up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan bærer man en poncho?

Ponchoer er kvinders garderobestift til vintre. Ponchos har gjort et comeback i modebranchen. I dag tilbyder designere en masse imponerende farver, stilarter og udskrifter, der virkelig vender hovedet på gaden. Ponchoer er alsidige, og du kan style dem på mange måder.
Du kan bære en poncho hættetrøje som en kjole, så længe de er lange nok. Husk, at en ponchos bred form skal afbalanceres på den rigtige måde for at skabe et elegant look.
Søde regnponchoer til kvinder med tynde jeans ser mere stilfulde ud, når de kombineres med støvler med høj hæl. Kvindernes kapper og ponchoer er gode vintertøjsartikler, der holder dig varm og ser også moderigtigt ud. Du bør dog ikke overveje ponchoer som jakker eller trøjer.
De har ofte frontåbninger og baggy styles, der kan passere luften indeni. Ponchoer fungerer bedst over monterede langærmede skjorter, jeans/leggings og et par sko/hæle. Ponchoer er det klassiske valg blandt kvinder på grund af deres komfort og varme.
Hvis halsudskæringen på ponchoen er dyb, er det godt at tilføje et tørklæde. Da ponchoer normalt er løstsiddende, vil et varmt tørklæde give varme til dit halsområde og fuldende udseendet. Superdry , Dolce and Gabbana og Helly Hansen designer og fremstiller kvinders ponchoer og kapper af bedste kvalitet.

clouse menu Luk