up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Dametøj

Kjoler - Længde: Kort

()
load

Typer af kjoler til kvinder

Når det kommer til damekjoler, er der endeløse valgmuligheder at vælge imellem, se nedenfor på nogle af de mest populære typer af damekjoler;

Midi kjole

De kommer mellem en maxi og en minikjole og er ideelle til de tidspunkter, hvor du er i tvivl om formaliteten i en lejlighed. Disse kjolestilarter kan have enhver længde på ærmer og halsudformning og passe til enhver kropsform. Du kan også finde mini langærmede kjoler til kvinder på markedet.

Fra skulderkjolen

Disse kjoler viser dine skuldre frem og ser elegante ud. Den skulderfrie stil bæres af mange berømtheder på den røde løber og begivenheder. Derudover tilbyder Levis , Superdry , Adidas originals og Gstar et stort udvalg af vinterkjoler i høj kvalitet til kvinder.

Skiftkjolen

Skiftkjolen har længe været i trend og har en enkel, bokseformet stil. Kjolen er normalt kort og ærmeløs og ser ud til at hænge fra skuldrene. Du kan style denne kjole med en jakke med låg og et par hæle for at skabe et anstændigt look.

Bodycon kjole

Bodycon kjolen er en tætsiddende kjole, der fremhæver din figur. Disse kjoler er lavet af strækbare materialer og er ideelle til night outs og aftenfester. Bodycon er det perfekte kjolevalg til kvinder, der har smukke kurver og figurer, der ser mere flatterende ud i denne kjole. Du kan også få en række arbejdskjoler til kvinder i bodycon kjolestilen.

Wrap kjole

Ombrydekjolen er en anden stilfuld dametøjstype, der ombryder den ene side af kjolen med den anden og binder foran eller bagpå med stof. Disse beskedne kjoler til kvinder har en klassisk silhuet og er ideelle til enhver begivenhed og afslappet hverdag.clouse menu Luk