up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Bukser - Form for bukser: Cowboy

()
load

Sådan vælges bukser til mænd

Bukser er en vigtig del af enhver mænds garderobe. Det kan være svært at finde de rigtige bukser, men med få vigtige punkter i tankerne kan du træffe et bedre valg. Tag et kig herunder på nogle tips, der hjælper dig med at vælge de rigtige bukser;

Bukser
Der findes forskellige buksnedskæringer på markedet; derfor bør du kende de snit, der passer dig. For eksempel er lige ben, slanke ben og supermager hovedtyperne til herrebukser. For afslappet daglig brug skal du vælge lige bukser. Levis , Superdry , Adidas originals s og Gstar tilbyder det bedste udvalg af mænds bukser til mænd.

Få den rigtige pasform
At finde den rigtige størrelse og pasform er afgørende for at vælge enhver buksestil, uanset hvad din kropstype er. For stramme bukser vil afsløre ting, du typisk vil skjule, mens bukser i baggy stil vil øge din grith. For at få den rigtige størrelse skal du bestemme ved at placere to fingre inde i linningen for at sikre en behagelig pasform.

Få den rigtige længde
Som hovedregel bør dine bukser ikke røre jorden. Sørg for, at de bukser, du vælger, ikke skal dække hele skoene eller sneakers, da de vil give et forfærdeligt look. For lange sorte bukser er også ubehagelige at gå i. Bunden af bukserne med brede ben skal sidde en halv tomme under kanterne på dine sko.

Få den rigtige talje
Taljen er en vigtig del af plaidbukser. Du skal måle din talje korrekt for at få den rigtige størrelse. Taljestørrelsen bestemmer din buks nummer.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk