up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herresko

Sneakers

()
load

Typer af sneakers til mænd

Sneakers til mænd er fodtøj oprindeligt beregnet til sport eller forskellige former for fysisk aktivitet, men bruges nu også populært til daglig uformel brug. Sneakers er sarte sko, der bruges til spil eller tilfældige begivenheder. Sneakers til mænd produceres til sportsforretninger, og mænd kan for nemheds skyld bruge dem som en del af deres uformelle slid.

Nike sneakers
Nike sneakers er fremstillet af skrøbeligt læder og med syede læderoverlays på top mode mode, stabilitet og komfort. Deres farver er lyse, og den ideelle mængde gnistre giver dig den perfekte finish. Nike Sneakers er meget luftdæmpende og lette, så de er bekvemme hele dagen.

Asics sneakers
Asics Sneakers har en stødgennemtrængningsfunktion og er klassificeret som motionssneakers med mange kilometer. Asics Sneakers er bedst til mere langtrækkede løb ved en ubesværet bevægelse. De har konstrueret til at score endnu mere hjælp til hælen samt mellemsålen for at forbedre tidligere fremragende støtte.

New Balance sneakers
New Balance sneakers er identificeret for deres bekvemmelighed, kvalitet, assistance, dæmpning og holdbarhed. De er ekstra brede til at gå og holder dine flade fødder fuldt ud.

Du kan også købe Sneakers fra Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar


clouse menu Luk