up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man en vest til kvinder?

I modsætning til hvad du forventer af et ærmeløst tøj, giver veste den største varme og beskyttelse, fordi de holder din kerne isoleret. Det er måske en alsidig tilføjelse til enhver kvindes garderobe. Veste giver mere varme, end du måske er klar over. Når din kerne er isoleret; den samlede kropstemperatur falder ikke, og holder dig derfor varm under hele aktiviteten om vinteren. En langærmet skjorte eller trøje med sort vest kvinder er nok til at holde dig i gang uden at ofre komfort og stil.

Hvordan vælger man veste?

Veste findes i et stort udvalg af stoffer med forskellige funktioner og isoleringsniveauer, såsom aftagelige hætter og vandtætte lommer. Når du vælger vesten, skal du overveje de andre lag, du har på, og den aktivitet, du er engageret i. Superdry , Adidas , Tommy Hilfiger og Only er de bedste producenter af svedveste til kvinder.

Isolering

Hvor meget isolering og tyngde du har brug for til en vest, bør være den største overvejelse. En letvægts fleecetrøje til kvinder er ideel til mildere temperaturer, mens en isoleret eller foret vest ville være bedst til ekstremt kolde temperaturer.

Materiale

Den anden vigtige overvejelse ved valg af vest er valg af materiale. Selvom fleeceveste er gode til åndbarhed og letvægt, vil de ikke være egnede, når du står over for sne eller regn. Vælg i så fald vandafvisende materiale eller en puffervest med en vandtæt polyesterskal.

clouse menu Luk