up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

SEAC Dator Partner

plus
SEAC

SEAC Dator Partner

Produktbeskrivning SEAC Dator Partner

Om du letar efter det perfekta stödet för att utföra dina spearfishing-aktiviteter kan du inte missa den nya PARTNER-dykdatorn , du kan använda den perfekt på handleden för större komfort och räckvidd.

Den har en upplyst skärm som är mycket enkel att använda. Den har en resistent och ergonomisk rem. Bland dess funktioner kan du hålla reda på och kontrollera nedsänkningssessionerna upp till 99 gånger.

Den har ett stoppur och nedräkning, registrerar dyktid, nedstigning och stigningstid. Ger djupmätning upp till cirka 100 meter. Det är en utmärkt allierad för professionella idrottare. Dykdator med fritidshandskar med lättanvänd, bakgrundsbelyst display.

Funktioner:

Registrerar dina friluftssessioner upp till 99 dyk.

Stopwatch och nedräkningsfunktion.

Dyktid, surftid, nedstigning / stigningstid, djup och temperatur på samma skärm.

Standard CR203.

Maximal djup 100mt.


diveinn, visar vi alla SEAC Dator Partneregenskaper. I vår dyk butik kan du hitta olika storlekar på SEAC Dator Partner. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av SEAC Dator Partner och ta del av våra andra erbjudanden på dykutrustning.

Funktioner SEAC Dator Partner

Färg
Svart
Egenskaper
Diameter <50 mm
Rekommenderad Användning
Apné

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

4.92 / 5

174 Recensioner

estrella estrella estrella estrella estrella
Skriv din recension

Du måste logga in på ditt konto för att skriva en recension.

Logga in
SEAC Dator Partner

Batteri, ljus

-

För pengarna, mycket bra. Nackdelarna är att batteriet som var inuti är nästan dött och ljuset är inte tillräckligt starkt.

SEAC Dator Partner

Fantastisk klocka

-

Verkligen en fantastisk klocka och perfekt för fridykning verkligen nöjd med den

SEAC Dator Partner

Fin klocka

-

Överlag billig och användbar klocka. En av de viktigaste tillbehören för fridykare.

SEAC Dator Partner

Dykklocka

-

Leveransen är snabb och produkten är också tillfredsställande. Enkel men ändå tillfredsställande design.

SEAC Dator Partner

Seac klocka

-

Bra klocka för att börja fridyka, har grundläggande funktioner. Bra pris.

SEAC Dator Partner

Fantastisk dykklocka

-

Bra produkt snabb leverans skulle rekommendera detta märke

SEAC Dator Partner

Utmärkt och ekonomisk fridykningsdator

-

Min partner och jag har använt denna produkt i vår fridykning i cirka 4 månader nu och det är allt vi behöver. Den ger oss exakta djup och dyktider etc. Vi använder den inte till något annat, bara fridykning. Du behöver höja handleden ur vattnet för att ändra någon av funktionerna, men detta är ett litet pris att betala för en så låg kostnad dykdator.

SEAC Dator Partner

Topp

-

Mycket funktionell toppklocka med alla instrument du behöver för att träna apné och jaga säkert Även om den är väldigt plastig ger den bra valuta för pengarna

SEAC Dator Partner

Bra utseende

-

Jag tycker ett mycket bra köp. Enkel klocka men du behöver inte mer. Mycket plastmaterial men för 100 € kan du inte begära mer. Mycket tydlig och hanterbar meny.

SEAC Dator Partner

Armband skadat

-

God morgon, jag måste köpa armbandet till klockan på grund av att det är skadat, jag kan inte hitta någonstans att köpa det..

SEAC Dator Partner

Bra kvalitet

-

Perfekt ännu inte använt alla funktioner, men släppt redan med mer än 8 timmar under vatten

SEAC Dator Partner

Seac

-

Det kom snabbt och denna gång utan problem. Den har ännu inte använts i vattnet men verkar vara i perfekt skick.

SEAC Dator Partner

Kvalitet och storlek

-

Det bästa på marknaden, alla funktioner finns tillgängliga

SEAC Dator Partner

L

-

enkel meny och bruksanvisningar på grekiska också. något som innebär, om inte annat, att företaget respekterar och tar hänsyn till den grekiska marknaden

SEAC Dator Partner

Seak partner

-

Jag använder den som en fridykningsdator. Jag ökar gradvis min vattengräns med larmfunktionen ^^

SEAC Dator Partner

Turkiet

-

Tack Tradeinn. Säker shopping.

SEAC Dator Partner

Enkelt och effektivt

-

Denna apnédator har alla grundläggande funktioner som behövs för dykning och träning i vattnet. Den går även bra på handleden som "klocka".

SEAC Dator Partner

Produkt

-

Lätt beröring bra för fridykning eller spjutfisk

SEAC Dator Partner

Titta på seacsub partner

-

Bra pris för en bra klocka. Det går snabbt att skicka. De kom med post från betalningsögonblicket till Chelyabinsk (Ryssland) med posten i Nederländerna, sedan med posten i Ryssland på 17 dagar, spåret spårades. Förpackningen är hel, klockan fungerar, den kom med batteriet installerat. Italienskt märke, tillverkat i Kina.

SEAC Dator Partner

Excellent

-

Très content du produit, la qualité est très belle pour le prix. Jag rekommenderar

SEAC Dator Partner

Fantastisk klocka!!!!!

-

Bra valuta för pengarna, bekväm att bära! Jag rekommenderar definitivt att köpa denna klocka!!

SEAC Dator Partner

Seac

-

Mycket lätt att använda. Jag rekommenderar det.

SEAC Dator Partner

Bra produkt

-

Jag har använt den i flera månader. Jag använder den för spjutfiske, ytvilotid, vattendjup, vattentemperatur och dyktid. Den är billig och prisvärd. Den är värd att köpa.

SEAC Dator Partner

Den bästa datorn

-

Det är den bästa datorn för spjutfiske och fridykning Eftersom den är liten och passar lätt Enkel att använda All information är lätt att nå Stora siffror Kan användas som vanlig klocka Rekommenderas varmt.

SEAC Dator Partner

Bra för nybörjare

-

Dess huvudfunktion är dykläge och inspelningsläge. Den är väldigt känslig för vattnets djup och temperatur, behöver bara vara ca 30cm djup för att automatiskt aktivera dyktiden. Operationen är också ganska enkel att använda, mycket lämplig för fridykare med de mest grundläggande funktionerna. Tips: Du bör blötlägga och skölja klockan med färskvatten efter dykning. Förvara sedan i en fuktsäker förpackning.

SEAC Dator Partner

Bra att börja

-

Det är en ganska bra klocka till att börja med, jag använder den för spjutfiske och den är ganska användbar för att mäta djup, dykningstider och återhämtningstider. det enda dåliga är att remmen är lite kort för att användas med 7 mm kostymer uppåt men det kan också användas med en 7 mm

SEAC Dator Partner

Bra klocka!

-

Jag köpte detta till min son. Det är en bra och lättanvänd klocka. Jag använder en Salvimar Deeper ... och de verkar identiska på menyn och skärmplaceringen, bara formfaktorn är annorlunda. För en första klocka (men inte bara först) är den här en väg att gå ... överväg också Salvimar Deeper ... enligt önskemål.

SEAC Dator Partner

Partner seac freeding klockdator

-

För det första fungerar SCUBASTORE (diveinn) utmärkt. Jag är glad att jag kan skriva det. Jag köpte en produkt från denna e-butik för första gången och baserat på dåliga erfarenheter med en annan e-butik blev jag upprörd eftersom priset var utmärkt och leveransvillkoren också. Jag var så glad att allt fungerade som lovat. Inga problem med produkten och produkten levererad i tid. Utmärkt jobb med denna e-butik. För det andra Produkten Partner SEAc waotch för frigöring är ny för mig och jag har bara några inledande erfarenheter av det men hittills låter det utmärkt och för frigöring är det rätta valet. Jag är övertygad om att jag efter flera månader kunde skriva samma sak igen.

SEAC Dator Partner

Excenete klocka

-

Jag köpte SEA Partner -klockan, det tog normal tid för ett internationellt köp, ett mycket bra köp, det är väldigt vackert, överstiger mina förväntningar. Nu väntar jag bara på att vädret ska bli bättre för att testa det. Hälsningar.

SEAC Dator Partner

Trevligt att börja

-

enkel och intuitiv att använda, mycket bekväm att bära och med huvudfunktionerna för apné. jag rekomenderar

SEAC Dator Partner

Seac klocka

-

Min första klocka Mycket vacker, gör jobbet Armband trevligt att bära

SEAC Dator Partner

Exakt vad jag letade efter

-

Först var jag inte så säker på att klockan skulle passa mina behov eftersom jag hade intrycket av att menyerna skulle vara så svåra att använda och dyket skulle vara en mardröm. Efter några avläsningar av manualen kunde jag använda den enkelt under träning. Jag använder dykläget främst som bara behöver slås på en gång så kommer det att upptäcka dina dyk automatiskt. Också ytan tar det automatiskt på när du är på ytan, och det är riktigt exakt. Jag använder också chrone-läget för statisk apné och timern som har flera varningar när tiden är slut. Även i dykläge finns det några varningar angående max djup och max dyktid som jag också har testat. Sammantaget är detta en utmärkt klocka för mina behov och riktigt enkel att använda. Det finns andra alternativ på marknaden att några extrafunktioner som min yttid osv., Större skärm (btw för mig är skärmstorleken mer än ok) men det var inte värt de extra pengarna.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

I själva verket kan jag ge seac-partnern bara 4,7 stjärnor inte 5. Anledningen är att den inte går in i dykläget själv, det är inte en stor sak, men jag antar att det bara är rättvist att berätta, men resten fungerar bra , Jag testade den i en offentlig pool, för där är djupen skrivna och den mättes så jag behövde inte gissa om datorn visar rätt djup. Det fungerar bra, det är en fin klocka, kan jag rekommendera.

SEAC Dator Partner

Dykur

-

Jag älskar den här produkten. Enkel att använda. Enkelt bra.

SEAC Dator Partner

-

-

Bra klocka för spjutfiske. Okej pris, snabb leverans

SEAC Dator Partner

Bra köp

-

Bra dykdator för fridykning och spjutfiske. Jag har tunna handleder så jag måste sätta ett extra hål för att göra det snyggt om jag bär det utan våtdräkt.

SEAC Dator Partner

Väldigt glad

-

Mycket nöjd med produkt och service

SEAC Dator Partner

Fantastisk service

-

Första köpet, utmärkt service, bra kommunikation och mycket snabb leverans. Jag har inte använt klockan i havet ännu men allt annat fungerar som det ska. Jag skulle definitivt använda det här företaget igen. Tack för allt.

SEAC Dator Partner

Dator för programvara

-

Kom samma dag som det stod, funktionerna är som beskrivna, medan det är kallt ute - det finns ingenstans att prova ...

SEAC Dator Partner

Kolla på

-

Absolut ett måste! Livräddare och spelväxlare

SEAC Dator Partner

Lycklig!

-

Min första fridykdator. Mindre än förväntat för denna typ av enheter. Alla funktioner som beskrivs. Kan vänta med att gå till poolen för ett första försök!

SEAC Dator Partner

Lämplig för fridykning

-

Jag letade efter den billigaste klockan för fridykning i poolen. Kom till Ryssland om 3 veckor. Pris-kvalitetsförhållandet är perfekt. De har alla grundläggande funktioner som behövs för fridykning: visa dyktid, dykdjup, temperatur, vilointervall på ytan. Sparar dykresultat med alla parametrar. Jag provade det i poolen: de växlar till fridykningsläge från 1,2 meter. Dessutom finns det ett stoppur, en metronom för meditation (du kan ställa in frekvensen för ljudsignalen). Av nackdelarna: skärmen är inte särskilt kontrastrik för snabb läsning av information.

SEAC Dator Partner

Dykur

-

Detta är min första dykklocka och det var upp till mina förväntningar och allt detta jag behöver för spjutfiske till detta mycket acceptabla och överkomliga pris. Produkt rekommenderas.

SEAC Dator Partner

Tillfredsställelse

-

Mycket nöjd med produkten

SEAC Dator Partner

Perfekt

-

Perfekt för en första klocka 5 *

SEAC Dator Partner

Funktionell

-

Används detta ungefär fem gånger hittills. Ytaintervall är fet så att du vet tydligt hur lång du ska vara vid ytan. Går gissningen och ger sinnesfrid som användaren har fått en bra andning mellan dyk. Lagrar dina längsta och djupaste dyk efter intressanta platser. Avläsning av vattentemperatur är en annan cool funktion som jag inte visste att den hade.

SEAC Dator Partner

Seac nickelklocka

-

bra dykur, det är allt du behöver för spjutfiske

SEAC Dator Partner

Perfekt och frun älskar det

-

Utmärkt värde och precis vad hon letade efter som en sekundär / reservdykdator

SEAC Dator Partner

Recension för seac partner dykningsklocka

-

Utmärkt dykur. Värt sina pengar. Det kom för snabbt. Jag är väldigt nöjd med dykbutiken ..

SEAC Dator Partner

Recension

-

Bra klocka

SEAC Dator Partner

Poly kali sxesi poiotitas-timis!

-

Arxika egkairi paradosi eller tennkurir DHL. Att proionera anepafo. Polu kalo roloi, till xeirizesai akomi k os arxarios me anesi. Exei osa xreiazesai ja arxi toulaxiston.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Fantastisk service Jag är i NZ bra priser bra leverans bra produkter.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

bra dykur, det här är allt du behöver för spjutfiske. mycket lik salvimar en klocka

SEAC Dator Partner

Bbb

-

Bra, vackert, billigt

SEAC Dator Partner

Mycket bra och enkelt kontrollerad

-

det är mycket acceptabelt dykning klocka. jag gillar det, lågt pris.

SEAC Dator Partner

Perfekt dyk komp

-

Bra och funktionell klocka för fridykning och spjutfiske. Lite sent som att använda DHL på grund av Covid-19-utbrott. Hur som helst, emballage är bra. Batteridyk komp är fortfarande ok när du tar emot klockan.

