up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fitflop Trænere Rally Knit

Fitflop Trænere Rally Knit

Fitflop Trænere Rally Knit

Fitflop Trænere Rally Knit

Fitflop Trænere Rally Knit

plus
Fitflop

Fitflop Trænere Rally Knit

Produktbeskrivelse Fitflop Trænere Rally Knit

Dine nye sommergarderobehelte.

FitFlops bestseller Rally-trænere omarbejdet i et blødt, let, åndbart konstrueret strik nu i et direkte træk-design (brug af snørebånd valgfri).

Disse er friske og luftige, mens de holder den tidløse 'tennissko'-form, der fungerer med alt fra flydende kjoler til skarpe skræddersyninger.

På FitFlops ultralette, fleksible hele dagen stødabsorberende Anatomicush™ mellemsål.

Din tur til på travle dage, hvor komfort ikke er til forhandling.

Med genbrugte og forarbejdede materialer, som en del af FitFlops e01-projekt for at skabe mere bæredygtigt fodtøj: Genanvendt PET-polyester i strikoverdel (75%), hæl-/tungebånd og snørebånd (100%) Indersålsskum 30% genforarbejdet skum Mellemsål 10% testilke Ydersål 10% forarbejdet gummiAlt fra leverandører certificeret af GRS (Global Recycle Standard).
Er du på udkig efter Fitflop Trænere Rally Knit? Det er dressinn mest solgte vare, din online mode butik. Prisen er 74.49 $, i en begrænset periode! Hos dressinn, får du flest fordele og finde mange flere Fitflop, til de bedste priser. Alle vores mode vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Fitflop Trænere Rally Knit

Farve
Blå
Sko
klassiker
Højde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up