up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herresko

Boat-Shoes

()
load

Hvilke bådsko er bedre for mig?

Bådsko

Bådsko er normalt klud eller læder med ikke afmærkede gummibunde beregnet til brug på en båd. Et nipdesign er opdelt i bundene for at give hold på et glat gulv; læderstrukturen er udover anvendelsen af olie beregnet til at modstå vand; og syningen af bådsko er meget varig med smukke mønstre.

Herresko

Herresko er den type sko, der kan klare vand og i sidste ende vil tørre, med en belægning, der virker endnu mere fordelagtig, end de gjorde før stænk. I dag er disse sko meget populære blandt mænd. Herresko er ofte i farverne sort, brun, grå og kobber. Du kan købe disse sko fra Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones .

Timberland bådsko

Timberland bådsko er vandtætte, isolerede og luftige. Timberland bådsko har et godt greb og støtte, og de er ideelle til kolde forhold. Timberland bådsko vil give hold i dyb snefald og vedhæftning i mudder og koldt vand, samtidig med at fødderne bevares opvarmede og tørre. Der er en bred vifte af disse holdbare sko på markedet.

Sorte bådsko

De sorte bådsko er meget populære på markedet i dag. Deres læderstruktur er designet til let at blive barfodet. I marine krav, som sorte bådsko grundlæggende blev skabt til, er fugtige sokker ikke behagelige. Sorte bådsko er den ideelle måde at tage imod enhver provokation og begivenhed med en balance mellem mod og velstand.

clouse menu Luk