SEAC Dator Partner

Lätt att använda

-

Priset är acceptabelt för nybörjare med fridykning. Lätt att använda även utan användarmanual.

SEAC Dator Partner

Mycket praktiskt

-

Precis vad jag letade efter

SEAC Dator Partner

Mycket trevligt

-

Högkvalitativ produkt! Snabb leverans!

SEAC Dator Partner

Bra valuta för pengarna

-

Grundläggande klocka för gratis dykning. Ger allt det behöver

SEAC Dator Partner

Resultat

-

Inte besviken över artikeln. Det räcker för mig och ger mig allt jag vill för ett dykfiske. Vilken topp!

SEAC Dator Partner

Utmärkt produkt

-

Bra dator för nybörjare. Jag har använt i ett år nu. Så långt har det gått bra, fungerar felfritt. Remmen är lite kort, jag önskar att den var längre. På en 5 mm kostym och 5 mm handskar är den svår att fästa.

SEAC Dator Partner

Klocka

-

Klockan kom i tid, förpackningen är utmärkt. Mycket nöjd i timmar. Tack.

SEAC Dator Partner

Mycket bra

-

Underbar klocka för pengarna.

SEAC Dator Partner

Fantastisk utrustning

-

Super snabb leverans, snygg design, lätt att använda, prisvärd, älskar det!

SEAC Dator Partner

Snabb leverans

-

Fick precis klocka i posten igår ... reste långt för att komma till NZ och relativt snabbt med tanke på Covid 19-situationen. Jag ska ännu använda den men har ställt in den ... snöar här idag, varmt väder fortfarande några månader borta än. Mycket nöjd med köpet i detta skede. Tack så mycket

SEAC Dator Partner

Leverans

-

Väldigt snabb leverans

SEAC Dator Partner

Dykarklocka

-

Bra kvalitet och stil långvarig och många funktioner

SEAC Dator Partner

Lågt pris och tillräckliga grundläggande funktioner

-

Det tog ungefär en vecka till tio dagar från beställningen till mottagandet av varorna. Jag köpte den för att dykdatorn jag använde för dykning gick sönder. Storleken är kompakt och användbarheten är mycket tillfredsställande.

SEAC Dator Partner

Grundläggande men tillräcklig.

-

Det är en grundläggande fridykarklocka som har allt du behöver för spjutfiske / fridykning. Klockan registrerar djup från 0,2 meter, men den börjar bara räkna apnétiden när du passerar 1,2 m, den är väldigt intuitiv och enkel att använda. Det bör noteras att även om det står här att det har ett minne för 99 dyk är det inte sant. Den har 30 poster, och i var och en av dem kan du spela in upp till 99 dyk, därför kan ditt dykminne nå upp till 3000. Jag har inte bytt batteri ännu men jag antar att om du ändrar det kommer raderna att raderas. Klockan mäter många parametrar och har olika lägen, men för mig är det viktigaste att den registrerar Djup, apnétid, yttid och vattentemperatur. Allt detta görs på ett korrekt och exakt sätt. Bra klocka till ett bra pris, jag hoppas att hållbarheten är lång.

SEAC Dator Partner

Utvärdering

-

Bra produkt

SEAC Dator Partner

Fantastisk

-

Otrolig klocka igår Jag använde den för första gången, 4 timmar snorkling och spelade in allt.

SEAC Dator Partner

!

-

Mycket bra service. Fantastiskt pris och snabb leverans

SEAC Dator Partner

Grundläggande

-

Perfekt första fridykdator. 5 stjärnor

SEAC Dator Partner

Trevlig

-

Värt priset

SEAC Dator Partner

Bra klocka!

-

Mycket välgjorda, många funktioner.

SEAC Dator Partner

Topp hav

-

Jag gillade klockan väldigt mycket, den syns tydligt under vatten, när jag överskrider den schemalagda tiden och djupet hörs en ljudsignal. av bristerna: du kan inte trycka på knapparna under vatten eftersom urbana knappar inte ser särskilt bra ut

SEAC Dator Partner

Recension

-

Bra klocka

SEAC Dator Partner

Gillade det

-

Jag gillade det, funktionellt i alla aspekter. Det är bara irriterande att inte kunna "återställa" surftiden. Det har varit ute i 7 timmar vatten och fortsätter att räkna.

SEAC Dator Partner

Praktiskhet

-

Allt är väldigt tydligt och allt du behöver finns i klockan. Kan även bäras som en vanlig klocka.

SEAC Dator Partner

Utvärdering

-

Med 35 års spearfiske. Produkten är perfekt för fridyckning och sport. Lätt att använda, exakt djup och tid. Grekisk manual inkluderad och total supportmanual vid Seac-länk. Säljaren är perfekt. Utmärkt paket. Bästa vfm.

SEAC Dator Partner

Bra kvalitet och icke dyra klocka

-

Är en grundläggande dykklocka men den har allt du behöver för spearfishing, temp, djup osv. Och är inte för stor så det är också bra att ha som en urbandsur.

SEAC Dator Partner

Mycket bra

-

Bra kvalitetsprodukt, bra och snabb leverans, allt kom upp.

SEAC Dator Partner

Praktiskhet

-

Allt är super, tack för kvaliteten

SEAC Dator Partner

Kolla på

-

bra kvalitet för bra pris

SEAC Dator Partner

Väldigt coolt

-

Cool och vacker, tack för leveransen

SEAC Dator Partner

Topp för pengarna

-

Jag önskar inte, jag behöver inte mer för jakt

SEAC Dator Partner

отличные часы

-

отличные часы !!! доставка в Украину почти месяц ((Но цена того стоит ...

SEAC Dator Partner

Recension

-

För nu kan jag säga att det ser väldigt bra ut. Allt bra gjort!

SEAC Dator Partner

Bra

-

värt pengarna

SEAC Dator Partner

Kolla på

-

Mycket bra valuta för pengarna med i tid rekommenderar jag

SEAC Dator Partner

Bra produkt sen leverans

-

Fraktprocessen är lite långsam. Det tar 16 dagar att skicka varan. Jag fick det goda mer än en månad. Förresten, produkten är bra och fungerar bra. Värde för pengar. Mycket nöjd med klockan. Bra för nybörjare.

SEAC Dator Partner

Bra men lågt batteri

-

När den fick den visade indikatorn för låg batteri men jag bytte ut batteriet och det fungerar bra. Enkelt och lätt att använda.

SEAC Dator Partner

Topp

-

Snabb, bra kvalitet och bra pris

SEAC Dator Partner

Perfekt

-

Exakt vad jag ville och mer, lätt att använda Tack så mycket

SEAC Dator Partner

Min åsikt

-

Cool sak Jag försökte det under dykning, allt ok, ett litet minus under vattnet, du måste ta en titt på avläsningarna, till exempel djup, ganska svag bakgrundsbelysning ... Men till det här priset är det en uppenbarelse. Jag ångrar inte att jag köpte. Ps. En polsk manual / manual skulle vara användbar även om den laddas ner från webben ...

SEAC Dator Partner

Precis vad det lovar

-

Den mycket intuitiva klockan, mycket bra för det pris det är värt

SEAC Dator Partner

Vad jag som initierat ville ha

-

Vad jag som initierat ville ha. Bra förpackningar, intuitiva och ... behöver bara gå i vattnet med det.

SEAC Dator Partner

Seac partners

-

Utmärkt, det bästa sättet att övervaka framsteg i abnétider och uppnådda djup

SEAC Dator Partner

Precis vad jag ville

-

Fin klocka enkel att använda dos allt jag ville Djup, tider, temperatur ect

SEAC Dator Partner

Recension

-

En klocka för ett nybörjartrick, bra. I mitt fall var jag nöjd, trots att de i slutet av säsongen började frysa, stängde av historikloggen, började de tänka lite snabbare. Nu har jag beställt samma design, hoppas det räcker till säsongen :)

SEAC Dator Partner

Partnerklocka

-

Dykklockan anlände enligt schemat och var väl förpackad. Snygg klocka och verkar också göra allt som en nybörjarsnorkel eller dyk person skulle vilja ha.

SEAC Dator Partner

Recension

-

Inte prova ännu men produkten ser bra ut

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

J´aime bien mon nouvelle ordi ... lätt och enkel d´utilisation

SEAC Dator Partner

Video granskning

-

Se videorecension här: https://youtu.be/1W5xpi_5t90

SEAC Dator Partner

Precis vad jag letade efter

-

Jag hade funderat på att skaffa en djupmätare ett tag, men det jag hittade på marknaden övertygade inte mig, färgglada klockor, väldigt stora, med lite polerade eller stiliserade former ... Tills jag såg det har den en framgångsrik design, att kunna använda den dagligen, nu Det är heller inte så stort. Det är också mycket lätt att använda. Jag är mycket nöjd med det här köpet som kom i tid för att ta det på semester.

SEAC Dator Partner

Bra design.

-

enkel användning och inställning. Tack!

SEAC Dator Partner

Bra dator för fridyckning och spearfishing!

-

Alla funktioner som behövs finns närvarande: - sista djuptjup; - sista dykvaraktighetstid; - vilotid på ytan; - vattentemperatur; - dyker kvantitet. Har också efterföljande lägen: tid, dyk, poster, stopwach, back timer, metronom. Den här datorn växlar inte automatiskt från tidsläge till dykläge, behöver byta dykläge en gång innan dykning genom att trycka på lägesknappen. Men detta är inte ett problem. Totalt, bra inte dyr dator för fridiving eller spearfishing. Jag rekomenderar!

