåla exponering för saltvatten och har korrosionsbeständiga egenskaper.
Monteringskompatibilitet : Tänk på kompatibiliteten hos rullen med din spjutvapen. Vissa rullar är designade för att fästas på specifika spjutvapenmodeller eller har universella monteringssystem som gör att de kan monteras på olika spjutvapentyper. Kontrollera att rullen är kompatibel med monteringssystemet på din spjutvapen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga