up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Picasso

Picasso

Kategorier

Allt ( Picasso )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Picasso

Picasso är ett namn som är synonymt med innovation, kvalitet och passion inom vattensporter och fiske. I över tre decennier har Picasso varit ett ledande varumärke som skapar premiumutrustning och kläder för dykare, spjutfiskare och sportfiskare över hela världen. Picasso grundades 1986 av den visionäre Juan Antonio González, född ur en djup kärlek till havet och ett önskemål att ge entusiaster de bästa verktygen för deras undervattensäventyr. Sedan dess har Picasso fortsatt att vara dedikerad att driva gränserna för prestanda och design inom vattensporter.
Picassos resa från sitt ursprung 1986 till dess status som en global ledare inom vattensporter och fiskeutrustning är ett vittnesbörd om dess obruten kvalitets- och innovationsådra. Med ett diversifierat utbud av produkter som är utformade för att möta dykare, spjutfiskare och sportfiskares unika behov fortsätter Picasso att vara ett pålitligt namn inom det undervattensäventyr.

Dyk in i framgång med Picasso

Picassos våtdräkter är ett vittnesbörd om deras åtagande att leverera utmärkt kvalitet. Tillverkade av de finaste neoprenmaterialen erbjuder dessa våtdräkter oförglömlig komfort, flexibilitet och termisk skydd. Designad med precision är Picasso-våtdräkter det föredragna valet för dykare och spjutfiskare, vilket garanterar optimal flytkraft och hållbarhet under vågorna. Picasso scuba wear -kollektionen kombinerar funktionalitet med stil. Från rashguards till dykjackor är varje del ingenjörsmässigt designad för komfort och skydd. Med ett stort utbud av storlekar och design säkerställer Picasso att dykare kan se och känna sig bäst på varje expedition.
För sportfiskare erbjuder Picasso ett omfattande utbud av fiskeutrustning. Picassos fiskeutrustning är utformad för att förbättra prestanda och maximera fångstmöjligheten. Från krokar och beten till stänger och rullar ger Picasso de verktyg som krävs för att göra varje fisketur till en framgång. Spjutfiskare litar på Picasso för deras noggrant utformade Picasso-utrustning för spjutfiske. Picasso-spjutpistoler och tillbehör är berömda för sin precision, kraft och tillförlitlighet.
Picasso rullar och spolar är epitomet av precisionsteknik. Designade för att motstå de hårdaste undervattensförhållandena garanterar dessa komponenter en smidig linjehantering och pålitlig prestanda, oavsett om du trollar efter storvilt eller kastar för finess. För att komplettera sitt sortiment erbjuder märket ett utbud av Picasso fiskeväskor som passar speciifikt till sportfiskares behov. Från tackleboxar till kylväskor är dessa produkter utformade med hållbarhet och funktionalitet i åtanke, vilket gör dem till nödvändiga följeslagare för alla fisketurer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga