up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

adidas Originals

MANDETØJ

MANDETØJ

Herresko

Herresko

tilbehør

tilbehør

DAMETØJ

DAMETØJ

Damesko

Damesko

KIDS

KIDS

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør

Alle( adidas Originals )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

adidas Originals

Forøg dit livsstilsniveau med Adidas

Adidas er den ikoniske sport- og mode-beklædning i dagens moderne æra. Det opstod i 1949, og dette mærke har vist stor vækst siden dens oprindelse til i dag. Det er et af de mest konkurrencedygtige frontløbere, når det kommer til performance og innovative ideer i sports- og modeindustrien. Adidas bringer en dybere forståelse for sine forbrugers behov og mærkets autenticitet, hvilket resulterer i at skubbe grænserne for sine tjenester med bedre oplevelser og produkter.
Adidas Original har et bredt udvalg af alt, der matcher dine forventninger med komfort og stil. Fra Adidas Original sweat shirts til Adidas Original shorts, har det noget for hver sæson og lejlighed. Uanset om du går til din hverdagssportsplads eller til en udendørs morgentur, har dette mærke fået dig dækket med forskellige valgmuligheder for alle.

Hvorfor Adidas er det bedste både hvad angår komfort og stil

Adidas får dig til at føle dig stilfuld og hjælper dig med at holde dig i din komfortzone ved at bære noget af dette mærkes produkter. Du kan bære en Adidas Original hoodie, der gør dig godt tilpas, varm og hyggelig. Du kan let bære dens bomuldsdragter uden at frygte hudallergier, da bomuld er et naturligt hypoallergenisk materiale. Mens hvis du vælger læder, kan du bære det længere, da det består tiden test. Derudover har det også et bredt udvalg af imiteret læder på grund af dets anti-revnedannelse og farvefasthed.
Derfor består det både komfort- og kvalitetstesten på alle områder. Det giver lette, åndbare og strækbare materialer, der gør det ud over mængden. Ikke kun med beklædning, men det giver også komfort i sko, der gør dem modstandsdygtige, mens du udfører gøremål som løb og vandring. Det forhindrer også skader ved at tilføje yderligere polstring til skoene. Nu har Adidas også begyndt at forske i at levere helt genanvendelige produkter og har lavet hvert produkt af biologisk nedbrydelig polyester fra 2024 og frem. Af denne grund er Adidas nu øverst på listen i forhold til at levere sin forbrugers mode og komfort med et strejf af innovation.

Nyd Adidas til enhver lejlighed

Nu da du kender til kvaliteten og lidenskaben Adidas bringer i hvert af sine produkter, er det bedre at prøve det selv. Adidas Original sko til mænd og Adidas Original sko til kvinder tilbyder et bredt udvalg af variationer, der har alt, hvad du har brug for. Fra tøj til sko tilbyder det næsten alle størrelser til mænd, kvinder og endda børn, hvilket hjælper familier med mode. Endnu en kirsebær på kagen er dets taskesamling, som hjælper dig med at fuldende dit look mens du passer på dine personlige ejendele med større lethed. Nu behøver du ikke at bekymre dig om noget fra beklædning til sko og accessories.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk