Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

xDeep

Information för xDeep
xDeep är en framträdande utvecklare av dykutrustning och utrustning i Europeiska unionen. Företaget använder de finaste materialen och funktionerna i produktionsmetoden för att bilda de bästa absoluta produkterna. XDEEP har verkligen omarbetat dykutrustning och utrustning genom att presentera dykprodukter och föremål med rätt perspektiv. Oavsett om det är lättflytkontroll, dykdatorer eller sidomonterad utrustning, kan du hitta allt du behöver för en trevlig dykning. De har en global närvaro och säljer sina fullständiga samlingar, reservdelar och andra tillbehör till dyklälskare.
xDeep är ett överlägset varumärke i kungadömet dykning och specialiserad dykutrustning, känt för sin skapelser, kvalitet och engagemang för säkerhet. Med en kärlek för vattenutforskning och en djup erfarenhet av dykares krav har xDeep satt sig som ett förtrott namn i dykvärlden.
Startad av hängivna dykare tar xDeep en kundcentrerad metod för att utveckla och tillverka ledande dykutrustning. Deras produkter och föremål är kända för sin hållbarhet, funktionalitet och detaljrikedom. Oavsett om du är en rekreationsdykare eller en utbildad teknisk dykare erbjuder xDeep ett brett utbud av utrustning och utrustning som passar dina behov.

xDeep-samling av dykutrustning och utrustning

xDeep hoodies har förstärkta sömmar och högkvalitativ sömnad för att bekräfta att hoodien överlever via flera bär och tvättar. Isoleringen och tjockleken på hoodien ska tjäna dina behov. Tjockare xDeep hoodies ger mer värme, medan tunnare passar för lager.
xDeep buckes tillverkas av olika material, inklusive nylon, plast och metall. Materialvalet bör baseras på avsedd användning och miljöförhållanden. Metallspännen är vanligtvis mer hållbara och rostfria.
xDeep slangar tillverkas vanligen av material som gummi, silikon eller en kombination av båda. Tyget bör vara hållbart, justerbart och motståndskraftigt mot miljöaspekter som UV-strålning och saltvatten.
xDeep västar tillverkas vanligen av högkvalitativa tyger som är utformade för att motstå de ansträngningar som vattenaktiviteter ger. Det primära tyget som används för bildandet av BCD är slitstark nylonväv, ofta med extra förstärkningar på viktiga platser.
xDeep bcd-jackor är tillförlitliga och noggrann flytkontroll är viktig. Leta efter BCD-ar som låter dig lägga till eller ta bort luft i små ökningar för finjusterad flytkontroll. Integrerade viktfickor bör säkert hålla dina dykvikter och erbjuda enkel åtkomst för snabba släpp när det krävs.
xDeep dykmasker ger vanligtvis ett brett och klart synfält, vilket gör att dykare kan se mer av sina omgivningar under vattnet.