up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

plus
SEAC

SEAC BCD Modular Max

Produktbeskrivning SEAC BCD Modular Max

SEACSUB har designat den nya MODULAR MAX nedsänkningsvästen för dykning i fritiden , perfekt för att använda flaskor från samma tillverkare. Det demonteras snabbt och tar mycket lite utrymme.

Den har en sele med avtagbara remmar och en mjuk rygg med en rostfri stålbotten. Den har en uppblåsare med två urladdningsventiler. Ryggdesignen är vadderad för bättre passform och komfort.

Det är väldigt enkelt och praktiskt att förvara för semester. Varje komponent av västen är utbytbar. Den har snabbfickor och en väldigt stark och hållbar magrem i rostfritt stål. SEAC® Modular Max är utvecklingen av Modular, SEAC: s bakre volym fritids BCD designad för användning med dubbla tankar.

Munkblåsan med 20 liter tryckkraft i hållbar 1680 Denari Ballistic Nylon utanför och inre luftkammare i polyuretan. Har en kolvblåsare och två snabbladdningsventiler anordnade för att göra det möjligt att dumpa snabbt från valfri position.

Fritt anpassningsbart: alla delar av SEAC® Modular Max BCD är utbytbara.

Du kan enkelt och snabbt justera strukturen på BCD och hitta rätt flytkraft i alla situationer.

Standardanslutningar: ryggsäcken för SEAC® Modular Max BCD kan rymma olika urinblåsor och ryggsäckar tack vare sina standardmätare för fästning med remmar och andra fästelement. Polstringen förhindrar irritation från klämmor i kontakt med ryggen.

Bekväm att resa: SEAC® Modular Max är BCD som passar bekvämt i ditt bagage, vilket gör den idealisk för dykresor.

Den demonteras snabbt, tar lite plats och väger bara 3,1 kg, så att du kan använda din egen BCD, inställd på precis hur du behöver det, även när du reser.

Standardutrustningen för Modular Max inkluderar: sele med avtagbara axelremmar och mjuk ryggsäck med avtagbar stålkärna, 20,0 liter dubbla munkblåsor, 2 fickor med snabb viktutlösning, 4 anodiserade D-ringar av aluminium och magspänne i rostfritt stål.


Är du intresserad av SEAC BCD Modular Max? Produkten finns just nu i lager hos oss på diveinn, din dykbutik online. På diveinn kan du hitta fler dyk produkter från märket SEAC. Vänta inte längre, utan njut av SEAC BCD Modular Max inom bara några klick. Upptäck diveinns breda urval av dykprylar nu.

Funktioner SEAC BCD Modular Max

Resa
Ja
Färg
Svart
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Fritidsdykning

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

SEAC BCD Modular Max

Seac modulär

-

Sea c modular kom på kort tid. Utmärkt produkt av bra utförande. Remmarna passar för en cylinder, upp till 18 liter tror jag. Jag använder den också med en 10 + 10 dubbeltank men jag använder stål genom anslutningar. Bakplattan har som standard en liten stålstruktur men det är ingen platta. Jag köpte den separat, med den här utrustningen blir den mycket stabilare och jag rekommenderar den. Carlo L

SEAC BCD Modular Max

Seac modulära max vingar.

-

Bra service, bra pris och fantastiskt kit.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up