up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Drengetøj

Bukser

()
load

Hvilke bukser har mit barn brug for?

Bukser

Bukser er en beklædningsgenstand, der måske er startet i Centralasien, båret fra linningen til ankelknoglerne, der indeholder begge ben individuelt frem for med klud, der strækker sig over begge ben som i kjoler, kilte og dragter. Børnebukser fås i forskellige farver og designs. Du kan købe børnebukserne fra Adidas originals , Jack and Jones , Nike og Vans .

Drengebukser

Drengebukser er fremragende, fordi de holder længe. Du behøver ikke engang at vaske dem hele tiden, når du bruger dem. Jo mere ekstra du vasker dem, jo større skader og splittelse får de. Drengebukser kan også bruges som modetøj.

Tips til valg af bukser

• Inden du vælger et helt nyt par bukser, vil du være sikker på, at det forstørrer din kropsform og vil vise dig flot.
• Det bedste par skal starte fra taljen og gå helt ned til hovedet på de sko, du bruger, eller udgøre en lille del af dem. Vælg aldrig lange bukser, der omfatter dine sko, og som skal fastgøres sikkert med et bånd.
• Hvis du prøver at vælge bukser, der passer til din talje, skal du bare måle din talje, og den figur, du får, er figuren på dine bukser. Taljen bør ikke være for høj eller under; den skal passe ideelt på din talje.
• Naturligt stof er nogensinde den mest egnede løsning, da det ikke forårsager kløe og virker mere behageligt på din hud, da det er luftigt.


clouse menu Luk