SEAC Dator Partner

Bra klocka

-

Mycket bra kvalitetsklocka. Perfekt för friluftsliv. Väldigt korrekt.

SEAC Dator Partner

Seac partner dykdator

-

Enkel och funktionell budgetdator. Värt dina pengar. Säljaren är inte för snabb, men annars ganska samvetsgrann. Packad perfekt, med förväntningar på fotbollsreglerna för den ryska posten.

SEAC Dator Partner

Fantastisk produkt

-

Jag har provat bara två sessioner i poolen ännu men den uppfyller dess funktion perfekt. Enkel att använda, dykläget aktiveras så snart den första djupmätaren passeras. Nuvarande djup, max, varaktighet på apnéen och ytåtervinningen startar allt automatiskt. Indikation av vattentemperatur. Testas till sjöss för att validera denna första åsikt men mycket bra första intryck.

SEAC Dator Partner

Valuta för pengarna

-

Jag har ännu inte använt denna klocka för dykning, men den ser ganska bra ut från kvalitetsmässigt! Den har alla funktioner som någon kan behöva för spearfishing-aktiviteter.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Utmärkt klocka! Jag har jämfört det med de dyra märkena och det ger samma avläsningar ner till 30 meter. Stort värde för priset!

SEAC Dator Partner

Översvämmade efter första dyk ...

-

Jag köpte den som en gåva till min son som lärde mig att dyka, och testdykns första dyk och den första tanken kom ut cirka 20 meter. När jag fick felet bad jag att byta ut batteriet och bytte ut det mot ett nytt. Efter två månader åkte jag utomlands till Filippinerna och firade min födelsedag. Dåliga minnen från meningsfullt minnesdyk .. Jag hoppas att dessa pengar inte är ett problem, men också för utvecklingen av ditt företag, vi samlar in denna produkt, analyserar orsakerna, kompenserar för de svaga punkterna och blir ett företag som kunderna litar på. GS GreenZi Apartment, 202, 2202, Yangsan-dong, Buk-gu, Gwangju, Sydkorea Telefon + 01092360797 GS GreenZi Apartment 202-2302 i Yangsan-dong, Buk-gu, Gwangju, Sydkorea

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

väldigt cool klocka och lätt att använda..mycket enkla alternativ att välja mellan.design är ganska snyggt. Har redan testat det i poolen hehe 10 passar djup och utförde perfekt..köpte 2, för mig och min bror.priset var väldigt billigt på tiden.Tack!

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Klockan är fantastisk. Jag har testat den upp till 30 meter och den visar djupstemperatur och bottentid samma som dyra scuba-datorer. Bra värde på priset.

SEAC Dator Partner

A+

-

Great computer for the price. Same interface as the Salvimar, butter better fit and finish. Highly recommended.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Top!

SEAC Dator Partner

Bra pris!

-

bra pris för en gratis nybörjare för dykning!

SEAC Dator Partner

Perfekt klocka

-

Valuta för pengarna mycket bra. Jag är väldigt glad

SEAC Dator Partner

återkallande

-

Tack för snabb leverans. Produkten levererades till Ukraina på 8 dagar. Förpackad i hög kvalitet! Jag har inte testat klockan när den nedsänkt.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Användarvänlighet och utmärkt kvalitet för lite pengar. Jag är mycket nöjd.

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

RAS för tillfället,

SEAC Dator Partner

Bra alternativ, bra pris och fungerar perfekt

-

mycket bra, uppfyllde förväntningarna

SEAC Dator Partner

Efter den första dykdatorn sökte jag bara för att återgå till felet på grund av översvämningar. ingen åtgärd eller svar.

-

ren

SEAC Dator Partner

Efter att dykdatorn hade slitts översvämmades det första dyket.

-

En gång efter att dykdatorn översvämmades i det första dyket. Vänligen returnera det så snart som möjligt.

SEAC Dator Partner

Gratis dykklocka

-

Mycket bra klocka. Pålitlig, med enkla funktioner. Den enda nackdelen är armbandets säkerhet som är väldigt lös och smal. Det bör vara bredare och styvare.

SEAC Dator Partner

Granskning av seac patrner klockor

-

Jag letade efter en budgetur och fann den. Snabb leverans till Fjärran Östern. utmärkt värde för pengarna. Fantastisk funktionalitet. Visa allt du behöver. Jag blev en utmärkt assistent i utvecklingen av freediving.

SEAC Dator Partner

Fantastisk startdykdator

-

Stor dykdator för pris. Den visar dykdjup och yttid automatiskt. Mycket lätt att använda. Tryck bara på lägesknappen en gång så är du inställd på fri dykläge. Klockan gör beräkningar av djup och yta automatiskt. Jag kommer definitivt att köpa igen. Det ser ut som en vanlig klocka men har många extra funktioner

SEAC Dator Partner

Seac-partner

-

Utmärkta klockor, gjorda av mycket hög kvalitet, enkla att installera, intuitiv meny, en bra lång rem är lämplig för alla handskar. Alla nödvändiga avläsningar i klockan är att de ser bra ut. Snabb leverans till Moskva, med möjlighet att spåra beställningen. Tack så mycket Dyk inn, lagra och se rekommendera !!!

SEAC Dator Partner

Mutlu son

-

Ürün kullanımı çok güzel kimse pişman olmaz .scubastore çok özel bir site alışverişlerimi hep buradan yapmaya çalışacağım uygun fiyat ve kaliteli malzemeler

SEAC Dator Partner

Den här klockan är skit

-

Köp den här klockan trodde att det skulle vara ett bra alternativ men Nej, det låser ... Och du måste starta om ... Jag tror att jag är den enda eller annars de dåliga kommentarerna till detta märke inte publiceras ... Jag tror att du inte borde köpa den. Billiga kostar dyra ... Bad Bad Bad

SEAC Dator Partner

Seac partner dykklocka / djupmätare / timer

-

Jag är imponerad, ser bra ut, känns bra, passar bra-bra kit. Pris-mycket bra valuta för pengarna. en reserv när du är på semester - varför inte?

SEAC Dator Partner

Klocka

-

Jag rekommenderar att klockan är mycket bra och enkel att använda

SEAC Dator Partner

Artikel 5

-

5-stjärnig artikel och support efter bästa försäljning! Jag rekommenderar det!

SEAC Dator Partner

Seac partner frigörande dator

-

Bra för din budget och det fungerar bra och exakt, mycket lämpligt och tillräckligt bra för mina spearfishing-aktiviteter.

SEAC Dator Partner

Fungerar utmärkt

-

Testat i Atlanten och Medelhavet, allt fungerade, perfekt första klocka och bra värde!

SEAC Dator Partner

Bra

-

bra kvalitet n trevligt

SEAC Dator Partner

Det kommer att vara nödvändigt att se användningen

-

Denna produkt verkar vara korrekt, i överensstämmelse med beskrivningen, den kommer att testa i spearfishing, det stora problemet var mottagningsdatumet, eftersom det är en födelsedagspresent, och den levererades med två dagar för sent, och igen, för jag ringde leveransmannen. Paketet stannade fyra dagar i leveransplattformen, och det kan fortfarande vara där om jag inte hade gjort "hö"

SEAC Dator Partner

Nickel

-

Inget att klaga på. Produkt med bra pris / kvalitetsförhållande. Skickar mycket snabbt. Jag rekommenderar

SEAC Dator Partner

Utmärkt apneaklocka

-

Klart mycket bra för vad det är planerat: Ge tiden och när man är i läget "DIVE", utlöser övervakningen så snart man kastar den: temperatur, dykning, krono. När hon anländer till ytan, lanserar hon en ny krono som indikerar tiden på ytan i återhämtning, djupet för det sista dyket och tiden för det sista dyket. "RECord" -läget indikerar det maximala djupet som har uppnåtts sedan tidpunkten för klockan och den totala tiden tillbringad under vattnet under vattnet. I det här läget, genom att trycka på RESET / STOP-tangenten, har du loggen över de senaste dykningarna som gjordes under den senaste sessionen (R01), som kan konsulteras genom att spela med START / SPLIT +/- och tangenten LIGHT. Om inte genom att rappellera om RESET / STOP, konsulterar vi journalerna från tidigare sessioner (R02, R03 etc.) För att avsluta, visar enkelt, effektivt och gör det möjligt att analysera hans sista dyk. Var försiktig, glaset repas enkelt.

SEAC Dator Partner

Bra kvalitet

-

Fantastisk produkt 20/20

SEAC Dator Partner

Marknadens bästa kostnad / nytta.

-

Mycket bra. Det lägsta priset på marknaden, enkelt och exakt. Allt som återstår att se är hur många år det kommer att pågå.

SEAC Dator Partner

Jag rekommenderar

-

Jag är ärlig, värd preço hår.

SEAC Dator Partner

Värde för pengarna freediving dator

-

Ärligt talat trodde jag inte att den här datorn skulle vara tillförlitlig, till ett så lågt pris, men hittills fungerar det utan problem!

SEAC Dator Partner

Mycket trevlig

-

utmärkt klocka

SEAC Dator Partner

Dykklocka

-

Lätt att använda!!

SEAC Dator Partner

En bra dator

-

Rekommenderade funktioner för nybörjare nybörjare, nödvändiga funktioner, lätt att bära och dyka. Bra valuta för pengarna rekommenderas.

