up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Damesko

Støvler og støvletter

()
load

Hvilke støvler har jeg brug for?

Støvler til kvinder

Støvlerne til kvinder er et slags unikt fodtøj. De fleste støvler dækker generelt foden og tarsus, mens nogle også skjuler en del af læggen under. Nogle støvler til kvinder strækker sig op ad benet, nogle gange så langt som til knæet eller inklusive hoften. De bedste støvler fremstilles på Levis , Superdry , Gstar , Timberland

Hunter regnstøvler kvinder

Hunter regnstøvler til kvinder er normalt håndlavede og afsendt. Disse har en gummibund og M select vandtæt isoleret konstruktion holder fødderne vandtætte. Hunter regnstøvler til kvinder har en m select cinch til fleksibelt, ikke afmærket slid, langvarig syntetisk og har lette, ventilerede snare overdele med almindelig snøreophæng. Disse Hunter Rain Boots Kvinder er det bedste valg til drenge.

Merrell vandrestøvler kvinder

Merrell vandrestøvler til kvinder er i trend i dag. De er lavet med en gummibund, og deres spyddesigner er tæt på Calf High fra buen. Merrell vandrestøvler til kvinder har en vandtæt sammensætning, der holder fødderne tørre og har fast læder og har vindbegrænsende træk.

Ugg støvler kvinder

Ugg støvlerne til kvinder er normalt lavet af fåreskind eller uld. Disse støvler har en syntetisk bund og deres akseludstrækninger er næsten Calf High of the curve. Ugg støvler til kvinder er i trend i dag. Disse støvler er meget behagelige at have på, og materialet er meget holdbart. Ugg damestøvler findes normalt i lyse farver.

clouse menu Luk