up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dockers

T'shirts til mænd

T'shirts til mænd

Bukser Mænd

Bukser Mænd

Skjorter til mænd

Skjorter til mænd

Bukser kvinder

Bukser kvinder

T-shirts til kvinder

T-shirts til kvinder

Skjorter til kvinder

Skjorter til kvinder

Afdelinger

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Tilbehør

Alle( Dockers )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Dockers

Dockers, tilgængelig på Dressinn, er en anerkendt mærke, der udstråler den perfekte fusion af stil og komfort. Med sine rødder dybt forankret i den klassiske amerikanske mode, Dockers har leveret højkvalitets tøj og fodtøj i over tre årtier. Fra sine ikoniske chinos til sit alsidige udvalg af jakker og sko, har Dockers blevet et valg af individer, der søger moderne mode med et strejf af sophistication. Dockers blev etableret i 1986 som et datterselskab af det velkendte Levi Strauss & Co., berømt for sine Levi's jeans. Brandet blev skabt med et synspunkt om at give et alternativ til traditionelle, stive dressbukser, der tilbyder et mere behageligt og afslappet valg.
Dockers revolutionerede markedet ved at introducere sine signatur chinos, der kombinerer det tidløse udseende af dressbukser med alsidighed og letheden af ​​casual wear. Mærket opnåede hurtigt popularitet og blev et symbol på problemfri stil. Dockers har succesfuldt etableret sig som et førende mærke, der problemfrit blander stil og komfort. Med sin rige historie og forpligtelse til højeste håndværk, fortsætter Dockers med at levere tidløse og alsidige tøj, jakker, bukser og sko til både mænd og kvinder for at sikre, at individer kan se og føle sig bedst på ethvert tidspunkt.

Dockers er en tidløs blanding af stil og komfort

Dockers jakke-kollektionen på Dressinn er et vidnesbyrd om mærkets forpligtelse til håndværk og funktionalitet. Uanset om du leder efter en let vindjakke, en klassisk denimjakke eller en alsidig bomberjakke, Dockers tilbyder et bredt udvalg af stilarter til forskellige lejligheder og personlige præferencer. Dockers bukser er synonymt med forfinet casual stil. Håndlavede med præcision tilbyder disse bukser et perfekt balance mellem komfort og sophistication. Bukserne er tilgængelige i et udvalg af stilarter, herunder slim, straight og afslappet, der imødekommer forskellige kropsformer og stilpræferencer. Dockers bukser til mænd er et must i garderoben for dem, der søger alsidige og stilfulde muligheder. Designet til at imødekomme kravene fra moderne mænd, disse bukser skifter problemfrit fra kontoret til casual sammenkomster. Med deres tidløse appel og behagelige stoffer, Dockers bukser til mænd tilbyder et poleret, men afslappet udseende. Dockers cargo bukser kombinerer funktionalitet og stil, hvilket gør dem til et populært valg blandt modebevidste individer. Disse bukser har flere lommer, hvilket gør det nemt at opbevare og få adgang til. Uanset om du skal på en udendørs eventyr eller bare kører ærinder, tilbyder Dockers cargo bukser et praktisk og fashionable løsning.
Genkendende de skiftende behov hos kvinder udvidede Dockers sin kollektion til at omfatte et bredt udvalg af beklædning, der specifikt er skræddersyet til dem. Dockers for Women tilbyder alsidige muligheder til at passe enhver lejlighed. Komplementerende deres tøjkollektion, tilføjer Dockers sko det sidste strejf til enhver ensemble. Fra elegante og sofistikerede oxfords til afslappede og behagelige loafers, tilbyder Dockers fodtøj et diversificeret udvalg af stilarter til at imødekomme forskellige smag. Designet med fokus på komfort og holdbarhed, Dockers Mænds sko er håndlavede med premium materialer og innovativ teknologi, hvilket sikrer langvarig kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk