Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Weefine

Information för Weefine
Weefine började år 2010. Det är en del av ett annat företag som heter Shenzhen YU MEI MING Technology Co., Ltd., och sedan dess har Weefine blivit bra på att göra alla typer av coola saker för undervattens- och fotografi. 2018 tog Weefine ett stort steg genom att skapa en annan del av företaget som heter Foshan Weefine Technology Co., Ltd. i Foshan, Kina. Nu är Shenzhen där de tänker på nya idéer och skapar saker, och Foshan är där de gör dessa saker. Det är som att de har olika lag för att komma på coola saker och göra dem.
Weefine utforskar hemligheterna i det undervattensvärlden och de vill hjälpa dem som älskar havet att ta fantastiska bilder av det. Weefine gör olika tillbehör och verktyg för människor som hjälper till att avslöja hemligheten under vattnet.
Weefine's ficklampor hjälper till att belysa djupet av havet. Weefine ficklampor görs mycket noggrant för att visa dig alla de fantastiska sakerna under vattnet. De är som magiska lampor som gör allt klart och ljust, så att dina undervattensäventyr kan vara superklara och fantastiska.
Den Weefine Portable Monitor är som en liten skärm som du enkelt kan bära runt. Det är ett praktiskt verktyg som låter dig se saker från din kamera eller andra gadgets på en större skärm. Weefine's bärbara skärmar ger dig fantastiska bilder och fungerar fint i ett litet, lättbärbart design.
Weefine Torches är som speciella ficklampor för undervattensäventyr. Dessa facklor är gjorda för att hjälpa dig att se klart i de mörka djupen av vattnet. De är som starka lampor som gör den undervattensvärlden synlig och vacker.
Weefine Chargers är enheter som ger energi till dina gadgets. Weefine Chargers är strömkällor för dina elektroniska vänner, som kameror eller lampor. När dina gadgets tar slut på energi, Weefine Charger för att fylla dem igen.
En Weefine Camera Lens är som ett speciellt öga för en kamera. Det hjälper kameran att se saker tydligare och på olika sätt. Tänk att det är som att sätta på glasögon för en kamera så att den kan ta bättre bilder. Den Weefine Camera Lens är utformad för att göra dina foton ännu vackrare och fånga olika detaljer. Det är ett bra verktyg för att göra din kamera ännu bättre på att fånga världen runt dig.
Weefine Camera Accessories är speciella linser, fästen eller andra verktyg som hjälper till att ta awesome bilder. Det är som att ge en kamera några uppgraderingar för att göra den mer mångsidig och kapabel att fånga olika typer av ögonblick.
Weefine är bäst på att utforska och ta bilder under vattnet. Vi definierar god kvalitet, tillförlitlighet och alltid strävar efter att vara perfekt. Weefine spännande resor där deras produkter handlar om innovation, klara idéer och oändliga äventyr. Weefine lyser upp din värld under vatten, genom att kombinera nya idéer med klar vision.