up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj mode

Dametøj mode

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvad motiverer kvinders tøjvalg?

Tøj er en kraftfuld måde at udtrykke sin identitet på en smuk måde. Personlige præferencer og udefrakommende faktorer som vejr, modetrends og beliggenhed mm har stor indflydelse på kvinder med hensyn til deres valg af tøj. Tag et kig nedenfor på forskellige tøjvalg til kvinder, som de kan bære på forskellige tidspunkter;

Blazere

Hvis du vil være stilfuld med et par tynde jeans, skal du vælge en blazer med en ensfarvet skjorte, formentlig i en hvilken som helst ensfarvet, og du er klar til at lave en stilerklæring blandt mængden.

Bluser og skjorter til kvinder

Kvinder klæder sig normalt i bluser og skjorter sammen med denimjeans eller leggings . Der er en række stilarter, designs og prints i damebluser, som du kan vælge efter din smag. Forskellige materialer af skjorter og bluser er velegnede til forskellige vejrforhold. Så vælg den, der ser bedst ud for dig.

Frakker og parkas

Kvinder elsker at bære frakker og parkas om vinteren. Disse ydre lag giver den største beskyttelse og varme uden at gå på kompromis med dine styling og modebehov. Du kan finde et stort udvalg af frakker og parkaer lavet af forskellige materialer såsom uld, bomuld, polyester, kashmir, polar fleece og uldblandinger.

Kjoler

Når det kommer til kvinders kjoler, har du masser af valg at vælge imellem. Damekjoler fås i et stort udvalg af forskellige farver, materialer, stilarter, mønstre og prints. Du kan købe kjoler til både formel og fritidstøj fra førende mærker som Levis, Superdry og Adidas Originals.

Jakker til kvinder

Jakker er garderobe væsentlige for mænd og kvinder lige. Når du overvejer vintertøj, er jakker de første og mest essentielle artikler. Jakker er lavet af isolerede og tykke materialer for at holde dig varm og beskyttet i vinterhalvåret. For at style dit outfit er læderjakker favoritten blandt kvinder.

Jumpsuits

Jumpsuits er det mest fashionable tøjvalg blandt kvinder. De er alsidige, og du kan bære dem, som du vil. Da det er mere klassisk i stilen, kan jumpsuits pyntes op med hæle, blazere og tilbehør for at skildre et moderne og elegant look.

Bukser til kvinder

Fra denimbukser til designerbukser kan kvinder vælge enhver stil af bukser. Bukser kan bæres med enhver skjorte eller t shirts med sneakers, og du er klar til at gå ud. Leggings er den mest basale og almindelige type tøj, som kvinder bærer regelmæssigt. Leggings er strækbare og sidder tæt på lårene, læggene og hofterne. De føles som et andet hudlag på din krop.

Polo skjorter

Poloshirts er lige så berømte blandt kvinder som mænd. Der findes et kæmpe udvalg af poloer til kvinder, og du kan finde alt fra langærmede poloer til kortærmede poloer.

Nederdele

Nederdele er det bedste tøjvalg for kvinder, der ønsker at lave attraktive og charmerende looks. Gstar, Jack and Jones, Nike og New Balance er de mest populære mærker, der designer og tilbyder damenederdele i uendelige stilarter og mønstre.

Trøjer og sweatshirts og hættetrøjer

Trøjer, sweatshirts og hættetrøjer er det grundlæggende overtøj til vinteren. Disse beklædningsgenstande fås i forskellige stilarter, farver, materialer og størrelser, som du kan vælge efter din smag og præferencer.

T shirts

Kvinder elsker at bære t shirts i deres daglige rutine. Alt du behøver er at have jeans af god kvalitet og et par sneakers, der matcher dine t shirts for at prale af din stil. Til forårs og sommersæsonen er t shirts det bedste tøjvalg til kvinder.

Mere om dametøj:

Sports bh´er, ponchoer, bodyer, veste og sokker er andre tøjartikler, som en kvinde har brug for. Pyjamas og sokker er også vigtige beklædningsgenstande, der bæres af kvinder. Timberland og Vans er de bedste mærker, der tilbyder et stort udvalg af dametøj, herunder morgenkåber, træningsdragter, strømper og undertøj.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk