up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Drengetøj mode

Drengetøj mode

Find et bredt udvalg af Drengetøj-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Drengetøj

Mærker for Drengetøj

Hvad er nogle drengetøjstendenser?

Bodysuits, jakkesæt og sæt

En bodysuit er en hudtæt jakkesæt i et stykke, der omfatter bagagerummet og skridtet og sjældent lemmer, håndflader og tæer. En jumpsuit er en beklædningsgenstand i ét stykke med kapper og ben og normalt uden hele betræk til fødder, hænder eller hoved. Du kan købe Bodysuits, Jumpsuits, Suits And Sets fra mærker som Superdry , Adidas originals , Jack and Jones , Nike , New Balance , Vans , Puma Select .

Jakker, frakker og parkas

En frakke er en beklædningsgenstand, der bæres på overkroppen af både mænd og kvinder for varme eller stil. En parka er en slags frakke med en baldakin, normalt skitseret med pels. En jakke er en beklædningsgenstand til den øverste krop, der normalt når under hofterne. Du kan købe jakker, frakker og parkas fra Superdry, Adidas originals og Jack and Jones.

Bukser

Bukser er en beklædningsgenstand, der bæres fra linningen til anklerne og indeholder begge ben individuelt frem for med klud, der strækker sig over begge ben. Bukser tilhører enten a er en ydre beklædningsgenstand, der omfatter den nedre del af kroppen, med en separat afdeling for hvert ben. Du kan købe bukser fra de bedste mærker i Dressinn.

Skjorter, T shirts og Poloshirts

Skjorter, T shirts og poloshirts er tøj til drenge. Skjorter bruges på kontoret såvel som modeartikler. T shirts bruges til afslappede begivenheder og også til daglig brug. Folk bærer poloshirts til forskellige sportsgrene som tennis og polo. Du kan købe Skjorter, T shirts og Poloshirts fra mærker som Nike og Puma Select.

Trøjer, sweatshirts og hættetrøjer

Trøjer, sweatshirts og hættetrøjer er genstande i vinterbeklædning. En sweater er en del af tøjet, normalt med lange ærmer, bygget af vævede eller uldne ting, der omfatter ovenstående del af kroppen. Hættetrøjer bærer ofte en moppe syet på den dybere front. En sweatshirt er uden kasket og lavet i et blødt og varmt stof.

Mere om drengetøj

Mere om drengetøj inkluderer badetøj og træningsdragter Undertøj og strømper til pyjamas. Badetøjet bruges til svømning, og træningsdragten er en artikel af sportstøj, der bruges til at have på banen. Undertøjsstrømper og veste er undertøjsgenstande. Pyjamas bruges som fritidstøj derhjemme eller til træning. Du kan købe Badetøj og træningsdragter Undertøj og sokker Pyjamas fra Superdry, Adidas originals, Jack and Jones, Nike, New Balance, Vans, Puma Select.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk