Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Merchandising

Merchandising dyk

Hitta ett brett utbud av Merchandising-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Merchandising

Märken i Merchandising

Idéer för presenter till en dykare

Flaskor

Återanvändbara vattenflaskor är miljövänliga alternativ till engångsvattenflaskor av plast. De är designade för att användas upprepade gånger, vilket gör det möjligt för individer att minska avfallet och främja hållbara metoder. Återanvändbara vattenflaskor är vanligtvis gjorda av olika material, inklusive rostfritt stål, glas, plast och silikon. Varje material har sin egen uppsättning fördelar och överväganden. Flaskor av rostfritt stål och glas är hållbara, fria från kemisk urlakning och är lämpliga för både varma och kalla drycker. Plastflaskor kan vara lätta och erbjuda portabilitet, medan silikonflaskor är hopfällbara och utrymmesbesparande.

Figurer och leksaker

Figurer och leksaker är också de bästa presentidéerna för dykare. Dykleksaker kommer säkert att ge mycket glädje för dina barn och förse dem med en sval sommar på stranden. Leksakerna gjorda av plast eller gummiliknande material utan vassa kanter och släta ytor är mycket säkra att leka med. Vattendjur, plyschleksaker , vattenspelsset och dykfigurer är fantastiska presenter till barn. Du kan köpa dessa figurer och leksaker för dykare från dessa märken: SEAC , Scubapro , Spsealon , Sigalsub , Best Divers och Spetton .

Nyckelringar

Nyckelringarna tillverkade av rostfritt stål är allergivänliga, korroderar inte, smutsar ner eller ändrar färg, och de håller inte kvar nickel eller bly. Nyckelringar är inskrivna med fraser som "I Perform Well Underneath Pressure", som definierar bäraren. Detta är en idealisk present för dem som har en kärlek till dykning eller för dem som gillar överdriven sport.

Magneter

Roliga dykflagga spikar eller kylskåpsmagneter i hjärtform och rektangulära former är de rätta presenterna för dykningsälskare. Magneterna med handmålade terrakottaflaggor gjorda av jordlera är unika och inspirerande för dykare. Magneterna med dessa magiska beläggningar visar sig vara användbara och värdefulla gåvor. Magneter är gjorda av metall eller glas.

Muggar

En mugg gjord av glänsande vit keramik är ett utmärkt val för en present till dykare. Muggen med konstverk präglade på båda sidor är perfekt. Muggen med ett färgskiftande attribut är idealiskt, och när den är uppvärmd visas en dold bild. Den värmekänsliga muggen är idealisk för dem som älskar dykning.

Mer om presenter till scubaälskare:

Det inkluderar kuddar, klistermärken, DCd och böcker och smycken. Dessa bekväma kuddar med dykartryck och fotografier kommer att visa sig vara en omtänksam och unik present för dykare. Klistermärken för dykning är en av de perfekta presenterna för dykare. DVD skivor och böcker som innehåller information om dykning är också bra. Dykningssmycken är gjorda av rostfritt stål med silverfärgad metall.