up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko mode

Damesko mode

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Tips til at vælge de rigtige sko til enhver lejlighed

Bådsko er normalt stof eller læder med såler lavet af gummi. Bådsko er beregnet til brug om sommeren. En siping trim er opdelt i sålerne for at give hold på et glat dæk; lædersammensætningen er foruden brugen af olie beregnet til at modstå vand; og er meget holdbar.

Støvler og støvler

Støvlerne og støvlerne er det fodtøj, der dækker hele foden og strækker sig op til anklen eller endda knæet. Der er mange stilarter af støvler og støvletter nu, der er åbne eller lukkede tæer og mange flere modetyper, nogle støvler og støvletter har endda såler, eller nogle har hæle.

Sandaler til kvinder

Sandaler er en afslappet slags fodtøj, der har en sål, der er fastgjort til brugerens fod med bånd, der går over vristen og gennem ankelbenet. Sandaler kan også have en hæl. Du kan købe sandaler fra Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Sko til kvinder

En sko er et fodtøj, der er designet til at bevare og støtte den enkelte fod. Sko bruges også som et stykke mode og stil. Mønstret af sko har ændret sig i et stort antal gennem og fra kultur til kultur, med funktioner, der tidligere var bundet til at udføre.

Hjemmesko til kvinder

En hjemmesko er et udvalg af indendørs fodtøj, der glider ubesværet af og på din fod. Hvis det er meget køligt, bruger du i den situation hjemmesko. Hjemmesko er behagelige, og de er ofte også varme.

Sneakers til kvinder

Solid eller afslappet gummisål fodtøj kaldes sneakers. Sneakers er bygget til træning og spil, men de er også meget velkendte daglige sko, fordi de er så praktiske. Sneakers er berømte for deres lydløse gummisåler, ideelle til at snige. Du kan købe sneakers fra Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Mere om damesko

Tilbehør til sko: Tilbehør til damesko omfatter snørebånd, klemmer og indlægssåler.
Træsko: Træsko er en slags fodtøj, der bruges af folk, der arbejder lange timer på deres fødder.
Espadriller: Espadriller er uformelle, rebsålede, glatte sko lavet af stof og fleksible såler.
Flip flops: Flip flops er en slags sandal, der normalt bruges som en slags afslappet slid.
Ballet pumps: Ballet pumps er damesko med en meget tynd hæl eller slet ingen hæl. Samme som balletsko til kvinder.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk