Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Dykkläder

Dykkläder

Hitta ett brett utbud av Dykkläder-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Dykarkläder

Märken i Dykarkläder

Tips för att välja de bästa dykkläderna

strandhanddukar

En strandhandduk är en stor, absorberande handduk designad för användning på stranden eller vid poolen. Den är vanligtvis större än en vanlig badhandduk, vilket ger gott om utrymme för individer att sitta eller ligga bekvämt. Strandhanddukar är gjorda av material som bomull, mikrofiber eller en blandning av fibrer som är kända för sina snabbtorkande egenskaper. De är ofta färgglada eller har livfulla mönster, vilket återspeglar den livliga och roliga atmosfären som förknippas med strand och poolaktiviteter. Strandhanddukar tjänar flera syften, inklusive att torka av efter simning, ge en ren yta att sitta eller ligga på och erbjuda ett sätt att skydda sig från sanden eller heta ytor. Deras storlek och uppsugningsförmåga gör dem lämpliga för olika utomhusaktiviteter utanför stranden, som picknick, camping eller sportevenemang.

Kepsar och hattar

En hatt för vattenaktiviteter är en typ av huvudbonad speciellt utformad för att ge skydd och komfort under vatten eller vattenbaserade aktiviteter. Dessa hattar är vanligtvis gjorda av material som är snabbtorkande, lätta och erbjuder solskydd. Solhattar för vattenaktiviteter är bredbrättade hattar som erbjuder gott om skugga och skydd mot solens skadliga UV strålar. De har vanligtvis en brätte som sträcker sig runt hatten för att skydda ansiktet, halsen och öronen från direkt solljus.

Pikétröjor och t shirts

Pikétröjor och t shirts är också en del av scuba slitage. Pikétröjor är vanligtvis kortärmade och är gjorda av sammanvävd bomull eller använder olika fibrer som syntetiska fibrer, siden, ull eller blandningar av naturliga och konstgjorda fibrer. En t shirt är också ett viktigt föremål vid dykning. Den har övergående ärmar med ringringning, utan krage. De skyddar mot solens strålar.

Tröjor

En sweatshirt för vattensporter är en specialiserad typ av plagg utformad för att ge värme och isolering i våta eller vattenmiljöer. Till skillnad från traditionella sweatshirts är vissa av dem gjorda av material som erbjuder snabbtorkande egenskaper och värmeisolering även när de är våta.

Badkläder

Badkläder avser kläder som är speciellt utformade för användning i vattenaktiviteter, särskilt simning. Badkläder är vanligtvis gjorda av material som är lätta, snabbtorkande och resistenta mot skador från vatten och klor. Den finns i olika stilar och mönster för att passa olika preferenser, kroppstyper och aktivitetsnivåer.

Vanliga typer av badkläder inkluderar:

Baddräkter är plagg i ett eller två delar som täcker bålen och är designade för simning. De finns i en mängd olika stilar som en axel, tankini, bikini och monokini, som passar olika täckningspreferenser.
Bikinis består av en bh liknande topp och matchande underdel, vilket ger mindre täckning än baddräkter i ett stycke. De finns i olika stilar, inklusive triangeltoppar, bandeautoppar, grimstoppar och underdelar med hög midja.
Boardshorts är längre, löst sittande shorts som vanligtvis bärs av både män och kvinnor för vattensporter och strandaktiviteter. De är gjorda av snabbtorkande material och är populära för aktiviteter som surfing, paddleboard och beachvolleyboll.

Västar

Västar är den typ av intim skyddsutrustning som är organiserad för att ha hög reflektivitet och synlighet. Dykvästen är också känd som en hydrostatisk väst, en väsentlig del av dykutrustningen. Denna väst kallas även Buoyancy Control Device. Scubaflaskan och regulatorn förvaras i dykvästen. Ett primärt syfte med västen är kontroll av flytkraften.

Mer om dykkläder

Mer om scuba wear inkluderar ansiktsmasker, klänningar, jackor och byxor . En ansiktsmask är ett skyddande skydd för ansiktet. Byxor är ett underplagg som vanligtvis sträcker sig från midjan till ankeln. En jacka som är utsliten utanför en skjorta på överkroppen. Du kan köpa dessa ansiktsmasker, byxor, jackor och klänningar från dessa märken: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar och Aqualung .