Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Salvimar

Salvimar
Information för Salvimar
Salvimar är ett välrenommerat varumärke i världen av spjutfiske, som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa tillbehör och utrustning designade för den passionerade undervattensjägaren. Med ett engagemang för innovation, prestanda och hållbarhet har Salvimar etablerat sig som ett ledande namn inom branschen, som ger spjutfiskarna de verktyg de behöver för att lyckas med sitt jakt. Salvimar grundades i Italien 1962. Vad som började som ett litet verkstad dedikerat till att producera dyk- och spjutfiskeutrustning växte snart till ett respekterat varumärke känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation.
Under åren expanderade Salvimar sin produktlinje, med fokus på spjutfiskeutrustning som kombinerade traditionell hantverk med modern teknik. Idag distribueras Salvimar-produkter världen över och är förtroendet hos spjutfiskare på alla nivåer. Salvimar har etablerat sig som ett förtroendevarumärke inom spjutfiskesindustrin, som erbjuder ett komplett urval av utrustning och tillbehör för entusiaster och professionella lika. Med ett engagemang för kvalitet, innovation och kundnöjdhet fortsätter Salvimar att vara det förstahandsvalet för spjutfiskare som söker toppkvalitetsutrustning för att förbättra sin undervattensjaktupplevelse.

Salvimar erbjuder utrustning för passionerade jägare

I centrum av Salvimars produktsortiment finns spjutpistolen. Designad med precision och omsorg för detaljer, levererar Salvimar spjutpistoler kraft, precision och pålitlighet. Tillverkad av de finaste materialen, erbjuder dessa spjutpistoler överlägsen prestanda i olika undervattensförhållanden. Salvimar har en spjutpistol som passar dina specifika behov och preferenser. Salvimar våtdräkts-kollektionen är tillverkad med avancerade material för att ge spjutfiskare optimal termisk skydd och komfort. Dessa våtdräkter är designade för att förbättra rörligheten samtidigt som de säkerställer en utmärkt isolering, vilket gör att jägarna kan stanna i vattnet under långa perioder utan obehag.
Säkerhet är avgörande för spjutfiske och Salvimar bojar är designade för att förbättra synligheten och fungera som en viktig markerare för undervattensjägare. Dessa mycket synliga bojar finns i olika storlekar och former, utrustade med funktioner som flaggstångar, reflekterande tejp och fästpunkter för ytterligare tillbehör. Salvimar-bojar ger lugn och ro samtidigt som de säkerställer att jägarna är lätt identifierbara i vattnet. Effektivitet och manövrerbarhet är avgörande för spjutfiske, och Salvimar fins levererar både det ena och det andra. Designad för optimal drivning och kontroll, Salvimar fins är tillverkad med avancerade material och innovativa designs. Salvimar erbjuder en mångsidig rad fins för att passa din dykstil och preferenser.
En bra mask är avgörande för klar sikt under vattnet, och Salvimar masker är utformade för att erbjuda en utmärkt siktfält, komfort och ett säkert grepp. Med funktioner som låg volym och anti-fog-teknik, låter dessa masker spjutfiskare att fokusera på sitt mål utan distraktioner. Salvimar masker är kända för sin kvalitet och hållbarhet, vilket säkerställer pålitlig prestanda i alla undervattensmiljöer. Tillverkad av premiummaterial, Salvimar-spjutpjutar ger utmärkt precision och manövrerbarhet. Oavsett om du jagar i grunda vatten eller rev, erbjuder dessa spjutpjutar den mångsidighet som krävs för att uppnå framgång.