Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Dräkter och accessoarer

Dräkter och accessoarer dyk

Hitta ett brett utbud av Dräkter och accessoarer-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Dräkter och accessoarer

Märken i Dräkter och accessoarer

Typer av dräkter för dykning

Torrdräkter

Torrdräkter är specialiserade vattentäta plagg som bärs av dykare, främst i kallvatten eller tekniska dykmiljöer. Till skillnad från våtdräkter, som låter ett tunt lager vatten komma in och sedan isolerar det mot dykarens kroppsvärme, är torrdräkter designade för att hålla dykaren helt torr genom att förhindra att vatten kommer in i dräkten. Torrdräkter är vanligtvis gjorda av ett slitstarkt och vattentätt material som neopren eller tyg som andas, och de innehåller handledstätningar, halstätningar och en vattentät dragkedja eller ingångssystem för att skapa en vattentät tätning. Tätningarna hindrar vatten från att komma in i dräkten och håller dykarnas kropp isolerad från det kalla vattnet.

Semi Dry dräkter

Halvtorrdräkter har smala packningar av neopren, som är avslappnande men släpper in vatten när de är helt nedsänkta. En halvtorr dräkt kommer att hålla dina kläder torra men i sig och ge mycket isolering. De flesta tyger tillåter svett att tränga ut genom kostymmaterialet.

Strumpor och stövlar

Strumpor och stövlar är också viktiga för säker och korrekt dykning. Stövlarna är utmärkta när du behöver klättra över stenar men är också användbara för att göra extra motstånd. Strumporna är stretchigt skapade med neoprenskum och ger mer utrymme att röra sig under vattnet.

Väskor för dykdräkt

Väskorna för dräkter används för att hålla dykdräkter eller dykdräktstillbehör och är gjorda av neopren. Dräktväskorna är vanligtvis vattenavvisande. För att få den mest lämpliga dykupplevelsen är dykdräktsväskor ett viktigt föremål att ta med sig.

Underkläder kostym

Underklädersdräkten är gjord av högkvalitativt och slitstarkt material och är skapad för att bäras under vattenrelaterade aktiviteter som simning eller dykning. Det kommer att skydda din hud från de kemikalier som finns i vattnet. Den är mycket flexibel och lätt i vikt, vilket hjälper dig att dyka eller simma enkelt.

Våtdräktskinn

Våtdräktskinn , även känd som dykskinn eller rash guards, är formsydda plagg designade för att bäras under en våtdräkt eller på egen hand under vattenaktiviteter. De är vanligtvis gjorda av tunna, lätta och stretchiga material som lycra, spandex eller nylon. Våtdräktsskinn erbjuder flera fördelar: Våtdräktsskinn ger ett lager av skydd mot solens skadliga UV strålar, vilket hjälper till att förhindra solbränna medan du spenderar långa timmar i vattnet. De erbjuder också en barriär mot potentiella skavsår, repor eller stick från marint liv eller grova ytor. Även om våtdräktsskinn inte ger samma nivå av isolering som våtdräkter av neopren, kan de erbjuda en liten ökning av värmen genom att minska vattenflödet över huden. De kan också användas som ett extra lager under en våtdräkt för att förbättra isoleringen. Vissa våtdräktsskinn är speciellt designade med en manet eller stingerskyddsfunktion. De erbjuder ett extra lager av försvar mot manetstick eller andra potentiella marina irriterande ämnen.

Mer om dräkter och komplement för dykning:

Ju mer om kostymer och komplement dykning inkluderar tillbehör och delar, handskar och huvor, och utslagsskydd. Du kan köpa alla produkter från märken som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . och Apeks .