SEAC Dator Partner

Rekommenderas

-

Mycket bra funktion i klocka, din kropp hela vägen till 60 meter vatten, fungerar bra och visar djupnoggrannhet

SEAC Dator Partner

Bästa (för dess pris) klocka för freedivers

-

Om du inte vill betala mer pengar för D4 eller andra dyra klockor gör denna produkt dig nöjd, billig, användbar, enkel meny, surftid, dyktid, antal dyk, vattentemperatur osv ... och du kan använda den på ditt dagliga liv också, tack ...

SEAC Dator Partner

Betyg

-

Snabb leverans av mycket bra kvalitet Tack

SEAC Dator Partner

Stort värde

-

Bra dykklocka för priset och har allt du behöver för en startdykare. Snabb leverans. Jag beställde på fredag i Mauritius och fick artikeln på måndag före lunch. Måndag var också en helgdag här.

SEAC Dator Partner

Ett bra pris och en bra design

-

Riktigt vackra och bekväma skor. Min fru kommer att älska det .....

SEAC Dator Partner

Ljus till ett lågt pris

-

Priset går ner. Det är trevligt eftersom det är för lätt. Förblir tro mot grundfunktionen ...

SEAC Dator Partner

Bra pris!

-

Det fungerar bra.

SEAC Dator Partner

Bra dykklocka

-

Jag tänkte på att köpa en av de dyrare dykurar tills min gamla dykur klipptes av min handled i bränningen av en surfbräda. på mirakulöst sätt återhämtade jag det. Så jag köpte den här klockan och var nöjd med tjänsten jag fick från ScubaStore, var ovanpå spårningen och svarade snabbt på alla frågor jag hade. Jag är också ganska nöjd med klockan. Hittills har jag bara testat det i poolen men det verkar fungera exakt som annonserat och ger bra data om drifttid och yttid under spearfiske eller bara fridrivning. Jag skulle vilja kunna växla de stora siffrorna i mitten av skärmen, som visar tid och botten, med de mindre siffrorna nedan som visar djupet. Ibland är jag mer bekymrad över djup än botten, men det är mitt enda klagomål och bara för att mina ögon är gamla och inte fungerar så bra längre.

SEAC Dator Partner

Grattis

-

Mycket bra dykdator, uppfyller alla förväntningar.

SEAC Dator Partner

Bra butik

-

Jag är mycket nöjd med butiken, bra service är pålitlig. Mycket bra frigörande klocka.

SEAC Dator Partner

Köp dykklocka

-

Ännu inte använt ännu så kan inte meddela leverans till toppen mottagen på det datum som anges Perfekt skulle jag rekommendera

SEAC Dator Partner

Tillfredsställelse

-

Jag är mycket nöjd med butiken, bra service är pålitlig ... grattis

SEAC Dator Partner

Gratis dykur

-

väldigt bra klocka. Perfekt för fri dykning

SEAC Dator Partner

En bra koll på priset som är idealiskt för nybörjare som jag. leveransservice är utmärkt. kort än en vecka till bulgarien.

-

En bra koll på priset som är idealiskt för nybörjare som jag. Leveransservice är utmärkt. Kort än en vecka till Bulgarien.

SEAC Dator Partner

Seac klockpartner

-

Ordern på grund av påskfirandet kom om 10 dagar men jag hade hela paketets historia och att uppdraget var inom tidsgränsen. Tack så mycket för tjänsten du är oklanderlig.

SEAC Dator Partner

Excellent!

-

Mycket trevlig!

SEAC Dator Partner

*****

-

mycket bra för hans pris !!!

SEAC Dator Partner

Seac

-

toppen för träning

SEAC Dator Partner

Seac partner

-

utmärkt i material ... mycket praktisk och lätt att använda ... lämplig för dykning och spjutfiske tack vare de många specifika funktionerna .. leverans som förväntat

SEAC Dator Partner

Utmärkt

-

Anlände en vecka efter att jag lagde min beställning. Jag kunde spåra det i realtid från spanien till manila. Nöjd med produkten. Lätt att använda och passar mig perfekt.

SEAC Dator Partner

Seac partner

-

Jag tror att de gjorde det på samma fabrik som gjorde salvimar en .. Tiden kommer att visa .. Hittills är det en månad fungerar det perfekt

SEAC Dator Partner

Titta

-

Perfect. Mycket bra valuta för pengarna

SEAC Dator Partner

!

-

Nicw ser väldigt lätt att använda.

SEAC Dator Partner

!

-

Tack så mycket! Han anlände till Grekland om 4 dagar. Mycket bra och billigt. tack igen du var oklanderlig !!!!!!

SEAC Dator Partner

Seacsub partner

-

Trevlig dykdator lätt att använda. Bästa pris !

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up