up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Frakker og Parkacoats - Farve: Sort

()
load

Hvor mange frakker har en mand virkelig brug for?

Du har sandsynligvis forskellige frakker i din garderobe. Det er vigtigt at have flere muligheder at bære i henhold til lejligheden og vejrforholdene. Se nedenfor nogle typer herrefrakker og jakker, som enhver mand burde have;

Overfrakken
Overfrakke, som navnet antyder, er beregnet til at blive båret over ethvert andet tøj. Overfrakker er en vinterklammer og normalt i snit under knæet i stil. Disse lange frakker er varme takket være deres tunge konstruktion.

Traditionel frakke
Traditionelle frakker er lettere og kortere end overfrakker. Det er i det væsentlige basen, hvorfra alle andre pelsvariationer er blevet udviklet. De kan klædes på med enhver kjole og jakkesæt hele året. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones er de mest populære producenter af denimjakker og jakker til mænd.

Duffle frakke
Disse frakker er lavet af tykt, plys og varmt uldmateriale. Dufflefrakker genkendes ved deres rebfastgørelser, emhætter og træskifter. Disse frakker er den absolutte perle i alle frakker og er lavet af italiensk uld af høj kvalitet.

Frakke
Trenchcoats er ideelle til ekstremt kolde vejrforhold, da de er designet med kraftigt vandtæt materiale, design, brede revers, taljebælter og dobbeltbrystede lukninger med knapper. Denne frakke er et vidunderligt valg, hvis du ikke vil have regndæksel på.

Vindtæt frakke
Vindtætte frakker er et alternativ til pufferjakker takket være deres slankere konstruktion og nemme at pakke funktioner. For friluftsentusiaster og aktive mennesker er denne frakke det bedste valg.clouse menu Luk